Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 642643644645646 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 09:21

adeges писал(а):Тобто звучить переконливо, проте повинен бути аналіз з врахуванням не тільки бенефітів, але й костів та ризиків. А вони є

Так ніхто ж не заважає викласти РІЗНОбоке.
Не викладують же...

Про "кости" та "ризики" я прекрасно знаю. Хоча ризиків в тому, що я викладував, немає ніяких.
Хіба що візу F1 не дадуть навіть при отриманні листа за підписом ректора Гарварда.
Так готуватися треба до візиту в Посольство США... Готуватися......
Повірте ризиків - їх так мало і вони такі несуттєві... що нашим людям, як звикли тікати від податкової поліції, приховувати прибутки, дурити податкову, давати хабарі, брати хабарі, накручувати по 100% на вхідну ціну та просто безперервно дурити родича, сусіда, колегу - просто мізер...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 09:28

Ви помиляєтеся:
  Shaman писал(а):ви ж тут теж робите собі промоцію - щоб потім конвертували у платні консультації - й теж безкоштовно ;)

Але я не дивуюся: наші люди так звикли до того, що їх дурять на кожному кроці...
Так звикли самі дурити на кожному кроці...

Моя професійна діяльність АБСОЛЮТНО НІЯК не пов"язана з цими питаннями. Ніякої промоції: просто експромти із знанням справи.

І гроші отримую за консультації та реальну - з особистою присутністю - допомогу зовсім з інших питань - всі вони пов"язані НЕ з США, а з життям в Туреччині і стосуються ТІЛЬКИ і виключно справ в Туреччині...
Тут я професіонал або майже професіонал...

P.S. Блін, отак хочеш зробити ДОБРУ справу - відразу якісь дивні звинувачення.
Навіть не можу визначити що це саме таке: недосвідченість, сарказм, незнання справи, невміння розрізняти корисне від некорисного...
  Shaman писал(а):а у питаннях освіту у США - ви як продавець, якому потрібно щось продати й він описує переваги.

А зрозумів: це текст, над яким варто мені посміятися... Продавець... хі-хі... здається тут на форумі 99% є продавцями... Мабуть звучить гордо... Мабуть це комплімент... Хі-хі... Реально посміхнувся!
Дякую!
Последний раз редактировалось akurt Сб 29 апр, 2023 09:42, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 09:40

akurt писал(а):Ви помиляєтеся:
  Shaman писал(а):ви ж тут теж робите собі промоцію - щоб потім конвертували у платні консультації - й теж безкоштовно ;)

Але я не дивуюся: наші люди так звикли до того, що іх дурять на кожному кроці...
Так звикли дурити на кожному кроці...

Моя професійна діяльність АБСОЛЮТНО НІЯК не пов"язана з цими питаннями. Ніякої промоції: просто експромти із знанням справи. Яж писав: я буваю в США досить часто і 20 травня о 03-15 вилітаю з Анталії в Хельсінкі - звідти в Даллас - Звідти в Сан Францисько - звідки в Калгарі... Вчора уклав Поліс туристичного страхування на 2 місяця... Не знаю точно, скільки часу буду в іншій половині Земної кулі...

І гроші отримую за консультації та допомогу зовсім з інших питань - всі вони повинні"язані НЕ з США, а з життям в Туреччині і стосуються ТІЛЬКИ і виключно справ в Туреччині...
Тут я професіонал або майже професіонал...

akurt писал(а):
  adeges писал(а):Тобто звучить переконливо, проте повинен бути аналіз з врахуванням не тільки бенефітів, але й костів та ризиків. А вони є

Так ніхто ж не заважає викласти РІЗНОбоке.
Не викладують же...

Про "кости" та "ризики" я прекрасно знаю. Хоча ризиків в тому, що я викладував, немає ніяких.
Хіба що візу F1 не дадуть навіть при отриманні листа за підписом ректора Гарварда.
Так готуватися треба до візиту в Посольство США... Готуватися......
Повірте ризиків - їх так мало і вони такі несуттєві... що нашим людям, як звикли тікати від податкової поліції, приховувати прибутки, дурити податкову, давати хабарі, брати хабарі, накручувати по 100% на вхідну ціну та просто безперервно дурити родича, сусіда, колегу - просто мізер...

по-перше, у вас часто проскакує зневага до України та її мешканців. схоже на щось особисте.

в країни багато негараздів, але що тут всі шахраї та бажають когось надурити...
в колі мого спілкування цього немає.

по США якраз я гадаю таких хитрунів система й відкидає - бачать, що людина щось крутить - навіщо такі потрібні в США?

й чому ви вважаєте що промоція - це щось погане? погане це тільки в тому випадку, коли ви якусь мутку рекламуєте.

може вас тут хтось й знає, а так з ваших дописів не дуже зрозуміло що ви за людина й чим займаєтесь. більше схоже на професійного блогера, а як воно насправді - хто його зна...

багато свого часу порекомендували купити нерухомість в Турції, особливо в деяких місцях? :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 09:51

Shaman писал(а):по-перше, у вас часто проскакує зневага до України та її мешканців. схоже на щось особисте.

Наведіть приклади або не обманюйте.
В мене в Україні зараз реально проживають: рідний брат, його паралізована вже 7 років жінка, його дочка (розлучена), його син (35 років).
Мій племінник - програміст (35 років), чотири племінниці з дітьми та чоловіками, моя рідна тітка, дядько, їх діти.
Всі діти племінниці, які було виїхали з України (в одного чоловіка дитина-інвалід) вже повернулися в Україну.
Рівно за 50 м (П"ЯТДЕСЯТ) від будинка, де я провів дитячі/юнацькі роки, та де зараз мешкає моя сестра, розірвалася ракета, вилетіли всі шибки, а будинок через 2 хати знищено так, що немає навіть спогадів про те, що там хтось жив і був будинок. Двоюрідна сестра, її чоловік не загинули тільки тому, що сестра лежала в той день в лікарні, а чоловік пішов на пошту.
В Україні зараз реально проживають з десяток моїх у минулому підлеглих, з якими я спілкуюся майже щодня, частина з них зараз на передовій, є як солдати, так і офіцери, і частина з них вже повернулася з фронту контуженими та пораненими. І цілими, і живими.
Особисто я з перших днів війни перераховував досить значні суми на ЗСУ (на рахунок в НБУ). Особисто я організовував збір коштів на авто для наших волонтерів, яке суттєво постраждало на фронті. Авто зараз працює.
Більше того: я щомісяця підтримую матеріально волонтерів, які реально витягують дітей та інвалідів майже з фронту.

Мене можете ні в чому не звинувачувати: я не тікав, і не "драпав", я виїхав з України у серпні 2017 (сімнадцятого) року, це був свідомий обдуманий наперед вибір місця інвестицій та проживання.

Тому, пане Шаман, обережніше із звинуваченнями!
Последний раз редактировалось akurt Сб 29 апр, 2023 10:09, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 10:08

akurt писал(а):
  Shaman писал(а):по-перше, у вас часто проскакує зневага до України та її мешканців. схоже на щось особисте.

Наведіть приклади або не обманюйте.
В мене в Україні зараз реально проживають: рідний брат, його паралізована вже 7 років жінка, його дочка (розлучена), його син (35 років).
Мій племінник - програміст (35 років), чотири племінниці з дітьми та чоловіками, моя рідна тітка, дядько, їх діти.
Всі діти племінниці, які було виїхали з України (в одного чоловіка дитина-інвалід) вже повернулися в Україну.
Рівно за 50 м (П"ЯТДЕСЯТ) від будинка, де я провів дитячі/юнацькі роки, та де зараз мешкає моя тітка, розірвалася ракета, вилетіли всі шибки, а будинок через 2 хати знищено так,.що немає де навіть спогадів про те, що там хтось жив.
В Україні зараз реально проживають з десяток моїх у минулому підлеглих, з якими я спілкуюся майже щодня, частина з них зараз на передовій, є я солдати і офіцери, і частина з них вже повернулася з фронту контуженими та пораненими. І цілими, і живими.
Особисто перераховував значні суми на ЗСУ. Особисто я організовував збір коштів на авто для наших волонтерів, яке суттєво постраждало на фронті. Авто зараз працює.
Більше того: я щомісяця підтримую матеріально волонтерів, які реально витягують дітей та інвалідів майже з фронту.

Мене можете ні в чому не звинувачувати: я не тікав, і не драпав, я виїхав з України у серпні 2017 (сімнадцятого) року, це був свідомий обдуманий наперед вибір місця інвестицій та проживання.

Тому, пане Шаман, обережніше із звинуваченнями!

по-перше, ви щось все називаєте звинуваченнями, навіть зауваження.

я виділив за текстом в моєму попередньому повідомленні, що ви постійно пишете, що тут всі постійно один одного дурять - це далеко не так. порядних людей багато, й з кожним роком все більше - маю надію на це.

по-друге, ми на анонімному форумі, тому я з деяким скептицизмом відношусь, коли людина випинає "я", "я", "я", "особисто", "особисто".

вас ніхто не звинувачує, ви вже наперед захищаєтесь.

а текст побудовано на емоційному такому фоні - це з приводу професійного дописувача. хоча не спец в цих справах, визнаю :D , на рівні відчуттів
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 10:09

Re: Еміграція, заробітчанство

В Турции основная проблема с Эрдоганом.
Не в плане того, что он сам является проблеммой. Наоборот, при нем Турция относительно стабильна и успешна.
Но как только он уйдет, боюсь, рвать Турцию будут и снаружи и изнутри.
antey1969
1

С нами с: 30.11.11
Благодарил (а): 1701 раз.

2
2
1
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 10:12

Для Шамана: "Ах, оставьте, Штирлиц, без вас голова болит"
Краще розкажіть, що такий патріот як Ви, робить на гілці про "Еміграцію, заробітчанство".
Що за інтерес?
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 10:16

akurt писал(а):Для Шамана: "Ах, оставьте, Штирлиц, без вас голова болит"
Краще розкажіть, що такий патріот як Ви, робить на гілці про "Еміграцію, заробітчанство".
Що за інтерес?

врівноважую думки заемігрантів, й даю більш сбалансовану картину. 8)

а також навожу приклади, що еміграція для деяких категорій - це більше програш, чим виграш

й особисто не розумію сенсу еміграції в країну з іншою культурною парадигмою.
хіба що мусульманин за віросповіданням, тоді інша річ
Последний раз редактировалось Shaman Сб 29 апр, 2023 10:25, всего редактировалось 1 раз.
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 10:24

antey1969 писал(а):В Турции основная проблема с Эрдоганом.
Не в плане того, что он сам является проблеммой. Наоборот, при нем Турция относительно стабильна и успешна.

а чому у Німеччині зміна канцлеру це не проблема?

може тому, що Ердоган свідомо пробує побудувати (ще не відбудував систему) систему власної автократії - й проблема саме в цьому? Сі вже побудував...
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 29 апр, 2023 10:42

antey1969 писал(а):В Турции основная проблема с Эрдоганом.

Вопрос интересный и неоднозначный. И пока не имеет решения. Точнее пока нет ответа.

Мой инсайдерский взгляд:
1. В Турции в самом деле свободные демократически выборы. Невозможно представить себе голосование "за гречку". Особенность: гражданин долджен прйити и проголосовать ОБЯЗАТЕЛЬНО. За кого хочет, но обязательно. Не пришел - штраф и приличный. Потому явка очень большая и реально учтется волеизъявление всего 85-ти миллионного (!!!) народа.

2. По сравнению с Украиной выбор президента и в парламент тихие спокойные почти незаметные: Нет миллиона билбордов со сладкими обещаниями типа "Твоя думка - важлива". Так кое где какое то напоминание.
Если есть у Эрдогана плакаты (очень мало) то они про реальные понятные дела типа такого: "В связи с запуском газопровода с Черного моря каждая квартира получит ежемесячно по 25 куб. м газа на протяжении всего года бесплатно" (подписан Указ уже).
У конкурента плакатики в стиле СССР: добрый дедушка Ленин с колхозницей, рабочим и шахтером.

3. Результат предсказать сложно. Я слышу от приятелей турков очень негативные отзывы о правлении Эрдогана.
Есть основания:
- реально сильно подорожало мясо - сейчас цены на мясо примерно 15 евро за 1 кг.
- цены на импортные шмотки реально кусаются - курс лира/доллар достиг 19,4 лиры за доллар. Курсу "помогают" последствия землетрясения 6 февраля - ущерб оценивают в десятки миллиардов долларов США.

С другой стороны:
- правителство Эрдогана реально сморит вперед и в будущее.
Я лет 10 подряд ездил кататься на лыжах в Северную Италию, ехал на авто сквозь горные туннели и все время думал: "Вот если не воровать асфальт, то можно построить дивные трассы и дивные туннели".
Вот все это делается в Турции: автотрассы с разрешенной скоростью в 150 (!!!!!) км в час, новые аэропорты, новые скоростные железные дороги.
Во вторник поехали за 130 км от Анталии посетить вторую в мире пещеру с подземной рекой (на лодках плаваешь) так с удивлением обнаружил подготовку к сдаче нового туннеля (а так приходится подниматься на высоту в 1000 м над уровнем моря). И трасса вовсе не магистральная! А туннель огромный!
В прошлом месяце запустили крупнейший в Европе туннель - 29 (двадцать девять) километров длина!
Начали поставку электричесикх автомобилей турецкого производства.
Открыли крупнейший мост в мире - через Дарданеллы.
Запустили газопровод с Чёрного моря...
Что интересно: его не за что укусить: реально ничего не украл никак нигде.

"В новой сказке для детей Айболит и Бармалей.
Вот загадка для детей - кто один из них еврей?"
(детская считалка)

То есть что победит: килограмм мяса или перспектива развития всей страны.
Я не знаю.
Последний раз редактировалось akurt Сб 29 апр, 2023 10:47, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 642643644645646 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама