Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41844185418641874188 ... 14483>
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 13:56

vitaliian написав:
  detroytred написав:Бачив, як з кожним роком приїзджаючі китайці відрізняються від попередніх.
нам с шаманом-китаеведом интересно... чем?

Перший їхав за знаннями (техніки), трудяга, наполегливий, скромний, доброзичливий, ввічливий і т.д. - коротше (за моєю уявою) типовий китаєць.
Останній - наглий, хитродупий, торгаш, ... розвідник. Але коли випадково засвітив мені в своєму ноуті на карті маршрути руху (не те відкрив), то ледве не обгадився з переляку.
Між ними щось песередині.
Крім четвертого. Той знав техніку не гірше, а скоріше й краще мене. До цього навчався в Штатах і в Європі. З ним було само цікаво. На моє питання навіщо приїхав скромно усміхнувся. Мабуть вивчав наші методики, організацію навчального процесу і т.д.

Тобто вони змінювалися прямо на очах з року в рік. А на зараз у них там мабуть зовсім усе й усі інші.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 22 тра, 2023 13:58, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 13:57

Hotab написав:fler , коли будуть F16, збитих Су-35 буде більше, «хороших и разных».
Ну і можна трішки покошмарити шкарабанки в Чорному морі. Протикорабельними ракетами. Цікавий час наближається. Ціна перебування орків на території України росте і росте. А жирок в мордорі все тане і тане.

Но никто не говорит о том, что будет с экономикой Украины, если война продлится ещё год-два. И что есть уже сегодня

Згідно ваших тез в Україні вже давно нема економіки, тільки «бахча». Ну так не можна втратити те, чого нема. Навіщо ви хвилюєтесь.

Ще дещо залишилося.
До того ж ми на сьогодні і частину «бахчі» втратили.
І я не казав, що немає економіки, казав, що втрачаємо промисловість (і поки що не повністю втратили). Чи Ви вважаєте, що економіка і промисловість це те ж саме?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 14:00

Zebra написав:Якщо в наближчі тижні росіяни не почнуть наступ на Часовий Яр, то влітку Путін оголосить про закінчення "сво".

Та ну - і ракетами не буде пуляти, і балалайки запускати , і КАБами руйнувати прикордоння ?
Це було би смішно, якби не було так сумно ...
maxprofit

Подякував: 1334 раз.
Подякували: 151 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 14:01

в думе предлагают отправлять в "зону сво" бродячих собак.
https://t.me/Politkrem/17791
вдогонку о том, каким местом они думают.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 14:05

maxprofit написав:
  Zebra написав:Якщо в наближчі тижні росіяни не почнуть наступ на Часовий Яр, то влітку Путін оголосить про закінчення "сво".

Та ну - і ракетами не буде пуляти, і балалайки запускати , і КАБами руйнувати прикордоння ?
Це було би смішно, якби не було так сумно ...

Чомусь усі схильні звикати до якихось речей. Ще 2 роки тому це було неймовірним "і ракетами не буде пуляти, і балалайки запускати , і КАБами руйнувати прикордоння", а сьогодні норма.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 14:09

detroytred написав:Логіка є.

Хитрий план гб-ка саме в тому й полягав -- у втратах, в програшах, в затягуванні (отже 200 тис. брати 40 млн. країну да ще з якою практично йде в'яла війна 8 років, і яку попереджають про напад, дають зброю -- це сюр). Для. Трансформації. Самої. Рфії.

Дуже слушна думка, нажаль це рідко обговорюється. Продовжу.

Ось існує думка що путін не хотів конфронтації з Заходом, санкцій і т.д. А чому?
Можливо путін і хотів цього. Для чого? Для того щоб ввести в РФії більш жорстий режим, щоб розділити людей на свій/чужий. Чужих відповідно посадити/вбити/вислати з країни. Провести свого роду "чистку" в РФ.
Думаю це була одна з цілей СВО, яка успішно виконана/виконується.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 22 тра, 2023 14:11, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 14:11

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Логіка є.

Хитрий план гб-ка саме в тому й полягав -- у втратах, в програшах, в затягуванні (отже 200 тис. брати 40 млн. країну да ще з якою практично йде в'яла війна 8 років, і яку попереджають про напад, дають зброю -- це сюр). Для. Трансформації. Самої. Рфії.

Дуже слушна думка, нажаль це рідко обговорюється. Продовжу.

Ось існує думка що путін не хотів конфронтації з Заходом, санкцій і т.д. А чому?
Можливо путін і хотів цього. Для чого? Для того щоб ввести в РФії більш жорстий режим, щоб розділити людей на свій/чужий. Чужих відповідно посадити/вбити/вислати з країни. Провести свого роду "чистку" в РФ.
Думаю це була одна з цілей СВО, яка успішно виконана.

что интересно они и сами пытаются выяснить какие же всё таки цели. В "защиту Донбаса" никто не верит. вот например очередная версия.
https://t.me/Politkrem/17805
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 22 тра, 2023 14:12, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 14:12

andrijk777 , якби за тиждень Україну взяли (Київ), не було б ні санкцій, ні конфронтації. Вірніше це було б, але швидко б відчинились. На це був розрахунок, імхо.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 14:13

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:
ЛАД
Можно уточнить, когда, по Вашему мнению, всё это произойдёт?
Сколько лет, по-вашему, ещё продлится война?
Если на первые 2 вопроса сроки больше года (2?), что будет с Украиной, если война ещё столько продлится?

я гадаю, буде більш-менш зрозуміла ситуація восени. а до осені Україна втримається ;)

Україна втримається і довше. К счастью, помощь нам оказывают большую.
Но я писал не об этом.
Denik хорошо показывает, как ухудшается и будет ухудшаться ситуация в РФ.
Но всё это сработает не завтра.
Но никто не говорит о том, что будет с экономикой Украины, если война продлится ещё год-два. И что есть уже сегодня.

погано буде. хоча як показує цей рік, економіка потроху адаптовується.

але чому Denik пише про Рашу, й я теж. таке враження, що ви не враховуєте, що ми захищаємося, й не від нас залежить, коли закінчиться війна. а рашковани нападають - й ми дивимось, коли в них закінчиться можливість нападати - тільки тоді ми зможемо зайнятися своєю економікою.

чи це такий завуальований натяк, що годі опиратися, фіксуйте як є - бо далі буде гірше. так це чисто рашистський наратив - бо краще за нас розуміють, у якій вони сраці, це їм потрібен перепочинок.

тобто питання дійсно стоїть, яка країна раніше виснажиться - я вірю в Україну. а на яку країну ставите ви, Лад?!

Дуже сподіваюсь, що це не буде війна на виснаження.
За допомогою "партнерів" ми витримаємо і війну на виснаження, але що буде після цього? Багато питань.
Хоча наших "партнерів" війна на виснаження, мабуть, влаштовує. І, можливо, вони саме цього хочуть.
І я вже давно казав, що, можливо, є сенс відмовитися від Донбассу. Можливо, і від Криму. Хоча особисто мені відмова від Криму буде досить болісно.

P.s. І ще одне питання, яке я вже багато разів задавав.
Якщо всі такі патріоти і нам перепочинок не потрібен, то чому такі проблеми з мобілізацією і Успіх не може дочекатися заміни. При тому, шо на форумі і в тилу достатньо людей, які дуже красиво говорять.

P.p.s. І ще одно. Ваше питання звучить як обвинувачення. Я б теж міг знайти привід, шоб Вас звинуватити, але я ж того не роблю.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 14:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Крим не можна віддавати - це безпека нашого півдня та моря.
maxprofit

Подякував: 1334 раз.
Подякували: 151 раз.

Профіль

#<1 ... 41844185418641874188 ... 14483>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: АндрейМ, Сибарит, Shaman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор