|
|
![]() Re: Sense Bankmephala, розстрочка використовує кредитний ліміт на картці, який блокується на суму розстрочки. Якщо його не вистачає, то оформити розстрочку не вийде.
![]() по Вигоді є наступні програми: 1. «Моментальна розстрочка на картку» 2. «Моментальна розстрочка на карту Акційна 2.1» (Універсальна розстрочка) 3. «Легка розстрочка» 4. «Розстрочка загальної заборгованості» такої програми як вказали ви - немає. і лише по двом програмам реальна річна ставка 0,01%. тому якщо дві програми платні а дві безоплатні то значить є якісь обмеження для безоплатних. що мене і цікавить. ЗІ але я дивлюся офпред заходив, подивився і пішов мовчки. сумно. ![]() mephala Універсальну розстрочку неможливо оформити при розрахунках:
- в кафе на території ТЦ "Епіцентр"; - в аптеках на території ТЦ "Епіцентр"; - при розрахунках карткою при доставці товарів (розрахунок карткою по терміналу на місці при отриманні) Оформлення відбувається під 0,01% річних, без щомісячної комісії та строком на 6 місяців (без можливості вибору іншого строку). Покупка має бути на суму від 500 гривень за рахунок кредитних коштів, тобто в цілому власні кошти можуть бути на рахунку, якщо не вистачає кредитних на суму покупки в розстрочку Тут детальніше: Вибачте, тільки дійшла до форуму, можливо колеги раніше не помітили питання, будемо уажніші. Анастасія
![]()
дякую. але ви так і не відповіли про "Легку розстрочку" ![]() Re: Sense Bankтой момент коли відчуваєш себе ущербним - мені ваш банк встановив ліміт 429 грн і служба підтримки каже нічим не можемо допомогти... був 30к, урізали до 429 грн. моно 100к, приват 75к, сенс 429 грн.... рейтинг собі можете самі виставити ![]() ![]() Re: Sense BankПодскажите, тут где-то проскакивал лайфхак, как не ждать 5 дней после окончания конверт-депо в Сенс банке, чтобы получить валюту раньше.
Уже неделю назад, в прошлый понедельник, заказал выдачу валюты в кассе, обещали что в пятницу, или максимум в этот понедельник, прийдет смс с датой когда забирать, но тихо. Представитель банка, можете помочь с этим? Или это только в чат поддержки писать? ![]() Re: Sense BankА в мене навпаки, сенс залишив ліміт більше, ніж приват та моно разом взяті. прихват ще й операції по універсальній обмежив ( ![]()
Можу перевірити чи було бронювання і на коли. Зараз напишу в особисті ^Богдан
![]() ОфПреду.
На сайті епіцентру викладено наступну інфу: Інформація про істотні характеристики послуги з надання споживчого кредиту за програмою «Моментальна розстрочка на картку», за програмою «Моментальна розстрочка на карту Акційна 2.1» (Універсальна розстрочка), за програмою «Легка розстрочка», за програмою «Розстрочка загальної заборгованості» та за продуктом «Кредитна картка «ВИГОДА» (емітована з 03.12.2022 р.)/ «Кредитна картка «ВИГОДА 2.0» (що була емітована до 03.12.2022 р.) Реальна річна процентна ставка, відсотки річних: «Легка розстрочка» - 0,01% питання чи є якісь обмеження до застосування цієї програми? (наприклад товар, сума або ще щось) ![]() mephala В цілому умови аналогічні, ставка 0,01%, але відрізняється процесс оформлення, так як подається спочатку заявка на оформлення через продавця в магазині/або на сайті, приходить смс з умовами на яку потрібно відповісти зворотнім смс і після цього вже пройде списання та оформлення розстрочки. Наявність можливості оформлення в легку розстрочку та термін вирішується самим продавцем.
Що стосується Епіцентру доступність - (в інтернет-магазині) та "Нова лінія" (в стаціонарних магазинах); Анастасія
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|