|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 29 кві, 2023 10:21
adeges написав:Тобто звучить переконливо, проте повинен бути аналіз з врахуванням не тільки бенефітів, але й костів та ризиків. А вони є
Так ніхто ж не заважає викласти РІЗНОбоке. Не викладують же... Про " кости" та " ризики" я прекрасно знаю. Хоча ризиків в тому, що я викладував, немає ніяких. Хіба що візу F1 не дадуть навіть при отриманні листа за підписом ректора Гарварда. Так готуватися треба до візиту в Посольство США... Готуватися...... Повірте ризиків - їх так мало і вони такі несуттєві... що нашим людям, як звикли тікати від податкової поліції, приховувати прибутки, дурити податкову, давати хабарі, брати хабарі, накручувати по 100% на вхідну ціну та просто безперервно дурити родича, сусіда, колегу - просто мізер...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1445 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 29 кві, 2023 10:28
Ви помиляєтеся: Shaman написав:ви ж тут теж робите собі промоцію - щоб потім конвертували у платні консультації - й теж безкоштовно 
Але я не дивуюся: наші люди так звикли до того, що їх дурять на кожному кроці... Так звикли самі дурити на кожному кроці... Моя професійна діяльність АБСОЛЮТНО НІЯК не пов"язана з цими питаннями. Ніякої промоції: просто експромти із знанням справи. І гроші отримую за консультації та реальну - з особистою присутністю - допомогу зовсім з інших питань - всі вони пов"язані НЕ з США, а з життям в Туреччині і стосуються ТІЛЬКИ і виключно справ в Туреччині...Тут я професіонал або майже професіонал... P.S. Блін, отак хочеш зробити ДОБРУ справу - відразу якісь дивні звинувачення. Навіть не можу визначити що це саме таке: недосвідченість, сарказм, незнання справи, невміння розрізняти корисне від некорисного... Shaman написав:а у питаннях освіту у США - ви як продавець, якому потрібно щось продати й він описує переваги.
А зрозумів: це текст, над яким варто мені посміятися... Продавець... хі-хі... здається тут на форумі 99% є продавцями... Мабуть звучить гордо... Мабуть це комплімент... Хі-хі... Реально посміхнувся! Дякую!
Востаннє редагувалось akurt в Суб 29 кві, 2023 10:42, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 29 кві, 2023 10:40
akurt написав:Ви помиляєтеся: Shaman написав:ви ж тут теж робите собі промоцію - щоб потім конвертували у платні консультації - й теж безкоштовно 
Але я не дивуюся: наші люди так звикли до того, що іх дурять на кожному кроці... Так звикли дурити на кожному кроці... Моя професійна діяльність АБСОЛЮТНО НІЯК не пов"язана з цими питаннями. Ніякої промоції: просто експромти із знанням справи. Яж писав: я буваю в США досить часто і 20 травня о 03-15 вилітаю з Анталії в Хельсінкі - звідти в Даллас - Звідти в Сан Францисько - звідки в Калгарі... Вчора уклав Поліс туристичного страхування на 2 місяця... Не знаю точно, скільки часу буду в іншій половині Земної кулі... І гроші отримую за консультації та допомогу зовсім з інших питань - всі вони повинні"язані НЕ з США, а з життям в Туреччині і стосуються ТІЛЬКИ і виключно справ в Туреччині...Тут я професіонал або майже професіонал...
akurt написав: adeges написав:Тобто звучить переконливо, проте повинен бути аналіз з врахуванням не тільки бенефітів, але й костів та ризиків. А вони є
Так ніхто ж не заважає викласти РІЗНОбоке. Не викладують же... Про " кости" та " ризики" я прекрасно знаю. Хоча ризиків в тому, що я викладував, немає ніяких. Хіба що візу F1 не дадуть навіть при отриманні листа за підписом ректора Гарварда. Так готуватися треба до візиту в Посольство США... Готуватися...... Повірте ризиків - їх так мало і вони такі несуттєві... що нашим людям, як звикли тікати від податкової поліції, приховувати прибутки, дурити податкову, давати хабарі, брати хабарі, накручувати по 100% на вхідну ціну та просто безперервно дурити родича, сусіда, колегу - просто мізер...
по-перше, у вас часто проскакує зневага до України та її мешканців. схоже на щось особисте. в країни багато негараздів, але що тут всі шахраї та бажають когось надурити... в колі мого спілкування цього немає. по США якраз я гадаю таких хитрунів система й відкидає - бачать, що людина щось крутить - навіщо такі потрібні в США? й чому ви вважаєте що промоція - це щось погане? погане це тільки в тому випадку, коли ви якусь мутку рекламуєте. може вас тут хтось й знає, а так з ваших дописів не дуже зрозуміло що ви за людина й чим займаєтесь. більше схоже на професійного блогера, а як воно насправді - хто його зна... багато свого часу порекомендували купити нерухомість в Турції, особливо в деяких місцях? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 29 кві, 2023 10:51
Shaman написав:по-перше, у вас часто проскакує зневага до України та її мешканців. схоже на щось особисте.
Наведіть приклади або не обманюйте. В мене в Україні зараз реально проживають: рідний брат, його паралізована вже 7 років жінка, його дочка (розлучена), його син (35 років). Мій племінник - програміст (35 років), чотири племінниці з дітьми та чоловіками, моя рідна тітка, дядько, їх діти. Всі діти племінниці, які було виїхали з України (в одного чоловіка дитина-інвалід) вже повернулися в Україну. Рівно за 50 м (П"ЯТДЕСЯТ) від будинка, де я провів дитячі/юнацькі роки, та де зараз мешкає моя сестра, розірвалася ракета, вилетіли всі шибки, а будинок через 2 хати знищено так, що немає навіть спогадів про те, що там хтось жив і був будинок. Двоюрідна сестра, її чоловік не загинули тільки тому, що сестра лежала в той день в лікарні, а чоловік пішов на пошту. В Україні зараз реально проживають з десяток моїх у минулому підлеглих, з якими я спілкуюся майже щодня, частина з них зараз на передовій, є як солдати, так і офіцери, і частина з них вже повернулася з фронту контуженими та пораненими. І цілими, і живими. Особисто я з перших днів війни перераховував досить значні суми на ЗСУ (на рахунок в НБУ). Особисто я організовував збір коштів на авто для наших волонтерів, яке суттєво постраждало на фронті. Авто зараз працює. Більше того: я щомісяця підтримую матеріально волонтерів, які реально витягують дітей та інвалідів майже з фронту. Мене можете ні в чому не звинувачувати: я не тікав, і не "драпав", я виїхав з України у серпні 2017 ( сімнадцятого) року, це був свідомий обдуманий наперед вибір місця інвестицій та проживання.Тому, пане Шаман, обережніше із звинуваченнями!
Востаннє редагувалось akurt в Суб 29 кві, 2023 11:09, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:08
akurt написав: Shaman написав:по-перше, у вас часто проскакує зневага до України та її мешканців. схоже на щось особисте.
Наведіть приклади або не обманюйте. В мене в Україні зараз реально проживають: рідний брат, його паралізована вже 7 років жінка, його дочка (розлучена), його син (35 років). Мій племінник - програміст (35 років), чотири племінниці з дітьми та чоловіками, моя рідна тітка, дядько, їх діти. Всі діти племінниці, які було виїхали з України (в одного чоловіка дитина-інвалід) вже повернулися в Україну. Рівно за 50 м (П"ЯТДЕСЯТ) від будинка, де я провів дитячі/юнацькі роки, та де зараз мешкає моя тітка, розірвалася ракета, вилетіли всі шибки, а будинок через 2 хати знищено так,.що немає де навіть спогадів про те, що там хтось жив. В Україні зараз реально проживають з десяток моїх у минулому підлеглих, з якими я спілкуюся майже щодня, частина з них зараз на передовій, є я солдати і офіцери, і частина з них вже повернулася з фронту контуженими та пораненими. І цілими, і живими. Особисто перераховував значні суми на ЗСУ. Особисто я організовував збір коштів на авто для наших волонтерів, яке суттєво постраждало на фронті. Авто зараз працює. Більше того: я щомісяця підтримую матеріально волонтерів, які реально витягують дітей та інвалідів майже з фронту. Мене можете ні в чому не звинувачувати: я не тікав, і не драпав, я виїхав з України у серпні 2017 ( сімнадцятого) року, це був свідомий обдуманий наперед вибір місця інвестицій та проживання.Тому, пане Шаман, обережніше із звинуваченнями!
по-перше, ви щось все називаєте звинуваченнями, навіть зауваження. я виділив за текстом в моєму попередньому повідомленні, що ви постійно пишете, що тут всі постійно один одного дурять - це далеко не так. порядних людей багато, й з кожним роком все більше - маю надію на це. по-друге, ми на анонімному форумі, тому я з деяким скептицизмом відношусь, коли людина випинає "я", "я", "я", "особисто", "особисто". вас ніхто не звинувачує, ви вже наперед захищаєтесь. а текст побудовано на емоційному такому фоні - це з приводу професійного дописувача. хоча не спец в цих справах, визнаю  , на рівні відчуттів
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:09
В Турции основная проблема с Эрдоганом. Не в плане того, что он сам является проблеммой. Наоборот, при нем Турция относительно стабильна и успешна. Но как только он уйдет, боюсь, рвать Турцию будут и снаружи и изнутри.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:12
Для Шамана: "Ах, оставьте, Штирлиц, без вас голова болит" Краще розкажіть, що такий патріот як Ви, робить на гілці про "Еміграцію, заробітчанство". Що за інтерес?
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:16
akurt написав:Для Шамана: "Ах, оставьте, Штирлиц, без вас голова болит"Краще розкажіть, що такий патріот як Ви, робить на гілці про " Еміграцію, заробітчанство". Що за інтерес?
врівноважую думки заемігрантів, й даю більш сбалансовану картину. а також навожу приклади, що еміграція для деяких категорій - це більше програш, чим виграш й особисто не розумію сенсу еміграції в країну з іншою культурною парадигмою. хіба що мусульманин за віросповіданням, тоді інша річ
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 29 кві, 2023 11:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:24
antey1969 написав:В Турции основная проблема с Эрдоганом. Не в плане того, что он сам является проблеммой. Наоборот, при нем Турция относительно стабильна и успешна. Но как только он уйдет, боюсь, рвать Турцию будут и снаружи и изнутри.
а чому у Німеччині зміна канцлеру це не проблема? може тому, що Ердоган свідомо пробує побудувати (ще не відбудував систему) систему власної автократії - й проблема саме в цьому? Сі вже побудував...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 29 кві, 2023 11:42
antey1969 написав:В Турции основная проблема с Эрдоганом. Не в плане того, что он сам является проблеммой. Наоборот, при нем Турция относительно стабильна и успешна. Но как только он уйдет, боюсь, рвать Турцию будут и снаружи и изнутри.
Вопрос интересный и неоднозначный. И пока не имеет решения. Точнее пока нет ответа. Мой инсайдерский взгляд: 1. В Турции в самом деле свободные демократически выборы. Невозможно представить себе голосование "за гречку". Особенность: гражданин долджен прйити и проголосовать ОБЯЗАТЕЛЬНО. За кого хочет, но обязательно. Не пришел - штраф и приличный. Потому явка очень большая и реально учтется волеизъявление всего 85-ти миллионного (!!!) народа. 2. По сравнению с Украиной выбор президента и в парламент тихие спокойные почти незаметные: Нет миллиона билбордов со сладкими обещаниями типа "Твоя думка - важлива". Так кое где какое то напоминание. Если есть у Эрдогана плакаты (очень мало) то они про реальные понятные дела типа такого: "В связи с запуском газопровода с Черного моря каждая квартира получит ежемесячно по 25 куб. м газа на протяжении всего года бесплатно" (подписан Указ уже). У конкурента плакатики в стиле СССР: добрый дедушка Ленин с колхозницей, рабочим и шахтером. 3. Результат предсказать сложно. Я слышу от приятелей турков очень негативные отзывы о правлении Эрдогана. Есть основания: - реально сильно подорожало мясо - сейчас цены на мясо примерно 15 евро за 1 кг. - цены на импортные шмотки реально кусаются - курс лира/доллар достиг 19,4 лиры за доллар. Курсу "помогают" последствия землетрясения 6 февраля - ущерб оценивают в десятки миллиардов долларов США. С другой стороны: - правителство Эрдогана реально сморит вперед и в будущее. Я лет 10 подряд ездил кататься на лыжах в Северную Италию, ехал на авто сквозь горные туннели и все время думал: "Вот если не воровать асфальт, то можно построить дивные трассы и дивные туннели". Вот все это делается в Турции: автотрассы с разрешенной скоростью в 150 (!!!!!) км в час, новые аэропорты, новые скоростные железные дороги. Во вторник поехали за 130 км от Анталии посетить вторую в мире пещеру с подземной рекой (на лодках плаваешь) так с удивлением обнаружил подготовку к сдаче нового туннеля (а так приходится подниматься на высоту в 1000 м над уровнем моря). И трасса вовсе не магистральная! А туннель огромный! В прошлом месяце запустили крупнейший в Европе туннель - 29 (двадцать девять) километров длина! Начали поставку электричесикх автомобилей турецкого производства. Открыли крупнейший мост в мире - через Дарданеллы. Запустили газопровод с Чёрного моря... Что интересно: его не за что укусить: реально ничего не украл никак нигде."В новой сказке для детей Айболит и Бармалей. Вот загадка для детей - кто один из них еврей?" (детская считалка) То есть что победит: килограмм мяса или перспектива развития всей страны. Я не знаю.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 29 кві, 2023 11:47, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4