|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 01 чер, 2023 18:42
fler написав:Дідугани 50+ це завтрашні пенси. Чим їх менше, тим менше навантаження на пенсфонд. Молодь - це ті, хто наповнює пенсфонд. Хто буде відбудовувати країну - завтрашні пенси чи молодь?
Не все так просто. Виплачувати 15 млн за загиблого потрібно незважаючи на його вік. А в кого вищі шанси загинути? З другого боку в разі благополучного очікуваного завершення, хто довше буде користатися пільгами і т.д.? Паркінсон описував випадок із США, коли молодого призвали на війну, в якій він толком і не взяв ніякої участі, але став ветераном. А під 80-ть женився на молодусі, яка скоро стала вдовою ветерана. таким чином 3 дня на фронті і понад століття виплат. З іншого боку маємо приклад старих японців, які усвідомлено пішли ліквідовувати аврію на АЕС, а в нашій історії на таку справу відправляли пацанів-строковиків.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1114 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 01 чер, 2023 18:42
fler написав: mephala написав: fler написав:Ви, розумники, можете пояснити, чому "поперед батька в пекло" треба відправити дітей?  Таке враження, що ви б своїх дітей аж бігом віддали на фронт замість себе, якби так можна було. Чи 25+ це не діти для 50+?
а якщо мені 70+ то я не повинен відправляти своїх дітей яким 50+ а піти сам? так з вашої логіки слідує? ..
Не треба під дурня косити. За моєю логікою ви маєте відправляти сина 50+, а не онука 25+. mephala написав:і ви так і не відповіли про свого чоловіка.
Було вже сказано: "непридатний". Чи я тут повинна описувати всі деталі?
це якраз ви під дурня косите. діти завжди будуть дітьми для своїх батьків не залежно від віку. тому 50+ також не можна на фронт відправляти - вони ж діти. це якщо використовувати ваше мислення. а взагалі вам відповіли вже - по закону після 18 років то вже не діти. і життя рівноцінне що в того кому 50+ що в того кому 25+ ЗІ ваше "непридатний" мені нагадало фаріон як та хлопів відправляла на фронт. але чомусь не своїх. як зручно когось відправляти коли свої вдома (мається на увазі не вік дитячий)
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 чер, 2023 18:44
fler написав:І чому їм всім не пох, за ким я заміжня
птамуш по древней славянской традиции, избранника принято знакомить с родителями и с форумом
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 01 чер, 2023 18:48
fler написав:одна справа, коли ця дитина залишилася без батька (25+), а зовсім інша - коли без дідуся (50+).
а якщо в сім’ї - 1 рік, 30 років, 65 років - то хто має воювати? такі всі вдома сидять бо одні ще діти а інші пенсіонери?
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 чер, 2023 18:49
fler написав: Hotab написав:Нема незаміжньої stm спитати, який чоловік краще: непридатний, але дарує окуляри за 350ойро, чи здоровий і «горячий» , але сховався в напівпідвалі, і подарує лише туфлі за 15 доларів. Дилема так дилема.
І не кажи. Як сказилися з тими окулярами та чоловіком Таке враження, що своїм жінкам ніколи не дарували нічого коштовного. І чому їм всім не пох, за ким я заміжня?  Мені якось байдуже, хто їхні жінки чи коханки і на що вони придатні)))
флер, колись долярчик виклада фото, якщо були сумніви. робите селфі з окулярами і чоловіком, і в руках папір з написом від руки: "для фінанс і дата" тоді ми всі віримо, що це дійсно флер з окулярами і чоловіком, а не яка віртуальна охана-анахо
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2848 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 чер, 2023 18:58
mephala написав: fler написав:одна справа, коли ця дитина залишилася без батька (25+), а зовсім інша - коли без дідуся (50+).
а якщо в сім’ї - 1 рік, 30 років, 65 років - то хто має воювати? такі всі вдома сидять бо одні ще діти а інші пенсіонери?
Нехай сидять, хіба хтось проти? Хто вам сказав, щона фронті мають бути всі М25-60? В тилу чоловіки не потрібні? Чи у нас стільки непридатних, що можна вирішити всі проблеми тилу?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 чер, 2023 19:15
fler написав:Нехай сидять, хіба хтось проти? Хто вам сказав, щона фронті мають бути всі М25-60? В тилу чоловіки не потрібні? Чи у нас стільки непридатних, що можна вирішити всі проблеми тилу?
Нехай сидять в тилу - так собі ідея. На фронті люди якби потрібні.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 чер, 2023 19:19
fler написав:... Це чудово, якщо 25+ встигли створити сім'ю та народити дитину. Але одна справа, коли ця дитина залишилася без батька (25+), а зовсім інша - коли без дідуся (50+).
а якщо без батька 50+? fler, як ви не розумієте, що таку реакцію викликає сам факт, що ви починаєте ділити на категорії - ті мусять, ті не мусять - не беріть на себе це в такому складному питанні. як там в пісні - "война это дело молодых"
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 01 чер, 2023 19:21
З того, що я бачу - потрібні адекватні люди. Але адекватні рідко попадаються воєнкомам, судячи зі всього. Стосовно служив/не служив: в мене функції взводного по факту виконує сержант. Мобілізований у вересні. До того його знайомство з армією обмежувалось уроками ДПЮ в школі. Цивільна професія дала хіба вміння копати - він археолог. Але толковий пацан за 9 місяців став хорошим військовим. Про взводного, який 5 чи 6 років вчився на військового я краще промовчу.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|