|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 21 тра, 2023 11:14
detroytred , заяви не потрібно розглядати. Це ще від Арестовича було зрозуміло. Буданова теж не потрібно.) Щось говориться щоб мотивувати бійців (якщо Бахмут не має значення, то чому я маю там помирати?), щось для населення країни, щось для дезінформації ворога. Правда не озвучується ніколи. Про дату (день в день!) виводу рашавійськ з Херсону я вказав за 2-3 тижні (десь є в історії форуму). Це знали всі в командуванні ЗСУ і держави. Навіть графік виходу кожної в/ч ерефії . Але памʼятаєте скільки в інфопростір вкидали про пастку і т.д.? Бо так треба було.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 21 тра, 2023 11:42
Шарій, якого оголосили у розшук в Україні, спокійно разом з дружиною продовжили собі український закордонний паспорт у Валенсії. Це все, що треба знати про те, як зе влада зацікавлена у його затриманні, а також непогано показує, чому він атакує опозиційних політиків.
Мабуть скоро почуємо, що шарій виконував секретне завдання.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 тра, 2023 12:08
Investor_K написав: GALeon написав:Зеленский подтвердил потерю Бахмута, - Reuters Так, в ходе саммита G7, в ответ на вопрос, находится ли Бахмут под контролем украинских сил, президент сказал: "Я думаю, что нет". Вчера главарь ЧВК "Вагнер" пригожин заявил, что его войска оккупировали Бахмут, а позже Минобороны Украины опровергло заявление.
Біль
 Президент опроверг взятие Бахмута, – пресс-секретарь Зеленского Никифоров. Вопрос о Бахмуте звучал так: – Russians said they have taken Bakhmut. – I think no. Журналист задал 2 вопроса подряд, поэтому не было понятно, на который ответил Зеленский. Бахмут не сдан – такова официальная позиция Украины.
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 тра, 2023 12:15
GALeon написав:Зеленский подтвердил потерю Бахмута, - Reuters Так, в ходе саммита G7, в ответ на вопрос, находится ли Бахмут под контролем украинских сил, президент сказал: "Я думаю, что нет". ........
Это подтверждение???
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 21 тра, 2023 13:02
flyman написав:придумали "глобальне потепління"
А може ще й на Місяць не літали і Масони всім рулять за кулісами?
свіжий Чаплига про біполярний і мультивалютний світ
Чаплига - це ,окрім того, що він наркоман, кацапський агент ?
-
maxprofit
-
-
- Подякував: 1334 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 тра, 2023 13:12
maxprofit написав:......... Чаплига - це ,окрім того, що він наркоман, кацапський агент ?
Это подтверждено фактами? Есть решение суда? В какой тюрьме он сидит?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 21 тра, 2023 13:19
Я тому і питаю, що не знаю ... А хто , врешті , такий Чаплига ?
-
maxprofit
-
-
- Подякував: 1334 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 тра, 2023 13:23
Hotab написав:detroytred , заяви не потрібно розглядати. Правда не озвучується ніколи. Бо так треба було.
Тоді виникає питання, що взагалі обговорювати по темі? І що ж тоді можна сказати й про овсім суб'єктивні думки форумчан? Залишається лише отримання інсайду. Але мені все цікаво. Цікаво, наприклад, для даного випадку для кого??? так!!! треба було? Для морального духу бійців і для населення цілком би вистачило пояснення про зручність Бахмуту для знищення штурмового потенціалу ворога та виграшу часу для формування резервів. З головою досить. А навіщо про стратегічне значення-то? Тим паче при такій ймовірності залишення Бахмуту. Для чого це? Це ж не дрібниця: визначити й наполягати на стратегічному значенні, а потім можливо залишити (при наявності резервів...).
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 21 тра, 2023 13:25, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 тра, 2023 13:24
maxprofit написав: flyman написав:придумали "глобальне потепління"
А може ще й на Місяць не літали і Масони всім рулять за кулісами?
свіжий Чаплига про біполярний і мультивалютний світ
Чаплига - це ,окрім того, що він наркоман, кацапський агент ?
Щоб відповісти на це питання, достатньо пригадати, на яких каналах від був частим гостем і про що розповідав до 24.02.2022.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 тра, 2023 13:33
Schmit написав:Щоб відповісти на це питання, достатньо пригадати, на яких каналах від був частим гостем і про що розповідав до 24.02.2022.
На отих каналах опзошників були практично всі опозиційні діючий тоді владі. В тому числі і нинішні. І що вони всі агенти? Які проблеми? Вкажіть, що він розповідав. Це й буде підставою для звинувачення. Цікаво буде подивитись, бо я не звертав на нього увагу. З задоволенням взнаю. Навіщо пусті звинувачення??? Цікаві саме підтвердження.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|