Забрав сьогодні останній конверт депо. Причому у Богуслаєва. Він навіть дожив, але є відчуття, що я вийшов з мінусом.
Фініта ля комедія.
|
|
![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуПривіт мертвій темі
![]() ![]() ![]() Забрав сьогодні останній конверт депо. Причому у Богуслаєва. Він навіть дожив, але є відчуття, що я вийшов з мінусом. Фініта ля комедія. ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуМіг бути неправильним. Могла потрапляти свіжа гривня. ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривну
Неправильний міг бути тільки в Ідеї і йому подібних. ![]() Просто анекдот- Знаешь, папа, я сегодня рубль сэкономил!
- Молодец, сынок! А как? - Утром я не сел в автобус, а бежал за ним. - Дурак! Надо было бежать за такси, сэкономил бы больше -------- Потенційний недоотриманий прибуток не є збитком апріорі. Ти більше що майбутнього не знає ніхто. Ну і депозити не єдиний спосіб вкладати кошти. Торгівля морозивом чи пивом на пляжі потенційно прибутковіша ніж депозити в гривні. Зброя, ліки (певні), організація цікавого проведення часу для чоловіків - ще прибутковіші. Ніхто ж не каже що депозити спрацьовують у порівняні з цими випадками у мінус. То просто інший прибуток. І карусель інший. Якщо воно щось конкретне комусь цікаве і приносить прибуток - то про збиток як недоотриманий прибуток у якійсь іншій сфері казати просто не корректно. ![]() Доречі вкладникам мегабанк НБУ дуже допоміг,валюту віддав по 29,коли на дворі було 42 і взагалі під час війни працюючі банки вводити адміністрації це виключно заробіток і рейдерство. На сьогодні так і до кінця червня треба відслідковувати курс , можливо є сенс, частково продовження каруселей,заради вихода у сині та економію 27 банкнот на 8 грн для переходу у сині франкліни
![]()
Надо бы мобильное приложение запилить, есть вроде фреймфок, который и веб страничку рисует и под мобильное приложение делает - а мобильное можно монетизировать через рекламу. Та и с другими страничками можно также поступить, что там донат, можно норм денежку поднять. ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуFrez
Оце правильне рішення (на покищо) ![]() Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривнуА куда делась вся переписка за июль в этой ветке? И, по-моему, табличка mustbe тютю. Всё, закрываем topic?
|
|