|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 20 тра, 2023 23:23
Shaman написав: ЛАД написав:Одинокая мать 35 лет "бух на фірмі" и сама купила квартиру? Простите, сколько у неё зарплата? Немного знаком с заработками бухгалтеров, как-то не слышал об очень высоких доходах.
скільки по вашому отримує головний бухгалтер? 30-40-50-60 т грн - й це я не знаю зп на по-справжньому великих фірмах а бухгалтери так отримують небагато - 10-20 т грн
В обл. центрах рядові бухгалтери
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 20 тра, 2023 23:25
BIGor написав: vitaliian написав: BIGor написав:. Я щось за 18 років так і не зміг купити в такій "класній" Україні житло. Хоча збирали вдвох, і не останні професії.
BIGor написав:Люди не від хорошого життя емігрують - пора вже це зрозуміти.
от дорогих квартир эмигрируют туда, где квартиры ещё дороже. Вы ничего не перепутали?
Тут не набагато дорожче, але шанси купити житло більші - набагато більші заробітки. Емігрують де більші заробітки в основному і краще життя.
В ІТ, куди ви пірнули ще в Україні, заробітки +/- такі самі, як в Польщі. То в чому вони "набагато більші"?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 20 тра, 2023 23:26
Gastarbaiter написав:80 тисяч на рік - це дуже добре навіть для Лондона. Рівень пілота якоїсь великої авіакомпанії чи менеджера напрямку.
Ні, не пілот, і не менеджер. Але посада досить престижна, із серії «Білих комірців». Там головне, що хлопець реально сам знайшов роботу та пішов по сходинках. В Лондоні працює його жінка, електричка десь 1,5 години. Але не кожен день.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 21 тра, 2023 00:54, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 20 тра, 2023 23:35
gonchik74 написав:Допомагали батьки. Брала в борг, віддала. Базова освіта бух, адмініструє і допилює crm систему. Купити однуху в обл центрі, та й в Києві теж - не якісь захмарні гроші. Далі - я писав, що всі в харчовій мають помешкання? Я писав про своє коло спілкування. Це середня ланка в основному. Зп до війни від тисячі в місяць, 2-3 часто. У Вас склалось враження, що всі поголовно в харчопромі купили по трикімнатній на Печерську?) Остання фраза - можна займати позицію, де отримаєш квартиру в якості відкату.
Спасибо. Последнее - так и подумал. Но это уже другое. Враження про трикімнатну на Печерську не склалося. Но даже одинарка перед войной в Харькове порядка от 30. + ремонт, если новострой. И зарплата для рядового бухгалтера 1-2-3 в Харькове как-то многовато. В Киеве, возможно, нормально, но в Киеве и цены повыше (на всё).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 20 тра, 2023 23:39
Сибарит написав: ЛАД написав:Немного знаком с заработками бухгалтеров, как-то не слышал об очень высоких доходах.
Бывает, если режим работы год через три 
При таком режиме бывает и больше. Но я говорю в рамках УК.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 20 тра, 2023 23:57
Shaman написав:.......... я відповідав на питання, хто саме заробляє достатньо. про житло було в іншому повідомленні  це як ми уважно друг друга слухаємо/читаємо
Разговор шёл о жилье и возможности его купить (финансовой). там же я потім дописав й про житло - саме зараз з цим проблема, точніше останні 10-15 років. з приводу кодексу - при СРСР теж надо було крутитися, щоб отримати квартиру? так от зараз теж треба... а йдемо до того, щоб можна було просто заробити.
Проблема уже больше 15 лет. 25 лет назад цены были значительно ниже, но и доходы тоже. Насчёт "крутиться в СССР"... ??? Стоять в очереди - крутиться не надо. Стоять, правда, можно долго. з житлом 2 проблеми - відсутність іпотеки під адекватний відсоток. друга - це вартість квартири - скільки там відкатів та крадіжок? з крадіжками наразі борються, а от з хабарями владі - проблема
Согласен. Но это уже другой вопрос. Мы говорим не о светлом будущем, а о сегодняшней ситуации. А ипотека, да ещё под адекватный процент... Если помните, как раз с появлением легкодоступной ипотеки у нас был связан быстрый рост цен на жильё. И сколько проблем было с ипотечными кредитами после 2008. И да, там выше нигде не говорилось о главном бухгалтере. И он бывает не на мелких фирмах.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 20 тра, 2023 23:59, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 20 тра, 2023 23:58
BIGor написав: vitaliian написав: BIGor написав:. Я щось за 18 років так і не зміг купити в такій "класній" Україні житло. Хоча збирали вдвох, і не останні професії.
BIGor написав:Люди не від хорошого життя емігрують - пора вже це зрозуміти.
от дорогих квартир эмигрируют туда, где квартиры ещё дороже. Вы ничего не перепутали?
Тут не набагато дорожче, але шанси купити житло більші - набагато більші заробітки. Емігрують де більші заробітки в основному і краще життя.
Так вам же только Киев подавай. Мой младший-айтишник, 41 год, давно купил себе и супруге 3к в Харькове. Цену не помню, где-то в районе 50. До этого снимали "полногабаритную хрущевку" 2к. Да, не бизнес-класс, а обычная 9-эт. панелька, в неплохом районе, сделали полный ремонт, поменяли авто. Усыновили 2-летнего малыша. Зарплата 4+куе.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 тра, 2023 00:02
Starikan написав:.......... Зарплата 4+куе.
4+куе для Украины и, тем более, для Харькова о-о-очень приличная зарплата. Особенно до появления ребёнка. Это же не в США.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 21 тра, 2023 00:12
ЛАД Он работает на американской фирме, имеющей отделения, в частности, в Харькове и Днепре. Зарплата белая.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 тра, 2023 01:36
Starikan написав:ЛАДОн работает на американской фирме, имеющей отделения, в частности, в Харькове и Днепре. Зарплата белая.
Я понял. Я всего лишь о том, что 4000 в Харькове это очень неплохо. Тут просто говорят о жизни и зарплатах в США, там это, конечно, довольно небольшие деньги.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-