Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaliian написав:встречаю соседку, ~год не виделись, дочери 35+ и внуки 9-13 лет все в Германии. Спрашиваю язык знают? Нет. А малые чё делают? Ходят в немецкую школу. Без знания языка, Карл! Сидят себе тихо, какие то слова и фразы на листиках учат. Их мамы 35+ нашли работу, моют, убирают. Довольны как слонихи. Бабушка сдаёт их квартиры переселенцам.
Українські біженці за кордоном використали у першому кварталі 2023 року $3,48 млрд із карток українських банків, що на 5%, або на $0,18 млрд, менше, ніж у четвертому кварталі 2022 року.
Зараз перекази за кордон за рік становили 15 мільярдів доларів. Це при тому, що всі закупівлі озброєнь за 2021 рік були 800 млн, причому вони дозволили потопити москву, відбити Зміїний, знищити вишки Бойка та налагодити Зерновий коридор. Виходить некрасива ситуація, що ті, хто в ЗСУ, та ті, хто платять податки, безкоштовно захищають майно тих, хто переховується в Євросоюзі, та в більшості випадків отримають доходи зі свого нерухомого майна.
Щодо конкретної ситуації - фінансово то може жінка і у виграшу на моменті, але по-факту її діти прохлопали вже щонайменше 2 роки освіти. При чому за поточними практиками ніхто особливо лишати на 2 рік не буде. Це означатиме, що якщо дітям раптом захочеться вступити до вишів, то репетиторів доведеться витрачати роки 2, причому самих репетиторів на ринку теж буде обмаль (бо вони теж десь порозбігаються), а попит - буде дуже значним.
Востаннє редагувалось Denik в Вів 09 тра, 2023 11:53, всього редагувалось 1 раз.
барабашов написав:В Запоре кстати от С300 погибло меньше народу чем в Днепре от всего подряд
Так С-300 - то взагалі засіб вибиття вікон та залякування цивільного населення, не більше.
slonomag написав:Ну да если бы не мобилизация я бы спокойно сидел с семьей где-то в Ужгороде, дальше жил работал и никуда бы не уезжал. Я честно признаюсь что морально не готов бегать с автоматом.
Знову невірне уявлення про війно. Бігало з автоматом хіба що якесь ССО в лісі десь до Харківської операції та звільнення Лиману включно. Крім початку війни Бахмут був чи не єдиним місцем, де були стрілецькі бої. І то в Бахмуті більша частина страждала все одно від артилерійського вогню, а не від стрілецьких боїв. Сучасна війна, то не біганина з автоматом, а сидіння у якійсь схованці та спостереження, причому найчастіше не в бінокль, а в відеокамеру чи з дрону...
Denik написав:Щодо конкретної ситуації - фінансово то може жінка і у виграшу на моменті, але по-факту її діти прохлопали вже щонайменше 2 роки освіти.
выглядела сытой и довольной что у неё все дети женского пола.
Denik написав:Це означатиме, що якщо дітям раптом захочеться вступити до вишів, то репетиторів доведеться витрачати роки
не знаю какая теперь ситуация внутри вузов, но в 2012-2015 я брал на работу выпускников кпи (случайно такие претенденты попались), Кажется в 11м классе я знал и умел больше, чем они. В чём они действительно разбирались это в компьютерных играх и моделях смартфонов. Работа была не связана ни с тем ни с другим. В наше время если посещал все лекции с семинарами и в наличии толстый конспект экзамен шел автоматом. Иначе преподы не могли мотивировать посещения и конспекты. Начать и окончить вуз с пробелами в знаниях вполне реально.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 09 тра, 2023 11:57, всього редагувалось 1 раз.
vitaliian написав:не знаю какая ситуация внутри вузов, но я брал на работу выпускников кпи (случайно такие претенденты попались), мне кажется в 11м классе я знал и умел больше, чем они. В чём они действительно разбирались это в компьютерных играх и моделях смартфонов. Работа была не связана ни с тем ни с другим.
Випускники ІТ-спеціальностей зазвичай мають скіли, зарплату і посаду мідла (2000-3000$ в залежності від року випуску 2018-2021), кілька людей сіньйори (3500 +). Я думаю, що ніхто з них до Вас на співбесіду просто не приходив.
vitaliian написав:не знаю какая ситуация внутри вузов, но я брал на работу выпускников кпи (случайно такие претенденты попались), мне кажется в 11м классе я знал и умел больше, чем они. В чём они действительно разбирались это в компьютерных играх и моделях смартфонов. Работа была не связана ни с тем ни с другим.
Випускники ІТ-спеціальностей зазвичай мають скіли, зарплату і посаду мідла (2000-3000$ в залежності від року випуску 2018-2021), кілька людей сіньйори (3500 +). Я думаю, що ніхто з них до Вас на співбесіду просто не приходив.
а кроме айти какие зарплаты у выпускников. кто то реально будет 5 лет грызть науку за работу на 8-10 тыс грн? очень сомневаюсь. Одно с другим взаимосвязано низкие зарплаты - низкая мотивация учиться. Чудес не бывает, чтобы какой то вундеркинд мечтал о работе учителя или терапевта.
stm написав:ПС: вот написала всё и думаю какие-то не такие у меня подруги, нет что бы сесть на шею кому-то, можно первому встречному, а вдруг судьба.. ))) А потом подумала ещё раз, одна подруга моей сестры всё пытается сесть и всё никак, всё не подходит. Это я пессимизм свой прокачала просто, на самом деле всё легко, как со снегом )))
Як кажуть: коханням потрібно ЗАЙМАТИСЯ Мабуть ви не тим займаєтесь? Не пробували всі інші справи на деякий час відкласти на другий план, а надати пріоритет влаштуванню особистого життя?
fler написав:Як кажуть: коханням потрібно ЗАЙМАТИСЯ Мабуть ви не тим займаєтесь? Не пробували всі інші справи на деякий час відкласти на другий план, а надати пріоритет влаштуванню особистого життя?
В Прагу виїхали дві родички: кожна з дитиною. Обидві вже були розлучені: майже даремно грали весілля... А так танцювали, так танцювали... Перша вийшла заміж за пражчанина через місяць (у нього орендувала квартиру). Друга бідкалась бідкалась - працювала на 750 доларів на місяць - виїхала в Україну та зараз з України в Польщу. Так що вірно:
fler написав:Як кажуть: коханням потрібно ЗАЙМАТИСЯ
stm написав:ПС: вот написала всё и думаю какие-то не такие у меня подруги, нет что бы сесть на шею кому-то, можно первому встречному, а вдруг судьба.. ))) А потом подумала ещё раз, одна подруга моей сестры всё пытается сесть и всё никак, всё не подходит. Это я пессимизм свой прокачала просто, на самом деле всё легко, как со снегом )))
Як кажуть: коханням потрібно ЗАЙМАТИСЯ Мабуть ви не тим займаєтесь? Не пробували всі інші справи на деякий час відкласти на другий план, а надати пріоритет влаштуванню особистого життя?
стартаните об этом ветку, поделитесь вашими секретиками.
vitaliian написав:встречаю соседку, ~год не виделись, дочери 35+ и внуки 9-13 лет все в Германии. Спрашиваю язык знают? Нет. А малые чё делают? Ходят в немецкую школу. Без знания языка, Карл! Сидят себе тихо, какие то слова и фразы на листиках учат. Их мамы 35+ нашли работу, моют, убирают. Довольны как слонихи. Бабушка сдаёт их квартиры переселенцам.
Українські біженці за кордоном використали у першому кварталі 2023 року $3,48 млрд із карток українських банків, що на 5%, або на $0,18 млрд, менше, ніж у четвертому кварталі 2022 року.
Зараз перекази за кордон за рік становили 15 мільярдів доларів. Це при тому, що всі закупівлі озброєнь за 2021 рік були 800 млн, причому вони дозволили потопити москву, відбити Зміїний, знищити вишки Бойка та налагодити Зерновий коридор. Виходить некрасива ситуація, що ті, хто в ЗСУ, та ті, хто платять податки, безкоштовно захищають майно тих, хто переховується в Євросоюзі, та в більшості випадків отримають доходи зі свого нерухомого майна.
Щодо конкретної ситуації - фінансово то може жінка і у виграшу на моменті, але по-факту її діти прохлопали вже щонайменше 2 роки освіти. При чому за поточними практиками ніхто особливо лишати на 2 рік не буде. Це означатиме, що якщо дітям раптом захочеться вступити до вишів, то репетиторів доведеться витрачати роки 2, причому самих репетиторів на ринку теж буде обмаль (бо вони теж десь порозбігаються), а попит - буде дуже значним.
Я плачу податки в Україні, досить багато, як і роки до того, а дружина використовує картку за кордоном. У чому тут "некрасивість"? Чи може Україна колись враховувала при сплаті мною податків, що мені треба утримувати дружину і дітей, навіть коли вони були тут? Чи людина, яка поїхали, продовжує отримувати в Україні доходи і сплачувати податки, при цьому взагалі не користується жодними передбаченими громадянам благами? Теж некрасиво по відношенню до України?
Щодо прохлопали роки. То мабуть в Україні останній рік було нормальне навчання?
І нарешті, ви дійсно уявляєте, що більшість грошей на картках від нерухомості? Більше половини від 15 млрд доларів? Серйозно?
Грань між коханням і проституцією все більш стирається в сучасному світі.