|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 19 тра, 2023 22:41
fler написав: BIGor написав:Невже ГБ таке дно? Після податків на руки хоч 900 фунтів лишається? Це хіба що на одяг і харчування по тим цінам вистачить.
На одяг і харчі наші біженці не витрачаються, там вони це все беруть безкоштовно, туди ж і засоби гігієни, іграшки і ще якісь побутові речі типу постільна білизна і т.п. Знайомі були в Німеччині - мама (37+), дочка (19+), бабця(пенс). Бабця нахомячила 10куе, сказала, що ремонт зробить у квартирі. Я так розумію, що пенсія з України їй капала теж весь цей час.
Тобто бабця та жухала пересічного німця мінімум на 800 євро в місяць? А чим вона харчувалась?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 тра, 2023 22:42
Faceless написав:Bolt написав: Faceless написав:Донька десь місяць назад складала на права водіння, ми там поки з півтори години чекали, то за той час тільки два чоловіки водіння складали, на 8 дівчат.
Знаючи ваші принципи, то скоріше "купувала"? 1,5 години то ще гуманно. Зі свіжого, в Києві - з 8 ранку до пів на четверту очікування
Купувати можна по різному. Одному особисто начальник ДАІ права додому привезені, а малій довелось складати, тільки щаьашлав, щоб крізь пальці дивились на процес складання. До речі, трохи дивився, як складали інші, думаю, що без допомоги мало би хто склав. Здається дві помилки допускається.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 тра, 2023 23:30
Bolt написав: Faceless написав:Bolt написав:[quote="5578673:Faceless"] Донька десь місяць назад складала на права водіння, ми там поки з півтори години чекали, то за той час тільки два чоловіки водіння складали, на 8 дівчат.
Знаючи ваші принципи, то скоріше "купувала"? 1,5 години то ще гуманно. Зі свіжого, в Києві - з 8 ранку до пів на четверту очікування
Купувати можна по різному. Одному особисто начальник ДАІ права додому привезені, а малій довелось складати, тільки щаьашлав, щоб крізь пальці дивились на процес складання. До речі, трохи дивився, як складали інші, думаю, що без допомоги мало би хто склав. Здається дві помилки допускається.[/quote] Три допускається Пофіг, як куплені, факт що куплені
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 19 тра, 2023 23:56
Faceless написав:Bolt написав: Faceless написав:Знаючи ваші принципи, то скоріше "купувала"? 1,5 години то ще гуманно. Зі свіжого, в Києві - з 8 ранку до пів на четверту очікування
Купувати можна по різному. Одному особисто начальник ДАІ права додому привезені, а малій довелось складати, тільки щаьашлав, щоб крізь пальці дивились на процес складання. До речі, трохи дивився, як складали інші, думаю, що без допомоги мало би хто склав. Здається дві помилки допускається.
Три допускається Пофіг, як куплені, факт що куплені
Ну і що?!
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 тра, 2023 08:26
Дуже добре, що панове хвилюються за тих, «хто в морі», тобто в еміграції. Жахливі новини знову отримав з Великої Британії. Наша людина з дитиною. Прибула за Програмою прийому українців. Головне, сказала, що дають працювати прямо з першого дня. Жінка не втрачала час даремно: в Україні отримала професію бухгалтера, тому працює відразу на двох роботах: - бухгалтер британський. На британську фірму. Заробляє 28 000 британських фунтів на рік. Взагалі сказала, багато людей працюють на мінімалку: 10,3 фунта за годину. - бухгалтер український - в он-лайн режимі. Тут самі знаєте, які зарплатні. На дитину платять 150 фунтів на тиждень. Живе не в Лондоні, тому доволі все дешево. Наприклад, оренда квартири 1000 фунтів. Несподівано сказала про те, про що я «товчу воду в ступі» вже багато років на цьому форумі: думайте про освіту дітей. Вона сама вчила англійську мову з першого дня приїзду і зараз планує піти вчитися далі за фахом. Знаєте для чого? Цікава відповідь: «Щоби так багато не працювати!» Он воно як: «Щоби так багато не працювати». Шикарно, подумав я, дивлячись на неймовірно красиві ліси в околицях Хельсінки.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 20 тра, 2023 08:39
Bolt написав: Faceless написав:Bolt написав:[quote="5578685:Faceless"] Знаючи ваші принципи, то скоріше "купувала"? 1,5 години то ще гуманно. Зі свіжого, в Києві - з 8 ранку до пів на четверту очікування
Три допускається Пофіг, як куплені, факт що куплені
Ну і що?![/quote]Ганьба, що
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 20 тра, 2023 08:45
Faceless написав:Bolt написав: Faceless написав:Три допускається Пофіг, як куплені, факт що куплені
Ну і що?!
Ганьба, що
Кому?! 😎😏
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 тра, 2023 08:57
akurt написав:Дуже добре, що панове хвилюються за тих, «хто в морі», тобто в еміграції. Жахливі новини знову отримав з Великої Британії. Наша людина з дитиною. Прибула за Програмою прийому українців. Головне, сказала, що дають працювати прямо з першого дня.Жінка не втрачала час даремно: в Україні отримала професію бухгалтера, тому працює відразу на двох роботах: - бухгалтер британський. На британську фірму. Заробляє 28 000 британських фунтів на рік. Взагалі сказала, багато людей працюють на мінімалку: 10,3 фунта за годину. - бухгалтер український - в он-лайн режимі. Тут самі знаєте, які зарплатні. На дитину платять 150 фунтів на тиждень. Живе не в Лондоні, тому доволі все дешево. Наприклад, оренда квартири 1000 фунтів. Несподівано сказала про те, про що я «товчу воду в ступі» вже багато років на цьому форумі: думайте про освіту дітей. Вона сама вчила англійську мову з першого дня приїзду і зараз планує піти вчитися далі за фахом. Знаєте для чого? Цікава відповідь: «Щоби так багато не працювати!»Он воно як: «Щоби так багато не працювати». Шикарно, подумав я, дивлячись на неймовірно красиві ліси в околицях Хельсінки.
Пане Акурт, пару питань. А як вона влаштувалась з першого дня на таку посаду без англ. Чи якийсь рівень достатній В1 (наприклад) був? 28 000 фунтів на рік це брутто? Якщо так скільки на руки? Половина від цього? Оренда квартири дешева, але як я знаю у багатьох людей робота зав'язана на Лондон - тому commuting time і гроші на те добирання доволі значні. Як там з цим? З останнім дуже цікаво. Можу зі свого досвіду і галузі сказати - що чим далі і більше досвіду - тим складніші таски становляться, і роботи просто море. Короче ІТ не для розслабону виходить.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 тра, 2023 09:49
akurt если получает из расчета 28к в год, на ребёнка ничего не платят.
-
Grand Touring
-
-
- Заблокований
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 352 раз.
-
-
Профіль
-
-