Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бредовые статейки. Израиль обстреливает Дамаск, но там квадратный метр раза в полтора два дороже, чем в Киеве. Вероятность потерять квартиру в Киеве в результате ракетных атак стремится к нулю.
Уже в следующем году ценник будет 1.5х от 1 мая к 1 маю.
Война идёт к своему логическому завершению. Уже осенью будут подписаны соглашения.
Чта??? В Тель авиве средняя цена за метр на вторичке 55к шекелей или 15к долларов, думаю тут в 10 раз, а не в полтора, но единственное общее между Украиной и Израилем это взрывы, все остальное, что как раз и содействует росту абсолютно разное.
dneprodzerjinsk
С нами с: 01.05.23
Добавлено: Ср 31 май, 2023 18:02
Zebra писал(а):Уже в следующем году ценник будет 1.5х от 1 мая к 1 маю.
1.5х разве что в гривне. при условии что курс у.е. сделает 1.8х... 2х
А кто-нибудь знает историю последнего этажа по ул. Большая Житомирская 40? Где то с 2000х и до сих пор весь последний этаж нежилой. Ниужели на такое счастье нет владельца.
Danik писал(а):А кто-нибудь знает историю последнего этажа по ул. Большая Житомирская 40? Где то с 2000х и до сих пор весь последний этаж нежилой. Ниужели на такое счастье нет владельца.
Я добре знаю історію саме першого поверху, де у 70-х роках і пізніше розміщувався гастроном з чудовим штучним відділом, де ми, 16-17-річні юнаки, затарювалися батареєю ріслінга або портвейна та сунулися з подружками на флет до когось з компанії, де під юрайхіпську Джулай монін, смокінську Вот кен ай ду та інші хіти відбувалися історичні події, щодо яких не напишуть у жодному підручнику з історії. У цьому ж будинку, ліворуч від гастроному, розміщувався кінотеатр ім. Васька Чапаєва, у якому за усе своє життя я бував не більше п"яти разів, здебільшого задовольняючи власні культурні потреби у вищезазначений спосіб після відвідування сусіднього торговельного закладу, а також будучи частим гостем у студії театрального інституту (неподалік цього будинку), театрів Франка, Лесі Українки, опери і балету. Ось така ... історія, малята.
ihorkyiv писал(а):Я добре знаю історію саме першого поверху, де у 70-х роках і пізніше розміщувався гастроном з чудовим штучним відділом, де ми, 16-17-річні юнаки, затарювалися батареєю ріслінга або портвейна та сунулися з подружками на флет до когось з компанії, де під юрайхіпську Джулай монін, смокінську Вот кен ай ду та інші хіти в
Гастроном на першому і я помятаю. Але от цікавить саме шо не так з останнім поверхом.
ihorkyiv писал(а):Я добре знаю історію саме першого поверху, де у 70-х роках і пізніше розміщувався гастроном з чудовим штучним відділом, де ми, 16-17-річні юнаки, затарювалися батареєю ріслінга або портвейна та сунулися з подружками на флет до когось з компанії, де під юрайхіпську Джулай монін, смокінську Вот кен ай ду та інші хіти в
Гастроном на першому і я помятаю. Але от цікавить саме шо не так з останнім поверхом.
А чому вам болить саме останній поверх? Хочете придбати і влаштувати музей низинного гастроному? ) Можливо, трухлявий дах дошкуляв власнику останнього поверху, тож полишив сердега помешкання до кращих часів. Перестелити дах - справа недешева, та й будинок, ймовірно, є історичною пам"яткою, що тягне за собою чисельні дозволи та узгодження. Найпростіший спосіб дізнатися правду про той поверх - постукати у двері. Кажуть, хто стукає, тому відчиняють. Та й сусідів як джерело інформації не слід відкидати.
airmax78 писал(а):Зебра реагирует быстро - сразу видно хватку трейдера. Зрадио реагировал с лагом в 6 месяцев: как только госстат нарисует график и линию тренда. Франт и Ко, как обычно, реагируют с лагом в год(ы).
В 2018 я встиг за мінімальною ціною затаритись. Чергою))) А декілька років чекав, так. Не слухав місцевих рилів-дорожайників.
Я впевнений, що після сьогоднішнього ракетного обстрілу - ціни Кржн стрибнуть на 10% за тиждень!