Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Який курс вас розбудить до дій? Які цифри мають на табло засвітитись, щоб ви встали з дивану?))
І тоді що - конвертдепо, чи коротке гривнедепо?
Дело не в лени. Я в азартные игры не играю, особенно с государством. Особенно с моей "удачей". Ради 1-2 тыс. грн за 3 мес я точно рисковать не буду. На данный момент карусель крутится на максимум 2250 грн в стрёмном убибе. При ожидаемом доходе от 4 тыс. грн за 3 мес. я подумаю Свободной гривни нет, а менять валюту чтоб в гривнедепо вложиться - я считаю малоразумным (с нашими-то керманычами ). Валюта как-то лучше хранится даже в матрасе
alex lem написав:З моїм везінням курс прийому був у всіх однаковий 37,55. Здавав на 4 конверти більше 10-тки. Так заробить на хліб. Домовився як нові усі сині на 37,57. Через годину як ще бігав розносив каклєти по банкам, підняли прийом до 37,60.
Сьогодні ішов здавати по 37,70, але дива трапляються - касирка зраділа новим банкнотам і запропонувала 37,75 . світилось 37,70/37,80, зара працюють 37,72/37,78
Рекомендуємо Вам цікавий канал Картковий клуб Доступною мовою пишуть про банківські картки та їх використання, розміщують актуальні новини, що стосуються світу банківських платіжних карток.
Все вийшов з клубу. Дивна ситуація в Сенсі сьогодні: каса не працювала, спеціалістка відкрила шухляду столу, дістала пачку $ ("на око" тисяч 15) і видала мої 2600$ 50-ками і 20-ками 2009-2013 рр. випуску і середньої потертості
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Сер 10 тра, 2023 19:07, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Все вийшов з клубу. Дивна ситуація в Сенсі сьогодні: каса не працювала, спеціалістка відкрила шухляду столу пачку $ ("на око" тисяч 15) і видала мої 2600 50-ами і 20-ами 2009-2013 рр. випуску і середньої потертості
Це Ви вже 10 чи 15 раз інформуєте про вихід з Клубу. У нас бувших не буває.
alex lem написав:З моїм везінням курс прийому був у всіх однаковий 37,55. Здавав на 4 конверти більше 10-тки. Так заробить на хліб. Домовився як нові усі сині на 37,57. Через годину як ще бігав розносив каклєти по банкам, підняли прийом до 37,60.
Увечері було вже навiть 37,65-37,68. Частiше здавайте, Ваша методика безперечно працює! Допоможiть карусельникам - необхiдно 38-39, як не бiльше 😀
Я радий допомогти клЮбним коллегам. В мене не багатий вибір, там де на депо до 37,20 я вже заніс. Всяких убібів нема. Була ще дурна думка одну пайку здать по 37,65 , щоб занести в ще один не перевірений банчик. Але забувся бОмажку- ідент. код. А вдень вже по 37,70 приймать почали. Падаждем. Одне крохоборство зараз оці ,,заробітки,,
Дюрі-бачі написав:Все вийшов з клубу. Дивна ситуація в Сенсі сьогодні: каса не працювала, спеціалістка відкрила шухляду столу, дістала пачку $ ("на око" тисяч 15) і видала мої 2600$ 50-ками і 20-ками 2009-2013 рр. випуску і середньої потертості
то вона намагалась показати що щас клуб таке соби - крохи...