|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 11 тра, 2023 22:06
v57 написав:вроде починили пришло
на спорт прийшло. на ізі - ніт =( UPD виплати зайшли на ізі також
Востаннє редагувалось dr_morgenstern в Чет 11 тра, 2023 22:24, всього редагувалось 1 раз.
-
dr_morgenstern
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 тра, 2023 22:14
На тас не пришло уже вторые сутки пошли... Это жесть это новый сеп 😟😟😟
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 тра, 2023 22:49
Только что зашло на тас 🥳🥳🥳
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 тра, 2023 10:07
Вчора ввечорі зробив на Ізі три перекази по СЕП - жоден не прийшов ще
-
ytaras
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 тра, 2023 14:35
По віртуальній доларовій картці Платівка на днях раптово списали якусь комісію 0,55$ "Комісія банку за GSM-банкінг".
Користуюсь цією карткою більше півроку і ніколи ніяких комісій до цього не було. Це карта для виплати депо.
Що це було? Як повернути кошти? Це були відсотки по депозиту.
-
Andey
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 тра, 2023 14:41
Andey написав:По віртуальній доларовій картці Платівка на днях раптово списали якусь комісію 0,55$ "Комісія банку за GSM-банкінг". Користуюсь цією карткою більше півроку і ніколи ніяких комісій до цього не було. Це карта для виплати депо. Що це було? Як повернути кошти? Це були відсотки по депозиту.
>>> див.тут
-
FinTech
-
-
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26
Додано: П'ят 12 тра, 2023 15:24
Подзвонив в підтримку, вони відмовились прийняти заяву на повернення коштів мотивуючи це тим, що GSM banking був включений автоматично ще півроку тому при оформленні карти і я погодився з тарифами банку при відкритті карти.
хоча я точно пам'ятаю що просив щоб мені все відключили платне. Пів року не знімало нічого, хоча гроші на картку падали з депозитів. А тут вони кажуть: у вас з' явилась достатня сума до списання комісії от ми її і списали. На рахунку було трохи більше 1 долара
-
Andey
-
-
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 тра, 2023 16:23
Andey написав:хоча я точно пам'ятаю що просив щоб мені все відключили платне
Просили у кого? Якщо Ви це робили не самі, а у відділенні, то мала бути письмова заява і з неї бажано було взяти копію. Якщо дзвонили на ГЛ, тоді складніше щось довести, якщо Ви не з тих, хто пише усі розмови. Таке періодичне "забування", що СМСки були відключені - це у ТАСа звична історія, що тягнеться роками.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1252 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 12 тра, 2023 18:45
Andey написав:Подзвонив в підтримку, вони відмовились прийняти заяву на повернення коштів мотивуючи це тим, що GSM banking був включений автоматично ще півроку тому при оформленні карти і я погодився з тарифами банку при відкритті карти. хоча я точно пам'ятаю що просив щоб мені все відключили платне. Пів року не знімало нічого, хоча гроші на картку падали з депозитів. А тут вони кажуть: у вас з' явилась достатня сума до списання комісії от ми її і списали. На рахунку було трохи більше 1 долара
Звоните ещё раз. Пусть принимают жалобу!
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 14:55
Добрий день. Є долари на валютному рахунку. Чи є можливість перерахувати їх родичу (сестра) онлайн? Якщо сестра відкриє карту в ТАС. Зняти нал не можу зараз - не в Україні. Чи може є якийсь спосіб перекинути ці кошти онлайн на українську карту? Дякую.
-
s_sunlana
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|