Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 128129130131132 ... 196>
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 02:02

Хомякоид написав:На тему старіх домов, у родителей дому 30 лет, засорилась канализационная труба, залило пол квартирі пока никого дома не біло.
Вот так и думай рванет не рванет что то в старом доме и какие будут последствия.

Каналья це це взагалі біль, але до віку будинку безпосередньо не відноситься, скоріше до якості будівництва. У мене колись у новобудові не під тим кутом поклали і постійно забивалася, перші два поверхи жили буквально на лайновій міні, сморід постійний і т.д. Спроби перекласти капітально вистачило на рік, далі не знаю, вже не живу там.
В іншому будівельники поставили найдешевші крани на котлах и т.д., більшість так і залишила і незабаром почався парад проривів. А ремонти там у сусідів трохи дорожчі, ніж у хрущовках.
zerocool

Подякував: 115 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 18:00

zerocool написав:
  Хомякоид написав:На тему старіх домов, у родителей дому 30 лет, засорилась канализационная труба, залило пол квартирі пока никого дома не біло.
Вот так и думай рванет не рванет что то в старом доме и какие будут последствия.

Каналья це це взагалі біль, але до віку будинку безпосередньо не відноситься, скоріше до якості будівництва. У мене колись у новобудові не під тим кутом поклали і постійно забивалася, перші два поверхи жили буквально на лайновій міні, сморід постійний і т.д. Спроби перекласти капітально вистачило на рік, далі не знаю, вже не живу там.
В іншому будівельники поставили найдешевші крани на котлах и т.д., більшість так і залишила і незабаром почався парад проривів. А ремонти там у сусідів трохи дорожчі, ніж у хрущовках.

Що за котли ?
Хомякоид

Подякував: 3086 раз.
Подякували: 441 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 18:32

Хомякоид написав:
  zerocool написав:

Що за котли ?

Ну газові ж, у кожній квартирі від забудовника (будинок без ЦО), до речі дуже актуальна штука зараз з багатьох причин
zerocool

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 20:17

В новобудові в Вінниці є, але до речі я з цим ще не стикався окрім Німеччини.
До речі дуже зручна штука.

Дякую за пораду :D Радите міняти на більш надійні крани ?
Хомякоид

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 22:41

Хомякоид написав:В новобудові в Вінниці є, але до речі я з цим ще не стикався окрім Німеччини.
До речі дуже зручна штука.

Дякую за пораду :D Радите міняти на більш надійні крани ?

Нуу треба дивитися які встановили, іноді не жлобяться на нормальні, а там був найдешевший силумін, в якому просто від часу та вібрації насоса з'являються тріщини
zerocool

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 12:41

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Байден: Загроза застосування Путіним ядерної зброї реальна
https://www.pravda.com.ua/news/2023/06/20/7407611/
Я думаю, що РЖКН вгору.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 21:43

Хомякоид написав:
  Успіх написав:
  Хомякоид написав:прєлесть вже злита за що дали
За мішок картоплі, чи просто - дали в морду?)))

Згадуючи попадання з Голосієво не здиваюсь що просто дали в морду :D

Ну тогда в Виннице при покупке новостроя "патыщще" за пустой метр кое кто кому то должен был "целовать икону"? И как прошёл процесс?
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 лип, 2023 04:33

Если кому интересно не только гадание на кофейной гуще, но и четкий анализ с ответом - стоит ли инвестировать тут в недвижимость.
Данные статистики брал тут: http://www.lv.ukrstat.gov.ua/dem/piramid/all.php
Данные за 2023-2047 года рассчитывал, сдвигав возрастную группу.
Как известно 25-45 летние - это движущая сила на рынке недвижимости (по данным интернетов, на них приходится львиная доля сделок)
Фактически до 2037 года в Украине эта группа сократится на 30% (и это только возрастной сдвиг, ведь не все доживают до 45 лет).
По киевской статистике - сокращение на 34%. Но тут есть ньюанс - Киев подсасывает из регионов.
Впереди нас ждет сокращение покупателей в период 2023-2037 на рынке недвижимости чисто по естественным причинам КАК МИНИМУМ на треть, если все 0-25 летние доживут до 45 лет. Это статистика 2022 года, когда еще война не началась.
Особо обратите внимание, как росла клиентская база в Киеве до 2016 года. И как резко начала терять после.
Уже в 2026 году клиентская бажа КРЖН будет такой же как на старте загона в 2000-2001 годах. То есть покупателей станет столько же, а жилья с тех пор в Киеве стало раза в полтора больше. А дальше смотрите как произойдет схлопывание - по 100 тысяч киевлян в минус каждые 4 года.

Украина:
Зображення

Киев:
Зображення
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 06 лип, 2023 06:19

Zebra написав:Если кому интересно не только гадание на кофейной гуще, но и четкий анализ с ответом - стоит ли инвестировать тут в недвижимость.
Данные статистики брал тут: http://www.lv.ukrstat.gov.ua/dem/piramid/all.php
Данные за 2023-2047 года рассчитывал, сдвигав возрастную группу.
Как известно 25-45 летние - это движущая сила на рынке недвижимости (по данным интернетов, на них приходится львиная доля сделок)
Фактически до 2037 года в Украине эта группа сократится на 30% (и это только возрастной сдвиг, ведь не все доживают до 45 лет).
По киевской статистике - сокращение на 34%. Но тут есть ньюанс - Киев подсасывает из регионов.
Впереди нас ждет сокращение покупателей в период 2023-2037 на рынке недвижимости чисто по естественным причинам КАК МИНИМУМ на треть, если все 0-25 летние доживут до 45 лет. Это статистика 2022 года, когда еще война не началась.
Особо обратите внимание, как росла клиентская база в Киеве до 2016 года. И как резко начала терять после.
Уже в 2026 году клиентская бажа КРЖН будет такой же как на старте загона в 2000-2001 годах. То есть покупателей станет столько же, а жилья с тех пор в Киеве стало раза в полтора больше. А дальше смотрите как произойдет схлопывание - по 100 тысяч киевлян в минус каждые 4 года.

Украина:
Зображення

Киев:
Зображення

Єто еще имиграция не учитівалась.
Уже писал тут, у меня линяет арендатор женщина с двумя детьми в Голандию.
Мастер маникюра, думаю зацепиться.

Все как я писал, увидим забитіе досками окна :shock:
Хомякоид

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 06 лип, 2023 08:02

Zebra написав:Если кому интересно не только гадание на кофейной гуще, но и четкий анализ с ответом - стоит ли инвестировать тут в недвижимость.

Навіщо ці складні аналізи, якщо навіть сам Кушнір (голова КМБ) інвестує "особисті" гроші у Французську нерухомість? Він особисто не вірить в Україну і КМБ.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 128129130131132 ... 196>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей