Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3431343234333434
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 21:01

Там на перших секундах фраза, яку ви особисто не розуміли останні 10 років.
Класні слова також на 40-ій секунді.

На 2-ій хвилині він говорить про відому Програму переїзду іноземних пенсіонерів на проживання в Болгарії. Є така, колись один форумчанин описував на форумі.
Відомо, що Ізраїль не дешева країна, але щось він таке нагородив про «кружку піва» за 10€ та чипси. Не памʼятаю в світі іншу країну, де б кружка пива коштувала 10€.
Зазвичай 3-7 може бути.
На набережній Анталії ціни зазвичай високі, але пиво з гарною закускою в кафе подають десь за 8€.
На 07:40 він розказує про медицину: дійсно в Європі прийом у лікаря зазвичай коштує 30€.
Але може бути і 60 (!) євро. Мій знайомий у Франціі тримає власний кабінет в маленькому містечку, то дитина 30€, а дорослий - 60€.
Просто в нього вже друга жінка і дача в горах між Францією та Іспанією. Великі витрати…

На 09:00 він розказує відому річ: за кордоном є «Поліс медичного страхування іноземця», він не покриває лікування хронічних хвороб, тільки «ургентних», за інше треба платити…

На 09:50 вже стає незрозумілим, навіщо він з такою болячкою (друге місце причини смертності чоловіків) переїхав. За стоматологією варто їхати в Україну (я не жартую) та в Туреччину (тиждень тому повернувся до Німеччини, де останні 2 роки мешкає, мій приятель.
«Два-в-одному»: тиждень відпочинку на морі (зараз вода +28,5) плюс імпланти).

Про ціни в Болгарії на 11:45 - він підтверджує мої слова місячної давнини, що перехід на євро підняв в Болгарії всі ціни, крім алкоголю.

Ще зауважу, що Габрово - це глухомань Болгаріі.
Трохи розкручена колишніми кумедними анекдотами звідти.
Я два рази був - очікував щось незвичне.
На практиці: Село - селом.
Правда, природу не зрівняти з ізраїльською пустелею…
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
  #<1 ... 3431343234333434
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама