Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Згадала про Польщу: діти знайомих, два хлопця із різних сімей- вже закінчили ходити на лекції, вже один з них працював один чи два роки, а дипломи не отримали, бо були хвости по якихось предметах. Один з них точно хотів на це " забити", бо айтішники, типу, навіщо мені той диплом. Обох мамки періодично колупали: покажи, синку, диплом:))
adeges написав: випускник економічної спеціальності посереднього американського коледжу - це готовий спеціаліст. йому не треба ще рік навчатись, як працювати в реальному бізнесі. в Україні це не так
що прям всі з посереднього коледжу - це вже не повірю.
але так, якось я забув, що ще є викладачі, які викладали політекономію. коли мене вчили, взагалі програма була такий мікс економіксу та маркса.
тому за економічними спеціальностями - в Києво-Могилянку
Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.
Denik написав:Про райцентри я і кажу, що я бачив лікарні/поліклініки в різних райцентрах на відміну від Вас. Не сильно вони відрізняються від районних поліклінік Києва.
Вже починаючи з обл. центрів в медицині повне безгрошів'я. До прикладу, медсестри здають власну кров щоб заробити 360 грн. Напевно дуже багато "заробляють". так каже Denik і по телемарафону.
У Великобританії 500 прохачів притулку поселять на баржі Як пояснив міністр імміграції Роберт Дженрік, зараз приблизно 50 тис. прохачів притулку у Великобританії проживають у готелях і обходяться платникам податків у 6 млн фунтів стерлінгів на день.
Гілка поволі, але стрімко перейшла в гілку "Освіта та як влаштуватися на роботу за кордоном без освіти".
Вище було питання про "Еміграцію, заробітчанство". Велика Британія. Що там нашим платять. Я вище написав, що приятель отримує 1500 фунтів. Я написав, що не питав, то на особу чи на вдвох з жінкою. Щойно з невеликого міста на північ від Лондона прийшла розшифровка: - Королівство виплачує по 160 британських фунтів на тиждень на особу. - це виходить 160*4*2=1280 британських фунтів на двох. Але це не все. - взимку частково виплачують компенсацію на опалення. Ще виплачують гроші за воду та електричну енергію. В минулому році виплачували гроші на ці витрати. Виходило близько 1500 фунтів на двох на місяць. В цьому році на комунальні витрати компенсація ще не заходила.
Далі цитати: - Плюс бесплатный проезд по области... плюс 30% жд билеты по Великобритании... можно путешествовать... плюс бесплатно посещение музеев, усадеб и т.д. - Нам с женой грех жаловаться... почти 60 000 грн.в месяц получаем от англичан... (кінець цитат)
P.S. Можна і на баржі пожити, чого ж там... P.P.S. Бажано не кИдати в мене каміння: ви спитали, мені прийшли відповіді на Месенджер.... кИдайте в Велику Британію.
vitaliian написав:зараз приблизно 50 тис. прохачів притулку у Великобританії проживають у готелях і обходяться платникам податків у 6 млн фунтів стерлінгів на день.
akurt написав:Гілка поволі, але стрімко перейшла в гілку "Освіта та як влаштуватися на роботу за кордоном без освіти".
Вище було питання про "Еміграцію, заробітчанство". Велика Британія. Що там нашим платять. Я вище написав, що приятель отримує 1500 фунтів. Я написав, що не питав, то на особу чи на вдвох з жінкою. Щойно з невеликого міста на північ від Лондона прийшла розшифровка: - Королівство виплачує по 160 британських фунтів на тиждень на особу. - це виходить 160*4*2=1280 британських фунтів на двох. Але це не все. - взимку частково виплачують компенсацію на опалення. Ще виплачують гроші за воду та електричну енергію. В минулому році виплачували гроші на ці витрати. Виходило близько 1500 фунтів на двох на місяць. В цьому році на комунальні витрати компенсація ще не заходила.
Далі цитати: - Плюс бесплатный проезд по области... плюс 30% жд билеты по Великобритании... можно путешествовать... плюс бесплатно посещение музеев, усадеб и т.д. - Нам с женой грех жаловаться... почти 60 000 грн.в месяц получаем от англичан... (кінець цитат)
P.S. Можна і на баржі пожити, чого ж там... P.P.S. Бажано не кИдати в мене каміння: ви спитали, мені прийшли відповіді на Месенджер.... кИдайте в Велику Британію.
vitaliian написав:зараз приблизно 50 тис. прохачів притулку у Великобританії проживають у готелях і обходяться платникам податків у 6 млн фунтів стерлінгів на день.
Им за 67, живут у спонсора? 30% жд и бесплатно по области - что то новенькое. Может в Уєльсе живут, но это далеко от Лондона.
akurt до 67 лет там максимум будут выплаты 1000 фунтов на двоих, которых будет не хватать на аренду, питание, проезд, нужно сильно экономить, жить как Флай.
Grand Touring написав:akurt до 67 лет там максимум будут выплаты 1000 фунтов на двоих, которых будет не хватать на аренду, питание, проезд, нужно сильно экономить, жить как Флай.
Трохи не так - і бажано слова "флай" не згадувати, бо треба багато потім хреститися: не дай Боже тая біда на учасників форуму перейде. Можливо не всі знають: за цією програмою виїжджають ті, в кого є родичі у Великій Британії. У приятеля живе син+невістка+онук. Батьки приїхали до сина - отримали візу на 3 роки - отримують виплати. Син купив в кредит будинок в 3 поверхи в січні 2021 року. Батько із задоволенням виконує ремонт на третьому поверсі. Дуже корисним є для сина, а син - для батька. Про економію можете не хвилюватися: син працює після закінчення університетів в Україні на дуже гарній посаді, невістка три рази на день сідає в електричку та їде на роботу в Лондон (десь 1...1,5 години йде електричка).
Востаннє редагувалось akurt в Сер 10 тра, 2023 11:09, всього редагувалось 2 разів.
adeges написав:Могилянка не входит в 3000 лучших вузов мира. Поэтому если вы верите, что она обеспечивает достойные знания, то конечно любой посредственный американский вуз обеспечивает их намного лучше.
Було також багато рейтингів, де була "вторая армия мира"...
В посередній американський коледж прийдуть посередня американська молодь з інтересами потусуватися, вивчити протилежну стать, покурити травку, побухати, підзаробити десь у Макдональдсі і таке інше. Могилянка зрізає +- топ абітурієнтів по Україні: олімпіадників, відмінників і таке інше. Такі при своєму навчанні просто досить вимогливо ставляться до викладачів, можуть їх чимось підйобувати. Дуже часто в таких студентів батьки - це якісь керівники або директори підприємств у відповідній галузі, які не дають дітям вчити якусь херню, просто підкажуть як робити насправді.
На вишів рейтинги впливають показники фінансування та наукових публікацій. В Україні є вплив зарплат в вишах: викладачі не дуже зацікавлені писати якісь публікації, вони краще зароблять грошей деінде: в іншому виші чи організації. З іншого боку постійні наукові дослідження в 90% аж ніяк не впливають на якість викладання базових дисциплін і основ.
Denik написав:З іншого боку постійні наукові дослідження в 90% аж ніяк не впливають на якість викладання базових дисциплін і основ.
Не скажу за всі галузі, але в ІТ, фізиці, медицині і, напевно інших галузях, про які я взагалі не знаю, без регулярного читання наукових новинок навчиш студентів застарілих основ, які будуть затребувані як радянські заводи.