Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 641642643644645 ... 2902>
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 09:46

akurt написав:Приятно иметь дело с умным человеком, реально изучившим вопрос.
Подсказка (и я об этом именно писал ранее): для тех украинцев, которые получили уровень образования "магистр" - отдельная квота на ту визу.

пора мне ехать в США ) но возраст, и главное здоровье уже не то. а в США нельзя болеть
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 09:48

Faceless написав:
BIGor написав:
  akurt написав:Боже правый, какой прекрасный вопрос. Класс! Респект и уважуха!
Как говорит Дмитрий, который ведет беседы с российскими военнопленными на известном канале YouTube:
"А давайте подумаем!"

Гроші роблять гроші, як кажуть. В мій час через безгрошів'я знайомі студентами якось збирали на Work & Travel (там як я пам'ятаю треба було на квиток до США) і їхали - вернулась тільки одна дівчина. Зараз дуже жалкую що теж не поїхав. Як говориться "С деньгами нужно расставаться легко" якщо це на розвиток.

Знайомі, однокласники їздили, всі повернулися, це не програма еміграції. В основному їхали підтягнутм мову, і, за можливості, заробити - але там скоріш підробіток, а не робота, і все дуже недешево, тому зазвичай просто виходили в нуль - відбивали витрати на поїздку, в плюс вийти було непросто

Кажу всі крім однієї дівчини лишились, хоч це і напів-нелегально, познаходили роботи, всі одружились, народили дітей, купили будинки в іпотеки. Реальний мінус - не можна виїзжати з США.
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1861 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 09:49

adeges написав:пора мне ехать в США ) но возраст, и главное здоровье уже не то. а в США нельзя болеть

А я тому й говорив про вкладення коштів у освіту дітей.
Ось подивіться останні 10 сторінок цієї гілки: люди пропонували роботу в США від "сміттяра" до "доктора наук" - все не підходить.
Все не таке... Все не так...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 29 кві, 2023 09:51, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 09:50

akurt написав:
  adeges написав:ЗЫ. Ситуация усугубляется для топовых колледжей. Там ценник будет 45-50 тысяч в год после финпомощи.

Вы не поверите, но даже знаю, в каких университетах можно учиться бесплатно.
Но не скажу: я проверил и оказалось, что лично Вы мне ни разу не поставили "+".
Потому не расскажу. А я старался. Вот жена уж третий раз зовет завтракать... а я потратил столько времени... Ругается жена: остынет!
Не расскажу...

лайкозависимость? у меня тоже ) но зачем же скрывать от других? мне бесплатное образование не нужно, у меня оно уже есть )
adeges

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 09:56

Причина інша: кожна робота повинна мати винагороду.
Я з цим часто стикаюся: всі хочуть від мене отримати щось або даром, або безкоштовно.
Я перестав роздавати все даром та безкоштовно приблизно рік тому... Бо по відношенню до мене не пригадую чогось безкоштовного: всі цінять свою роботу на вагу золота та смарагдів.
Живу в Туреччині і надаю тепер виключно платні консультації телефоном.
Інколи дзвонять по трьох лініях одночасно. Інколи відволікають - а я за кермом...
Зранку вже було два дзвінка...
А я ще не снідав...
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 10:04

akurt написав:Причина інша: кожна робота повинна мати винагороду.
Я з цим часто стикаюся: всі хочуть від мене отримати щось або даром, або безкоштовно.
Я перестав роздавати все даром та безкоштовно приблизно рік тому... Бо по відношенню до мене не пригадую чогось безкоштовного: всі цінять свою роботу на вагу золота та смарагдів.
Інколи дзвонять по трьох лініях одночасно. Інколи відволікають - а я за кермом...
А я ще не снідав...

А я отримую задоволення від процесу ) На особистому рівні. За поради на професійному я отримаю зарплатню

Ось наприклад статистика по візах - то я зранку прочитав у wall street journal. Там цілих 2 долари на місяць підписка. А я цілком безкоштовно поділився)
Востаннє редагувалось adeges в Суб 29 кві, 2023 10:08, всього редагувалось 1 раз.
adeges

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 10:06

Дуже добре.
Але ви помиляєтеся про "лайкозависимость" - подивіться статистику - я мабуть чемпіон з проставлення "+" іншим учасникам форуму за корисне та розумне.
Сподобалися ці слова:
  adeges написав:А я отримую задоволення від процесу ) На особистому рівні. За поради на професійному я отримаю зарплатню

Інколи я отримую задоволення від процесу на цьому форумі. На особистому рівні.
За поради на професійному я теж отримую зарплатню.
Все співпадає.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 29 кві, 2023 10:17, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 10:11

akurt написав:Дуже добре.
Але ви помиляєтеся про "лайкозависимость" - подивіться статистику - я мабуть чемпіон з проставлення "+" іншим учасникам форуму за корисне та розумне.

Ви - щедрий на лайки. То я давно помітив

Але висвітлення переваг і перспектив освіти в США - занадто однобоке, на мою думку. Тобто звучить переконливо, проте повинен бути аналіз з врахуванням не тільки бенефітів, але й костів та ризиків. А вони є
adeges

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 10:11

akurt написав:
  adeges написав:ЗЫ. Ситуация усугубляется для топовых колледжей. Там ценник будет 45-50 тысяч в год после финпомощи.

Вы не поверите, но даже знаю, в каких университетах можно учиться бесплатно.
Но не скажу: я проверил и оказалось, что лично Вы мне ни разу не поставили "+".
Потому не расскажу. А я старался. Вот жена уж третий раз зовет завтракать... а я потратил столько времени... Ругается жена: остынет!
Не расскажу...

можна ще бути призером світових олімпіад - теж можна отримати великі знижки чи взагалі безкоштовне навчання. правда, не всі доходять до світових олімпіад - хоча знаю аж трьох батьків, чиї діти дійшли :)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 10:16

akurt написав:Причина інша: кожна робота повинна мати винагороду.
А я ще не снідав...

питання роздавати чи ні даром - таке собі. за роботу всі хочуть гроші.
а у вільний час - звідки взялись UBUNTU та Libre office? ;)

ви ж тут теж робите собі промоцію - щоб потім конвертували у платні консультації - й теж безкоштовно ;)

а у питаннях освіту у США - ви як продавець, якому потрібно щось продати й він описує переваги. а недоліки, то таке. а на форумі бажано давати як плюси, так і мінуси, щоб не вводити в оману

по яких питаннях консультуєте, якщо не секрет?
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 641642643644645 ... 2902>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти