detroytred написав:Бачив, як з кожним роком приїзджаючі китайці відрізняються від попередніх.
нам с шаманом-китаеведом интересно... чем?
Перший їхав за знаннями (техніки), трудяга, наполегливий, скромний, доброзичливий, ввічливий і т.д. - коротше (за моєю уявою) типовий китаєць. Останній - наглий, хитродупий, торгаш, ... розвідник. Але коли випадково засвітив мені в своєму ноуті на карті маршрути руху (не те відкрив), то ледве не обгадився з переляку. Між ними щось песередині. Крім четвертого. Той знав техніку не гірше, а скоріше й краще мене. До цього навчався в Штатах і в Європі. З ним було само цікаво. На моє питання навіщо приїхав скромно усміхнувся. Мабуть вивчав наші методики, організацію навчального процесу і т.д.
Тобто вони змінювалися прямо на очах з року в рік. А на зараз у них там мабуть зовсім усе й усі інші.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 22 тра, 2023 13:58, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:fler , коли будуть F16, збитих Су-35 буде більше, «хороших и разных». Ну і можна трішки покошмарити шкарабанки в Чорному морі. Протикорабельними ракетами. Цікавий час наближається. Ціна перебування орків на території України росте і росте. А жирок в мордорі все тане і тане.
Но никто не говорит о том, что будет с экономикой Украины, если война продлится ещё год-два. И что есть уже сегодня
Згідно ваших тез в Україні вже давно нема економіки, тільки «бахча». Ну так не можна втратити те, чого нема. Навіщо ви хвилюєтесь.
Ще дещо залишилося. До того ж ми на сьогодні і частину «бахчі» втратили. І я не казав, що немає економіки, казав, що втрачаємо промисловість (і поки що не повністю втратили). Чи Ви вважаєте, що економіка і промисловість це те ж саме?
Zebra написав:Якщо в наближчі тижні росіяни не почнуть наступ на Часовий Яр, то влітку Путін оголосить про закінчення "сво".
Та ну - і ракетами не буде пуляти, і балалайки запускати , і КАБами руйнувати прикордоння ? Це було би смішно, якби не було так сумно ...
Чомусь усі схильні звикати до якихось речей. Ще 2 роки тому це було неймовірним "і ракетами не буде пуляти, і балалайки запускати , і КАБами руйнувати прикордоння", а сьогодні норма.
Хитрий план гб-ка саме в тому й полягав -- у втратах, в програшах, в затягуванні (отже 200 тис. брати 40 млн. країну да ще з якою практично йде в'яла війна 8 років, і яку попереджають про напад, дають зброю -- це сюр). Для. Трансформації. Самої. Рфії.
Дуже слушна думка, нажаль це рідко обговорюється. Продовжу.
Ось існує думка що путін не хотів конфронтації з Заходом, санкцій і т.д. А чому? Можливо путін і хотів цього. Для чого? Для того щоб ввести в РФії більш жорстий режим, щоб розділити людей на свій/чужий. Чужих відповідно посадити/вбити/вислати з країни. Провести свого роду "чистку" в РФ. Думаю це була одна з цілей СВО, яка успішно виконана/виконується.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 22 тра, 2023 14:11, всього редагувалось 1 раз.
Хитрий план гб-ка саме в тому й полягав -- у втратах, в програшах, в затягуванні (отже 200 тис. брати 40 млн. країну да ще з якою практично йде в'яла війна 8 років, і яку попереджають про напад, дають зброю -- це сюр). Для. Трансформації. Самої. Рфії.
Дуже слушна думка, нажаль це рідко обговорюється. Продовжу.
Ось існує думка що путін не хотів конфронтації з Заходом, санкцій і т.д. А чому? Можливо путін і хотів цього. Для чого? Для того щоб ввести в РФії більш жорстий режим, щоб розділити людей на свій/чужий. Чужих відповідно посадити/вбити/вислати з країни. Провести свого роду "чистку" в РФ. Думаю це була одна з цілей СВО, яка успішно виконана.
что интересно они и сами пытаются выяснить какие же всё таки цели. В "защиту Донбаса" никто не верит. вот например очередная версия. https://t.me/Politkrem/17805
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 22 тра, 2023 14:12, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 , якби за тиждень Україну взяли (Київ), не було б ні санкцій, ні конфронтації. Вірніше це було б, але швидко б відчинились. На це був розрахунок, імхо.
Shaman написав: ЛАД Можно уточнить, когда, по Вашему мнению, всё это произойдёт? Сколько лет, по-вашему, ещё продлится война? Если на первые 2 вопроса сроки больше года (2?), что будет с Украиной, если война ещё столько продлится?
я гадаю, буде більш-менш зрозуміла ситуація восени. а до осені Україна втримається
Україна втримається і довше. К счастью, помощь нам оказывают большую. Но я писал не об этом. Denik хорошо показывает, как ухудшается и будет ухудшаться ситуация в РФ. Но всё это сработает не завтра. Но никто не говорит о том, что будет с экономикой Украины, если война продлится ещё год-два. И что есть уже сегодня.
погано буде. хоча як показує цей рік, економіка потроху адаптовується.
але чому Denik пише про Рашу, й я теж. таке враження, що ви не враховуєте, що ми захищаємося, й не від нас залежить, коли закінчиться війна. а рашковани нападають - й ми дивимось, коли в них закінчиться можливість нападати - тільки тоді ми зможемо зайнятися своєю економікою.
чи це такий завуальований натяк, що годі опиратися, фіксуйте як є - бо далі буде гірше. так це чисто рашистський наратив - бо краще за нас розуміють, у якій вони сраці, це їм потрібен перепочинок.
тобто питання дійсно стоїть, яка країна раніше виснажиться - я вірю в Україну. а на яку країну ставите ви, Лад?!
Дуже сподіваюсь, що це не буде війна на виснаження. За допомогою "партнерів" ми витримаємо і війну на виснаження, але що буде після цього? Багато питань. Хоча наших "партнерів" війна на виснаження, мабуть, влаштовує. І, можливо, вони саме цього хочуть. І я вже давно казав, що, можливо, є сенс відмовитися від Донбассу. Можливо, і від Криму. Хоча особисто мені відмова від Криму буде досить болісно.
P.s. І ще одне питання, яке я вже багато разів задавав. Якщо всі такі патріоти і нам перепочинок не потрібен, то чому такі проблеми з мобілізацією і Успіх не може дочекатися заміни. При тому, шо на форумі і в тилу достатньо людей, які дуже красиво говорять.
P.p.s. І ще одно. Ваше питання звучить як обвинувачення. Я б теж міг знайти привід, шоб Вас звинуватити, але я ж того не роблю.