|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 16 чер, 2023 20:51
ЛАД написав: Wisznia2021 написав: ЛАД написав:........... Разговаривал на днях с женщиной. Возраст около 40. Уехала в августе-сентябре 2022 в Канаду по программе для беженцев (нашли с сестрой спонсора в Канаде). Здесь работала проводницей, образование точно не знаю, но однозначно к вузу даже не подходила. Т.е. квалификации никакой. Как раз то, что Вы написали - ответ на оба вопроса - нет. В результате пока ухаживает за стариками - ставка 16 долл. в час, но клиентов мало (конкуренция, желающих работать хватает). Пыталась устроиться на хлебозавод, пока безрезультатно. Живёт в доме с несколькими комнатами (все сдаются), снимает небольшую комнату за 1200 (кухня общая, туалет, насколько понял, тоже). Всё это в Торонто. Пока сильно недовольна: "Зачем я уехала?".
Щось подібне: повернулася дівчина з Канади. Поїхала десь восени 2022 року, тут закінчила іняз. Мови: англійська і азійська. В Україні попрацювати ще не встигла( молода), жила з батьками, її мати непогано заробляла, тому могла дозволити " ростити квіточку". Повернулася з Канади з висновком : " там дуже тяжко". Я не знаю подробиць, але ж продавчинею її би точно взяли. Чи вона не захотіла, чи і таких вакансій - дефіцит. Крім мов більше нічого не вміє, в тому сенсі, що більше ніяких кваліфікацій не здобувала. З часом більше розкажуть. А взагалі цій родині завжди подобалась Америка, прям, ночами снилася. Мабуть, не вдалося в Америку...
Взяли бы и продавщицей, и официанткой, и ещё можно найти работу. Тут, видимо, сказывается "ростити квіточку". Хотя на что рассчитывала, не понятно.
Т.е.- работы вАлом и такие должности не дефицит в Канаде?- я просто не знаю. Расчет был на то, что будет не намного тяжелее, чем в Украине,в Азии, но - в КАНАДЕ!!! Вышеописанная девушка имела- таки опыт работы( я забыла) в азийской стране рекламировала продукцию. В дорогих азийских городах часто девушкам европейкам предлагают одеть вещи/ взять сумку из ассортимента магазина и прохаживаться перед входом в магазин - такая себе реклама. И очень неплохо за это платят + гибкий график- можно параллельно учиться/ работать. Ну, т.е. не всем подходит " грызть землю" ради Канады, возвращаются.
-
Wisznia2021
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2023 21:30
airmax78 написав:Я дивлюсь що в тих хто за кордоном вже з'явилась впевненість в тому, що чоловіки в Україні втратили право на перетин кордону назавжди.
Ті, хто пробує виїхати в законний спосіб з держави, де негласна вказівка має більшу силу, ніж нормативний акт, лише посилюють цю впевненість своїми розповідями. Раз, два, три, адмін три)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2023 22:04
airmax78 написав:Я дивлюсь що в тих хто за кордоном
Коли вже готуватися до офіційної зустрічі по приїзду на теренах України? Адже треба відповідним чином все підготувати і відрепетирувати.
-
Прораб
-
-
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2023 22:23
gonchik74 написав: airmax78 написав:Я дивлюсь що в тих хто за кордоном вже з'явилась впевненість в тому, що чоловіки в Україні втратили право на перетин кордону назавжди.
Ті, хто пробує виїхати в законний спосіб з держави, де негласна вказівка має більшу силу, ніж нормативний акт, лише посилюють цю впевненість своїми розповідями. Раз, два, три, адмін три)
двічінесудимого винесли, чи є сумніви? а які були рейтинги на початку що в шоколадного, що бджоляра, і помогло під кінець?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 16 чер, 2023 22:23
Прораб написав: ЛАД написав:flyman Про зараз і розмови нема. Для чоловіків. 
Якщо звернутися до правових аспектів і Конституції, то для оголошення положення, необхідно було проводити референдум і в результаті мати рішення про настання дії, в даному випадку війни, офіційно з наступними аттрибутами, чого насправді - немає.
Ссылку на статью Конституции или Закона, пожалуйста. Особенно, что касается референдума для введения военного положения. А то как-то даже не смешно. Что касается объявления войны путём референдума тоже неплохо бы.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 16 чер, 2023 22:26, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 чер, 2023 22:24
ЛАД написав: Прораб написав: ЛАД написав:flyman Про зараз і розмови нема. Для чоловіків. 
Якщо звернутися до правових аспектів і Конституції, то для оголошення положення, необхідно було проводити референдум і в результаті мати рішення про настання дії, в даному випадку війни, офіційно з наступними аттрибутами, чого насправді - немає.
Ссылку на статью Конституции или Закона, пожалуйста. Особенно, что касается референдума для введения военного положения. А то как-то даже не смешно.
почитайте, багато чого взнаєте цікавого
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 16 чер, 2023 22:41
gonchik74 написав: airmax78 написав:Я дивлюсь що в тих хто за кордоном вже з'явилась впевненість в тому, що чоловіки в Україні втратили право на перетин кордону назавжди.
подскажите вы как выехали?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 16 чер, 2023 22:42
Wisznia2021 написав: ЛАД написав:.......... Взяли бы и продавщицей, и официанткой, и ещё можно найти работу. Тут, видимо, сказывается "ростити квіточку". Хотя на что рассчитывала, не понятно.
Т.е.- работы вАлом и такие должности не дефицит в Канаде?- я просто не знаю. Расчет был на то, что будет не намного тяжелее, чем в Украине,в Азии, но - в КАНАДЕ!!! Вышеописанная девушка имела- таки опыт работы( я забыла) в азийской стране рекламировала продукцию. В дорогих азийских городах часто девушкам европейкам предлагают одеть вещи/ взять сумку из ассортимента магазина и прохаживаться перед входом в магазин - такая себе реклама. И очень неплохо за это платят + гибкий график- можно параллельно учиться/ работать. Ну, т.е. не всем подходит " грызть землю" ради Канады, возвращаются.
Валом не валом, но работа есть. Во всяком случае, есть варианты. Но для этого необходимо знание языка на достаточно приличном уровне. Получить непыльную работу благодаря "европейской внешности" в Канаде, естественно, не получится. Там большинство с такой внешностью, не Азия. А "грызть землю" или пахать", если хочется хорошо жить, надо везде. Вопрос только в том, где больше возможностей. В Украине, к сожалению, меньше. А для молодых учёных или инженеров... И говорить не хочу.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 чер, 2023 22:46
flyman написав: ЛАД написав: Прораб написав:...... Якщо звернутися до правових аспектів і Конституції, то для оголошення положення, необхідно було проводити референдум і в результаті мати рішення про настання дії, в даному випадку війни, офіційно з наступними аттрибутами, чого насправді - немає.
Ссылку на статью Конституции или Закона, пожалуйста. Особенно, что касается референдума для введения военного положения. А то как-то даже не смешно.
почитайте, багато чого взнаєте цікавого
Я просил не совет, а ссылку. Так понимаю, что Вы читали внимательно? Так, может, дадите ссылку?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 чер, 2023 23:00
сама популярна тема виїзду - це звичайно виїзд заброньованих у відрядження, а потім людина не повертається. вже і з компанії людина давно звільнилась, або через 6 місяців спливла бронь, а людина все у відрядженні без кінця і краю )
або виїзд просто у відрядження, ну тіпа як Ермакс, по блату. і теж забуває вернутись.
шлях звичайно був раніше, теж виїджали, і забували вернутись.
студенти до минулої осені виїджали навчатись, і теж забували.
раптова важка хвороба, аж до інвалідності, своя чи близьких - всі ж згодні, що кордоном краще лікують?
і до речі все це абсолютно законні шляхи перетину кордони. з своїми непідробленими документами. які до людей можуть бути претензії? вони всі звичайно повернуться, але трохи згодом. Ермакс не дасть збрехати )
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
|