Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank написав: Сьогодні МАБ вже відпочиває( Повернемось до відновлення завтра. Анастасія, ваша помічниця
Я так розумію, що крім МАБ наразі також відпочиває і блок відповідальний за повернення депозитів та виплату відсотків? Бо час коли зазвичай ці виплати відбувалися минув - а ні відсотки, ні тіло депозиту на картку не впали ;(. DDOS атака продовжується чи що тепер у вас "пішло не так"? І що робити якщо ці кошти вкрай необхідні за півтори години?
Sense Bank написав:Alien Наразі ніяких проблем не спостерігається. Ще не надійшли кошти? *Микита
Микито ви знущаєтесь? Грошей нема. У чаті підтримки Анастасія Симко (та Анастасія що пише і тут?) люб'язно повідомила що конкретних термінів повернення депо немає. І що чекати треба до кінця поточного дня. Отже виходить що якщо розраховуєш на якісь кошти на певну годину певного дня то Сенс-банку їх краще не довіряти. Upd. Відсотки впали. Значить протягом 20-30 хв. має бути і основна сума. Ну хоч з запізненням - але вже непогано
Alien Ні, не знущаюсь. % та вклад виплачуються на картку або поточний рахунок щомісяця в дату відкриття вкладу після 8:00. Загалом, це відбувається до 10 ранку, тому я і уточнював. Але як і зазначили мої колеги, точного часу повернення немає. *Микита
Sense Bank написав:Alien Ні, не знущаюсь. % та вклад виплачуються на картку або поточний рахунок щомісяця в дату відкриття вкладу після 8:00. Загалом, це відбувається до 10 ранку, тому я і уточнював. Але як і зазначили мої колеги, точного часу повернення немає. *Микита
Ну згоден - моя помилка в тому що коли воно все стабільно виплачується між 8 і 8:30 до цього швидко звикаєш і сподіваєшся що і надалі усе буде так само стабільно. А це ж Сенс (у минулому Алла) - тут ніколи не можна бути впевненим, що банк не підведе у самий не підходящий момент. Тому завжди треба бути готовим до неприємних несподіванок та мати у запасі план Б
Alien Я вас розумію, коли є стабільність - завжди краще. Але з іншого боку, ми ж не ставимо ніякого точного діапазону в часі, наприклад, до 12. *Микита
Sense Bank написав:Alien Я вас розумію, коли є стабільність - завжди краще. Але з іншого боку, ми ж не ставимо ніякого точного діапазону в часі, наприклад, до 12. *Микита
Микито от якраз у цьому випадку і нічим хизуватись. Вважаю що усі процеси мають бути певним чином зорієнтовані у часі. "Чекайте до кінця робочого дня" формально нічого не порушує, але заставляє клієнта замислитись про зменшення власних ризиків шляхом зменшення коштів які можуть бути довірені банки
Sense Bank, стабильность и Альфа/Сенс — это не совместимые вещи. Зачастую банк может подвести в самый неподходящий момент, о чём тут потом стены плача )