Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 698699700701702 ... 1046>
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 18:49

fox767676 написав:
  5396669 написав:
fox767676 написав:А кто не успел, тот не хотел
Или не имел

Ну как сказать. В поле зрения оочень большой круг ит-специалистов.
Семейные без особых амбиций поехали в Болгарию-Румынию. С претензиями - в Хорватию, Испанию. Манагеры - Лондон, спецы высокого уровня - Штаты. В Польшу разве что из западных областей, без каких-либо успехов в КРЖН и особых профессиональных.
Я интересовался Польшей, но что-то не впечатляет. Ландшафт юга Польши безводный, Гданськ мрачноват и по цене Триеста. Я лучше в Триест.

Чому саме Трієст? Чим саме він Вас вабить?
В Болгарії, наскільки я зрозумів, саме на узбережжі зими холодні.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 19:14

gonchik74 написав:
  fox767676 написав:
Семейные без особых амбиций поехали в Болгарию-Румынию. С претензиями - в Хорватию, Испанию. Манагеры - Лондон, спецы высокого уровня - Штаты. В Польшу разве что из западных областей, без каких-либо успехов в КРЖН и особых профессиональных.
Я интересовался Польшей, но что-то не впечатляет. Ландшафт юга Польши безводный, Гданськ мрачноват и по цене Триеста. Я лучше в Триест.

САмий центр Європи, ще старої, не совкової. Подобається і центр, і "спальники". Сами північ Адріатичного узбережжя, влітку не повинно бути дуже спекотно. Ціни на нерухомість на рівні "нової Європи", дешевше Іспанії, споживча корзина правда дорожча.
Ну Болгарська нерухомість помітно дешевше за інші, то можно і потерпіти ))
І Якщо повертатися до Польші - якщо повезу грощі з усіма актами, виписками і договорами куплі-продажу української нерухомості - які могуть бути питання. Чи їм потрібні тільки голі-боси арендатори? :mrgreen:
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 19:18

Можливо, fox767676, і New York, якщо там чекають…
Я в жовтні був у справах в Santa Clara (Силіконова долина) - на касі в супермаркеті у хлопців крім упаковки пива були ще три літрушки горілки, то касирка попросила документ. Несподіванка: український паспорт показали. Тоді я набрався сміливості та спитав, звідки хлопці (троє було).
ІТ-ники з Києва, роботодавець наказав виїхати за тиждень до війни.
Ну ось: цих чекали. Перспективи між «хороші» та «дуже хороші».
Востаннє редагувалось akurt в Вів 23 тра, 2023 19:28, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3983 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 19:24

gonchik74 написав:Чому саме Трієст? Чим саме він Вас вабить?

Між Трієстом та будь-яким містом Болгарії я би вибирав тільки Тrieste.
Що там та Болгарія? Останній раз був в Бургасі з місяць/два тому, крім того, проїхав всю Болгарію поперек за кермом авто 20 квітня: сонна безлюдна пустеля.
На кожному кроці ДАІшники в стилі СРСР, радари і знаки як не «30», так «40».
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 21:23

fox767676 написав:
  gonchik74 написав:
  fox767676 написав:

САмий центр Європи, ще старої, не совкової. Подобається і центр, і "спальники". Сами північ Адріатичного узбережжя, влітку не повинно бути дуже спекотно. Ціни на нерухомість на рівні "нової Європи", дешевше Іспанії, споживча корзина правда дорожча.
Ну Болгарська нерухомість помітно дешевше за інші, то можно і потерпіти ))
І Якщо повертатися до Польші - якщо повезу грощі з усіма актами, виписками і договорами куплі-продажу української нерухомості - які могуть бути питання. Чи їм потрібні тільки голі-боси арендатори? :mrgreen:

Я не знаю, давно не заносив) Раніше йшов і до десятки в день клав як заощадження, операціоніст, вона ж касир, робила запит в централь, там типу давали добро і гроші заходили на конто. Якось не мав часу на ці походеньки, взяв договір купівлі-продажу свого об‘єкту і хотів покласти тридцятку. Попросили переклад. Був в Україні, зробив. Попросили декларацію про ввезення. Плюнув, сходив пару днів поспіль) Одним словом - перекладіть договір купівлі-продажу на польску.
По Польші - ну от не можу поки що себе переконати, що 2.5 к за голі стіни на краю Кракова, практично на а4, це гудділ. Коли за той самий цінник можна дивитись щось біля моря. Тримають мене тут три чинники - родина, близькість до дому і легкість асиміляції.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 22:53

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt написав:
  5396669 написав:Я одну купил и вторая - оформление в конце месяца.

В яких містах Польщі? Реально цікаво, бо сам свого часу розглядав Lublin, Кrakow, Катоwice, Bielsko Biala та Wisla.
Просто цікаво.
Варшава - район Вилянув
5396669

Подякував: 0 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 22:54

fox767676 написав:
  5396669 написав:
fox767676 написав:А кто не успел, тот не хотел
Или не имел

Мы же о другом говорили)))
Но за инфо - спасибо
5396669

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 тра, 2023 22:55

BIGor написав:
  akurt написав:
  5396669 написав:Я одну купил и вторая - оформление в конце месяца.

В яких містах Польщі? Реально цікаво, бо сам свого часу розглядав Lublin, Кrakow, Катоwice, Bielsko Biala та Wisla.
Просто цікаво.

В віртуальних :wink:
Говорите за себя
5396669

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 00:17

gonchik74 написав:Коли за той самий цінник можна дивитись щось біля моря. Тримають мене тут три чинники - родина, близькість до дому і легкість асиміляції.

Раджу Вам бути дуже обережним у висловлюванні своїх думок і мрій.
На цьому форумі за реалізацію за власні гроші своїх мрій/бажань/планів прийнято виливати тонни свого лайна та бруду горе-хВахівцями різного ґатунку.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 09:47

gonchik74 написав:Тримають мене тут три чинники - родина, близькість до дому і легкість асиміляції.

Для мене чинник "братніх народів" скоріше негативний.
Краще не сусідня країна, бо хто зна що там далі буде, чи які сегменти національної памяті активізуються. В історії моїй родини не все гаразд з польсько-українською дружбою, хоча полякам симпатизую.
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

#<1 ... 698699700701702 ... 1046>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит і 2 гостей