|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 06 тра, 2023 14:37
Кассандра написав: Искатель написав:Добрий ранок, шановні! Я правильно зрозумів: можна заплатити у Приват24 VeryCard-ом (попередньо прив'язаним) - і буде кешбек на комуналку? Чи ні? Зачем вам приват? Платите из тас2ю той же верой и будет кешбек. Только создайте подписку по адресу, чтобы счёта подтянулиь. Если не подтягиваютя автоматически, то через оплату с созданием шаблонов можно делать в менюшках комуслуг или оплата услуг, которые рядом кешбеу тоже будет. При создании подписки по адресу может не подтянуться тот или иной поставщик, у нас так было с транспортировкой газа - у мужа есть, а у меня нет.Решается многократным созданием подписки на услуг, когда то да подтянется. Во всяком случае я смогла эту самую транспортировку газа подтянуть
Есть уникальные направления, которых нет нигде, только у Привата. То, что есть везде, я могу или ПУМБом, или Спортбанком заплатить...
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1069 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Суб 06 тра, 2023 14:41
Искатель написав: Кассандра написав: Искатель написав:Добрий ранок, шановні! Я правильно зрозумів: можна заплатити у Приват24 VeryCard-ом (попередньо прив'язаним) - і буде кешбек на комуналку? Чи ні? Зачем вам приват? Платите из тас2ю той же верой и будет кешбек. Только создайте подписку по адресу, чтобы счёта подтянулиь. Если не подтягиваютя автоматически, то через оплату с созданием шаблонов можно делать в менюшках комуслуг или оплата услуг, которые рядом кешбеу тоже будет. При создании подписки по адресу может не подтянуться тот или иной поставщик, у нас так было с транспортировкой газа - у мужа есть, а у меня нет.Решается многократным созданием подписки на услуг, когда то да подтянется. Во всяком случае я смогла эту самую транспортировку газа подтянуть
Есть уникальные направления, которых нет нигде, только у Привата. То, что есть везде, я могу или ПУМБом, или Спортбанком заплатить...
но приват сейчас это почти всегда комис, даже если это аккаунт пенсионера
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 06 тра, 2023 14:42
Кассандра написав: Искатель написав:Есть уникальные направления, которых нет нигде, только у Привата. То, что есть везде, я могу или ПУМБом, или Спортбанком заплатить...
но приват сейчас это почти всегда комис, даже если это аккаунт пенсионера
Согласен  Но раньше я просто платил кредиткой Привата в Приват24, а теперь смогу (когда открою Верку) платить хоть с каким-то кешбеком. Хотя надо еще посчитать, насколько это выгодно... К счастью, там 1-2 платежа всего на 3 квартиры, т.е. немного. Практически все есть у Спортбанка, чуть меньше - у ПУМБа.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1069 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Пон 08 тра, 2023 13:32
Искатель написав:Хотя надо еще посчитать, насколько это выгодно... К счастью, там 1-2 платежа всего на 3 квартиры, т.е. немного. Практически все есть у Спортбанка, чуть меньше - у ПУМБа.
В спортбанка 1% брудними, в ТАС - 1% чистими (включаючи мобільний, напр. з апки київстару).
-
Eldarien
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 тра, 2023 14:53
представитель банки тут есть? хочу поменять швейц. франки 8й серии. звонил на горячку три раза. теперь болит левое ухо от прослушивания музыки в ожидании ответа... Все три попытки закончились обрывом звонка. может кто в курсе?
-
swan forever
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 167 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 тра, 2023 15:11
swan forever написав:представитель банки тут есть? хочу поменять швейц. франки 8й серии. звонил на горячку три раза. теперь болит левое ухо от прослушивания музыки в ожидании ответа... Все три попытки закончились обрывом звонка. может кто в курсе?
Уже как больше года молчит офпред. В обменке поменять не хотите, не устраивает комис?
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: Вів 09 тра, 2023 15:31
Як безкоштовно поповнення власної картки якщо є додатки тас2ю,ізі,спорт - гроші власні лише в ізі та спорту
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 09 тра, 2023 16:47
sens написав:Як безкоштовно поповнення власної картки якщо є додатки тас2ю,ізі,спорт - гроші власні лише в ізі та спорту
Сеп на ібан додатками ізі (суми до 9999 грн. за одну операцію - можна здійснювати кілька поповнень почергово) або спорту (не більше 10 переказів на місяць - обмежень по сумі як у ізі нема). Зі спорту кошти заходили миттєво (по ідеї з ізі також але особисто не тестив). Р2р в принципі теж можна тими ж додатками - але там теж є ліміти і вони не дуже великі і їх як на мене краще використати на перекази в інші банки
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 09 тра, 2023 17:09
Робив дві покупки в магазині Авторадощі. Першу забирав в магазині і там оплатив через термінал. Кешбек нарахували. Вдруге замовив доставку, тому оплатив онлайн на сайті. Кешбеку немає і у виписці МСС немає. Спочатку думав, що кешбек нарахують коли кошти фактично спишуть, а не тільки заблокують. Сьогодні на пошту прийшла квитанція від Liqpay, тобто кошти вже списали, а кешбеку немає. За онлайн оплати кешбек не нараховують?
-
l_e_x
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 тра, 2023 17:41
l_e_x написав:Робив дві покупки в магазині Авторадощі. Першу забирав в магазині і там оплатив через термінал. Кешбек нарахували. Вдруге замовив доставку, тому оплатив онлайн на сайті. Кешбеку немає і у виписці МСС немає. Спочатку думав, що кешбек нарахують коли кошти фактично спишуть, а не тільки заблокують. Сьогодні на пошту прийшла квитанція від Liqpay, тобто кошти вже списали, а кешбеку немає. За онлайн оплати кешбек не нараховують?
Ну зараз то вже є МСС у виписці. Аналізуйте
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-