Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
adeges написав: Якість вищої освіти в Україні вкрай низька, можливо за дуже окремими виключеннями. Так історично склалось. Це иємій досвід. Я та моя дитина навчались в кращих вузах країни. Так було на початку 90х, у 2000х та 2010 рр. Рівень компенсації випускників тут взагалі не має значення
давай трохи розділимо деякі речі. якщо людина бажає отримати якісну освіту, вона її отримає - ще є кому навчати, хоча скоро вже нема кому буде.
головна проблема - що зараз склалася ситуація, коли диплом дають повним неукам. й наявність диплому нічого не гарантує - хіба ще червоний по окремим спеціальностям.
Не отримає. В мене червоний диплом по другій освіті, і я дуже сумлінно навчався. Економічна спеціальність. Жодного розуміння бухобліку, посереднє мікро та макроекономіки, жодних корпоративних фінансів. Це результат поганного викладання, а не мого небажання.
Ситуація з видачею дипломів усім була завжди. Щонайменше з початку 90х. Складно було поступити. Далі все робилось автоматично. Хтось перескладав по 3 з 4 предметів кожного семестру, роками. На 5 курсі всі, кому було не ліньки, поперескладали іспиті за 4 роки. Для цього треба було просто прийти і отримати кращу оцінку
vitaliian написав:не знаю какая ситуация внутри вузов, но я брал на работу выпускников кпи (случайно такие претенденты попались), мне кажется в 11м классе я знал и умел больше, чем они. В чём они действительно разбирались это в компьютерных играх и моделях смартфонов. Работа была не связана ни с тем ни с другим.
Випускники ІТ-спеціальностей зазвичай мають скіли, зарплату і посаду мідла (2000-3000$ в залежності від року випуску 2018-2021), кілька людей сіньйори (3500 +). Я думаю, що ніхто з них до Вас на співбесіду просто не приходив.
а кроме айти какие зарплаты у выпускников. кто то реально будет 5 лет грызть науку за работу на 8-10 тыс грн? очень сомневаюсь. Одно с другим взаимосвязано низкие зарплаты - низкая мотивация учиться. Чудес не бывает, чтобы какой то вундеркинд мечтал о работе учителя или терапевта.
Во-во, если помнить о теме ветки, то все вундеркинды, мечтающие о работе преподавателя или врача, валят в страны, где это "белая кость". Напомню, писал уже, 2016 год, моя знакомая врач-кардиолог в райполиклиннике г.Киева - 60 долларов в месяц, то есть 720 долларов в год. Врач кардиолог в США - ОТ 250 000долларов в год. То есть, в 347 + раз больше. Иными словами, день работы самого низкооплачиваемого кардиолога в США стоит примерно столько, сколько год украинского.
adeges написав: Якість вищої освіти в Україні вкрай низька, можливо за дуже окремими виключеннями. Так історично склалось. Це иємій досвід. Я та моя дитина навчались в кращих вузах країни. Так було на початку 90х, у 2000х та 2010 рр. Рівень компенсації випускників тут взагалі не має значення
давай трохи розділимо деякі речі. якщо людина бажає отримати якісну освіту, вона її отримає - ще є кому навчати, хоча скоро вже нема кому буде.
головна проблема - що зараз склалася ситуація, коли диплом дають повним неукам. й наявність диплому нічого не гарантує - хіба ще червоний по окремим спеціальностям.
Не отримає. В мене червоний диплом по другій освіті, і я дуже сумлінно навчався. Економічна спеціальність. Жодного розуміння бухобліку, посереднє мікро та макроекономіки, жодних корпоративних фінансів. Це результат поганного викладання, а не мого небажання.
Ситуація з видачею дипломів усім була завжди. Щонайменше з початку 90х. Складно було поступити. Далі все робилось автоматично. Хтось перескладав по 3 з 4 предметів кожного семестру, роками. На 5 курсі всі, кому було не ліньки, поперескладали іспиті за 4 роки. Для цього треба було просто прийти і отримати кращу оцінку
економічні спеціальності окрема тема
по-перше, дуже залежить від ВНЗ. якщо це економфак якогось будівельного чи навіть політехнічного - то напевне. якщо Києво-Могилянка чи КНУ, ХНУ або ЛНУ - при бажанні можна щось отримати. інше питання, що тоді не дуже цікавить. ось зараз мені дуже цікава макроекономіка, точніше деякі її аспекти - в студентські роки ні.
бухоблік - на практиці. корпоративні фінанси - тут є нюанс, що класичні корпоративні фінанси в нас не часто використовуються. а те, що використовується - майже ніде не розповідають
Hotab написав:Не підганяй її, я ще не готовий. «Качаю шию» , щоб всадити на неї stm (поручикам про посадку на обличчя мовчати!!)
Авжеж. Мені ще треба їй розтлумачити, як правильно сідати, щоб - не зламати шию; - не впасти; - триматися на шиї довго і щасливо.
stm написав:Качайте руки, Хотаб. Это моя слабость )))))
То вам шия чи руки? Визначтеся нарешті ))) Наскільки я можу судити, то наче в Хотаба немає проблем з руками Але жінку, яка відмовляється від "сидіння на шиї" на користь "рук", я вважаю нерозумною.
Vitalian, поділюся секретами, але гілку нехай хтось інший стартує.
Hotab написав:Не підганяй її, я ще не готовий. «Качаю шию» , щоб всадити на неї stm (поручикам про посадку на обличчя мовчати!!)
Авжеж. Мені ще треба їй розтлумачити, як правильно сідати, щоб - не зламати шию; - не впасти; - триматися на шиї довго і щасливо.
stm написав:Качайте руки, Хотаб. Это моя слабость )))))
То вам шия чи руки? Визначтеся нарешті ))) Наскільки я можу судити, то наче в Хотаба немає проблем з руками Але жінку, яка відмовляється від "сидіння на шиї" на користь "рук", я вважаю нерозумною.
Vitalian, поділюся секретами, але гілку нехай хтось інший стартує.
Фейслес, как там в правилах разрешено старт темы: "госпожа и её секреты (как не сломать шею и доставить удовольствие партнёру)" Наверное надо в Валютной ветке )))
vladimir07 написав:Ваши данные вызывают сомнения. Матрос всего 1.5куе в месяц, а далее идет 10куе у старшего механика. Зарплат по 5-7куе нет ? Смысл быть матросом если такие деньги можно заработать не болтаясь полгода в море.
Сумніви викликають приємну посмішку.
Шановний, читайте что написано было изначально
Але рівень заплат такий: - матрос 1-го або 2-го класів - орієнтовно 1200...1500$ на місяць. Це небагато, враховуючи, що похід триває близько 6 місяців і тому фактично треба ділити на 2 в перерахунку на рік. Але така зарплатня та досить напружені умови роботи (реально) змушують матроса рухатися по сходинках вверх: ставати якщо і не капітаном, то першим помічником (якщо отримає диплом за спеціальністю "Судноводіння") або - якщо отримає диплом за спеціальністю "Судові енергетичні установки") - старшим механіком. - на інших посадах на судні - зазвичай екіпаж 14-18 людей - отримують щось середнє між матросом та посадами нижче. - старший механік - на балкері, хімовозі, контейнеровозі - орієнтир 10 000$ на місяць.
Напишите сразу понятно, что отсутствие опыта = 1.2куе, а условно 5 лет опыта для матроса повышает зарплату до 5куе или же должность повышается, а вместе с должностью и зарплата. Все, достаточно. И не будет никаких дополнительных вопросов и посмишок. А у вас идет орієнтовно 1200...1500$ на місяць, а потом сразу 10000$ .
Shaman написав: бухоблік - на практиці. корпоративні фінанси - тут є нюанс, що класичні корпоративні фінанси в нас не часто використовуються. а те, що використовується - майже ніде не розповідають
rjkz написав:Во-во, если помнить о теме ветки, то все вундеркинды, мечтающие о работе преподавателя или врача, валят в страны, где это "белая кость". Напомню, писал уже, 2016 год, моя знакомая врач-кардиолог в райполиклиннике г.Киева - 60 долларов в месяц, то есть 720 долларов в год. Врач кардиолог в США - ОТ 250 000долларов в год. То есть, в 347 + раз больше. Иными словами, день работы самого низкооплачиваемого кардиолога в США стоит примерно столько, сколько год украинского.
Да не раджу рівняти з/п 2016 року, які є "заслугою" янкуовича і зараз після АТО, ковіду, медреформи. https://www.instagram.com/p/B8jCUg0nU_J/?hl=en Скільки я стикався з лікарями зараз вони є стійким середнім класом, їздять на непоганих, але не нових машинах, багато хто якимись студентами займається. Тобто там народ більш орієнтований на своє здоров'я а не отримання купи грошей. І ще - вони освіту безкоштовно отримували і стипендію протягом навчання. І я не лише про Київ, а і про лікарні у якихось райцентрах. Та Вам же за кордону видніше. Єдине що, при інфаркті у 80+ ніхто нікого в реанімацію на півроку не кластиме...