Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 809810811812813 ... 2904>
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 16:24

fox767676 написав:airmax78

ви коли ремонт прелісті робили, який % був українських матеріалів? Ви колись водили авто українського виробництва? Скільки разів відпочивали в Криму до 2014?

О, це четвертий варіант: замість відповіді на прості питання отримую якісь зустрічні питання що уводять розмову в зовсім інший бік.
До речі в ремонті використав наступні українські товари:
1)Двері
2)Проводку
3)Цеглу та будівельни суміші
4)Гіпсові світильники
5)Всі м'які меблі окрім стільців на кухню
6)Величезний обсяг послуг Віяру
7)Колосальний обсяг робіт та послуг вітчизняних майстрів
Тобто думаю, що %%40 витрат так або інакше пішло на внутрішній ринок.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 16:40

Re: Еміграція, заробітчанство

airmax78 написав:1. Ради чего погибают на фронте наши герои?

Спрашивайте у Успиха, БобУА, Фриза и остальных. А тут нашли у кого спрашивать - у людей, которые уже одной ногой на ПМЖ в другой стране.
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 16:41

airmax78

Це ж логічно. Ви тільки на 40% відсотків в Україні, а на 60 за її межами.
Так, ваша головна інвестиція - газоблок в центрі Києва, українська, але вона виявиться провальною, якщо дуже значна частина людей яка трималася України з різних чинників, вільних чи невільних, такі теж вирішить вирівняти дисбаланс на користь Заходу - частково чи повністю євроінтегруватись. Я наприклад скучив за середзимноморськми ландшафтами і прогулянками центрами європейських міст. Буду інвестувати в нерухомість південної Європи, навіть якщо не емігрую, то при першій загрозі чи соціальному дискомфорті, буде куди їхати без вагань, поки випускають. Дуже багато людей яким нічого втрачати взагалі поїдуть з кінцями, навіть у прости-господи Польшу
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 16:58

airmax78

Огидно ваше фарисейство. Пох це вам, бо від в УКраїни вам потрібна лише сировина та дешева праця майстрів. Не треба ховатися за героями, ви з ними не спілкувалися, для вас вони пролетаріат, від якого ви все життя намагаєтесь триматися подалі. Якщо б спілкувалися, то б знали що щодо еміграції там все не так однозначно. Ось я насправді вболіваю за Україну, до останньго відпочивав у Криму, був десь у 20 областях. Ось що я вам скажу - красти треба(було) менше, тоді б і без геройства обішлось
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 17:17

Огидно ваше фарисейство. Пох це вам, бо від в УКраїни вам потрібна лише сировина та дешева праця майстрів. Не треба ховатися за героями, ви з ними не спілкувалися, для вас вони пролетаріат, від якого ви все життя намагаєтесь триматися подалі. Якщо б спілкувалися, то б знали що щодо еміграції там все не так однозначно. Ось я насправді вболіваю за Україну, до останньго відпочивав у Криму, був десь у 20 областях. Ось що я вам скажу - красти треба(було) менше, тоді б і без геройства обішлось

Я взагалі за своє життя відпочивав більше ніж 3-5 днів один чи два рази й те, не більше 2х тижнів. Більше 2х тижнів - жодного разу. В Криму був двічі. В другий і останній раз 9 травня 2012 року потрапив до Севастополя і окуїв від побаченого. "Гвардія путіна" там в центрі міста під баян та водяру горлопанила "фронтові" пісні та дьоргалась тілами, поки що з георгіївськими стрічками. В 2014му навесні я побачив все те саме по телевізору, але вже з аквафрешами і ще більш озвірілими рожами.
Про красти терба було менше - це не до мене. Це до клієнтів rjkz з Паторжинського.
Звідки ви цю дурню взяли про моє зверхнє ставлення до робочого класу? ніколи я собі цього не дозволяв. Більш того, немає більш ввічливої людини у спілкуванні з людьми робочих професій ніж я.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 17:23

airmax78 написав:

ви коли ремонт прелісті робили, який % був українських матеріалів? Ви колись водили авто українського виробництва? Скільки разів відпочивали в Криму до 2014?

О, це четвертий варіант: замість відповіді на прості питання отримую якісь зустрічні питання що уводять розмову в зовсім інший бік.
До речі в ремонті використав наступні українські товари:
1)Двері
2)Проводку
3)Цеглу та будівельни суміші
4)Гіпсові світильники
5)Всі м'які меблі окрім стільців на кухню
6)Величезний обсяг послуг Віяру
7)Колосальний обсяг робіт та послуг вітчизняних майстрів
Тобто думаю, що %%40 витрат так або інакше пішло на внутрішній ринок.

«Замість відповіді на прості питання» «величезний» «колоссальний»😂😂😂
Яке їхало, таке й здибало)
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 17:30

flyman написав:
  rjkz написав:
  andrijk777 написав:Коли останній раз була війна в США, а коли в Україні?
Скільки разів мінявся політичний устрій в США, скільки в Україні?
Яка зарплата в США, яка в Україні?
І т.д.
В США вже 150 років все стабільно як море після шторму, в Україні майже постійний шторм.

Может поэтому народ и валит?
Шторм, коррупция, ....много всего.

І?
Ви від цього кайфуєте?

Нет.Я не получаю удовольствие от того, что кому-то плохо.
Печально это все.
Я-ж писал много раз - тонель, сссука, никак не заканчивается.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 17:37

airmax78 написав:Відповіді огидні, але чесні. Перекладаю на людську мову: "х*р з нею з тою Україною. В мене одне життя і я не збираюсь його більше витрачати в Україні. А на героїв мені пох."

Нудить вже від цих гнилих вкидів. У Вас два життя? Три? Солідарний з Фоксом. Трієст, щоправда, бачив лише на фото в інтернеті.
Хоча на Україну не пох, і на героїв. Але герої чомусь вже не хочуть старлінків і гуми на позашляховик, а хочуть у відпустку і отримати свої заслужені нагороди. А кейс про загублені документи чую вже не вдруге і не втретє. І про невизнання законного права на відстрочку теж. І тому, маючи підстави для відстрочки, як у Болта, я краще посиджу подалі. Це при тому, що краще б в неньці наближав перемогу. При умові, що представники влади дотримувались би законів. Але це не про Україну, на жаль.
Востаннє редагувалось gonchik74 в Пон 12 чер, 2023 17:39, всього редагувалось 1 раз.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 17:44

Це ж логічно. Ви тільки на 40% відсотків в Україні, а на 60 за її межами.
Так, ваша головна інвестиція - газоблок в центрі Києва, українська, але вона виявиться провальною, якщо дуже значна частина людей яка трималася України з різних чинників, вільних чи невільних, такі теж вирішить вирівняти дисбаланс на користь Заходу - частково чи повністю євроінтегруватись. Я наприклад скучив за середзимноморськми ландшафтами і прогулянками центрами європейських міст. Буду інвестувати в нерухомість південної Європи, навіть якщо не емігрую, то при першій загрозі чи соціальному дискомфорті, буде куди їхати без вагань, поки випускають. Дуже багато людей яким нічого втрачати взагалі поїдуть з кінцями, навіть у прости-господи Польшу

Украину ждут непростые времена.
Кто-то готов все 100% своей жизни отдать Украине или прождать чего-то в Украине.
Кто-то нет.
Я давно писал, что народ валит. Задооолго до того как сам это сделал.
Смеялись надо мной, фрик на форуме про демографию простыни задвигает.
Тут до некоторых дошло, что не продастся концептуальный овноблок по цене квартиры в стране "золотого миллиарда" в стране упадка, из которой свалило и сваливает население.
Нет никакой морали в постах венского узника. Только переживания, что не продастся квитка, в которую вложено 10+ лет и все что могла семья заработать в том числе на спекуляциях недвигой и депозитах. Кстати, про депозиты я тоже писал. Они моральны? Почему я должен рассчитываться с теми, кто вложился в овнобанки под 30% годовых? Это-ж не мой риск.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 17:49

airmax78 написав:Я с момента появления этой гнилой веткe не могу получить ответ на два простых вопроса в свете того к чему тут призывают:
1. Ради чего погибают на фронте наши герои?
2. Насколько это морально раскручивать тему эмиграции в момент, когда выехать из Украины для большинства мужчин возможно только обманом? (о чем ярко свидетельствуют кейсы Бигора и Болта)
Почему-то вместо ответа на эти простые вопросы получаю только хейт, "самдурак" и "не из Вены такие вопросы задавать". Хотя какая разница откуда их задавать? Суть-то от этого не меняется.

А разве зелёный аудитор выехал не в 21м году? Помню в районе карантина он на нашей благословенной ветке ныл шо тут мало платят и всё уходит на сыры с икрой Трибекам. Потом в Коростень к мамке и переучивался на айтибога. И это всё было года три назад.
Болт вообще не закосил ни разу и не съёьнул никуда, просто его как комвзвода мотопехоты не отправят мясом штурмовать дебиловагнеровские укрепрайоны, а забрив в ТЦК оставят допустим тренером на полигоне или чертить какие то чертежи бомбоубежищ для наших закарпатских укрепрайонов.
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 809810811812813 ... 2904>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 1 гість