Таскомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 203204205206207 ... 432>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Таскомбанк 2.8 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
24%
8
2- Погане. Некомпетентне.
21%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
21%
7
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
12%
4
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Суб 06 тра, 2023 14:37

Кассандра написав:
  Искатель написав:Добрий ранок, шановні!
Я правильно зрозумів: можна заплатити у Приват24 VeryCard-ом (попередньо прив'язаним) - і буде кешбек на комуналку? Чи ні?
:?:
Зачем вам приват? Платите из тас2ю той же верой и будет кешбек. Только создайте подписку по адресу, чтобы счёта подтянулиь. Если не подтягиваютя автоматически, то через оплату с созданием шаблонов можно делать в менюшках комуслуг или оплата услуг, которые рядом кешбеу тоже будет. При создании подписки по адресу может не подтянуться тот или иной поставщик, у нас так было с транспортировкой газа - у мужа есть, а у меня нет.Решается многократным созданием подписки на услуг, когда то да подтянется. Во всяком случае я смогла эту самую транспортировку газа подтянуть

Есть уникальные направления, которых нет нигде, только у Привата. То, что есть везде, я могу или ПУМБом, или Спортбанком заплатить...
Искатель

Подякував: 1069 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Суб 06 тра, 2023 14:41

Искатель написав:
  Кассандра написав:
  Искатель написав:Добрий ранок, шановні!
Я правильно зрозумів: можна заплатити у Приват24 VeryCard-ом (попередньо прив'язаним) - і буде кешбек на комуналку? Чи ні?
:?:
Зачем вам приват? Платите из тас2ю той же верой и будет кешбек. Только создайте подписку по адресу, чтобы счёта подтянулиь. Если не подтягиваютя автоматически, то через оплату с созданием шаблонов можно делать в менюшках комуслуг или оплата услуг, которые рядом кешбеу тоже будет. При создании подписки по адресу может не подтянуться тот или иной поставщик, у нас так было с транспортировкой газа - у мужа есть, а у меня нет.Решается многократным созданием подписки на услуг, когда то да подтянется. Во всяком случае я смогла эту самую транспортировку газа подтянуть

Есть уникальные направления, которых нет нигде, только у Привата. То, что есть везде, я могу или ПУМБом, или Спортбанком заплатить...
но приват сейчас это почти всегда комис, даже если это аккаунт пенсионера
Кассандра

Подякував: 30 раз.
Подякували: 234 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 06 тра, 2023 14:42

Кассандра написав:
  Искатель написав:Есть уникальные направления, которых нет нигде, только у Привата. То, что есть везде, я могу или ПУМБом, или Спортбанком заплатить...
но приват сейчас это почти всегда комис, даже если это аккаунт пенсионера

Согласен :) Но раньше я просто платил кредиткой Привата в Приват24, а теперь смогу (когда открою Верку) платить хоть с каким-то кешбеком. Хотя надо еще посчитать, насколько это выгодно...
К счастью, там 1-2 платежа всего на 3 квартиры, т.е. немного. Практически все есть у Спортбанка, чуть меньше - у ПУМБа.
Искатель

Подякував: 1069 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 13:32

Искатель написав:Хотя надо еще посчитать, насколько это выгодно...
К счастью, там 1-2 платежа всего на 3 квартиры, т.е. немного. Практически все есть у Спортбанка, чуть меньше - у ПУМБа.

В спортбанка 1% брудними, в ТАС - 1% чистими (включаючи мобільний, напр. з апки київстару).
Eldarien

Подякував: 26 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 тра, 2023 14:53

представитель банки тут есть?
хочу поменять швейц. франки 8й серии.
звонил на горячку три раза. теперь болит левое ухо от прослушивания музыки в ожидании ответа... Все три попытки закончились обрывом звонка.
может кто в курсе?
swan forever

Подякував: 167 раз.
Подякували: 167 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 тра, 2023 15:11

swan forever написав:представитель банки тут есть?
хочу поменять швейц. франки 8й серии.
звонил на горячку три раза. теперь болит левое ухо от прослушивания музыки в ожидании ответа... Все три попытки закончились обрывом звонка.
может кто в курсе?
Уже как больше года молчит офпред.
В обменке поменять не хотите, не устраивает комис?
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
Повідомлення Додано: Вів 09 тра, 2023 15:31

Поповнення Б5

Як безкоштовно поповнення власної картки якщо є додатки тас2ю,ізі,спорт - гроші власні лише в ізі та спорту
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 09 тра, 2023 16:47

sens написав:Як безкоштовно поповнення власної картки якщо є додатки тас2ю,ізі,спорт - гроші власні лише в ізі та спорту

Сеп на ібан додатками ізі (суми до 9999 грн. за одну операцію - можна здійснювати кілька поповнень почергово) або спорту (не більше 10 переказів на місяць - обмежень по сумі як у ізі нема). Зі спорту кошти заходили миттєво (по ідеї з ізі також але особисто не тестив). Р2р в принципі теж можна тими ж додатками - але там теж є ліміти і вони не дуже великі і їх як на мене краще використати на перекази в інші банки
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 09 тра, 2023 17:09

Кешбек

Робив дві покупки в магазині Авторадощі. Першу забирав в магазині і там оплатив через термінал. Кешбек нарахували. Вдруге замовив доставку, тому оплатив онлайн на сайті. Кешбеку немає і у виписці МСС немає. Спочатку думав, що кешбек нарахують коли кошти фактично спишуть, а не тільки заблокують. Сьогодні на пошту прийшла квитанція від Liqpay, тобто кошти вже списали, а кешбеку немає.
За онлайн оплати кешбек не нараховують?
l_e_x

Подякував: 47 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 тра, 2023 17:41

l_e_x написав:Робив дві покупки в магазині Авторадощі. Першу забирав в магазині і там оплатив через термінал. Кешбек нарахували. Вдруге замовив доставку, тому оплатив онлайн на сайті. Кешбеку немає і у виписці МСС немає. Спочатку думав, що кешбек нарахують коли кошти фактично спишуть, а не тільки заблокують. Сьогодні на пошту прийшла квитанція від Liqpay, тобто кошти вже списали, а кешбеку немає.
За онлайн оплати кешбек не нараховують?

Ну зараз то вже є МСС у виписці. Аналізуйте
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

4
1
1
10
  #<1 ... 203204205206207 ... 432>