Там на перших секундах фраза, яку ви особисто не розуміли останні 10 років.
Класні слова також на 40-ій секунді.
На 2-ій хвилині він говорить про відому Програму переїзду іноземних пенсіонерів на проживання в Болгарії. Є така, колись один форумчанин описував на форумі.
Відомо, що Ізраїль не дешева країна, але щось він таке нагородив про «кружку піва» за 10€ та чипси. Не памʼятаю в світі іншу країну, де б кружка пива коштувала 10€.
Зазвичай 3-7 може бути.
На набережній Анталії ціни зазвичай високі, але пиво з гарною закускою в кафе подають десь за 8€.
На 07:40 він розказує про медицину: дійсно в Європі прийом у лікаря зазвичай коштує 30€.
Але може бути і 60 (!) євро. Мій знайомий у Франціі тримає власний кабінет в маленькому містечку, то дитина 30€, а дорослий - 60€.
Просто в нього вже друга жінка і дача в горах між Францією та Іспанією. Великі витрати…
На 09:00 він розказує відому річ: за кордоном є «Поліс медичного страхування іноземця», він не покриває лікування хронічних хвороб, тільки «ургентних», за інше треба платити…
На 09:50 вже стає незрозумілим, навіщо він з такою болячкою (друге місце причини смертності чоловіків) переїхав. За стоматологією варто їхати в Україну (я не жартую) та в Туреччину (тиждень тому повернувся до Німеччини, де останні 2 роки мешкає, мій приятель.
«Два-в-одному»: тиждень відпочинку на морі (зараз вода +28,5) плюс імпланти).
Про ціни в Болгарії на 11:45 - він підтверджує мої слова місячної давнини, що перехід на євро підняв в Болгарії всі ціни, крім алкоголю.
Ще зауважу, що Габрово - це глухомань Болгаріі.
Трохи розкручена колишніми кумедними анекдотами звідти.
Я два рази був - очікував щось незвичне.
На практиці: Село - селом.
Правда, природу не зрівняти з ізраїльською пустелею…