Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1100511006110071100811009 ... 12434>
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 09:17

osafly написав:Плохо то,что сбивается это все практически над головами киевлян,а не на подлете к городу...Учитывая густонаселенность,от таких трагических случаев никто не застрахован и они будут продолжаться в будующем.Т

Альтернативі цьому - немає!
Ризики невеликі, насправді.
  osafly написав:То что цены на недвигу последние несколько месяцев приостановили свое падение,считаю абсолютным абсурдом и перекосом,ввиду несоизмеримых рисков и ситуации в стране в целом.

Ціни КРЖН повинні просісти. Поки що цього немає.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 09:41

osafly написав:Скорее всего,боевая часть сбитой ракеты впилилась в дом.

Якщо ви про останній випадок, то там був чіткий прильот. Роботу ППО було чутно вже після того прильоту. Я кажу лише про цей конкретний район, оскільки була недалеко та добре все чула.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 10:23

osafly написав:То что цены на недвигу последние несколько месяцев приостановили свое падение,считаю абсолютным абсурдом и перекосом,ввиду несоизмеримых рисков и ситуации в стране в целом.

В ДТП погибает в сто раз больше чем от ракетных обстрелов, но это не приводит от падению цен на авто.

Если вы считаете что от ракетного прилета раз в неделю где то там должны продавцы в панике сливать, то не понимаете рынок недвижимости совсем. Недвижимость наряду с золотом есть самым крепким инвестиционным столпом. Подтверждение тому - рынок недвижимости Донецка, цены на котором на уровне с Киевом.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 12:04

osafly написав:
  gonchik74 написав:Мені здається, що уламки не вибухають, хоча можу помилятись.

Скорее всего,боевая часть сбитой ракеты впилилась в дом.В 91году при операции "Буря в пустыне" американцы неудачно сбили древний СКАД 60 годов выпуска,который "летел куда то по своим делам и никого не трогал".Боевая часть по немыслимой и хаотичной траектории упала прямо на армейскую казарму,убив одномоментно порядка 90 человек.При общих американских потерях в первой Иракской в активной фазе боев в районе 150+- погибших...Плохо то,что сбивается это все практически над головами киевлян,а не на подлете к городу...Учитывая густонаселенность,от таких трагических случаев никто не застрахован и они будут продолжаться в будующем.То что цены на недвигу последние несколько месяцев приостановили свое падение,считаю абсолютным абсурдом и перекосом,ввиду несоизмеримых рисков и ситуации в стране в целом.

Це нормально що ви не розумієте. Воно так працює. Якщо б всі все розуміли - всі були б мільонерами і лузерів би не було.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 13:28

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

vitaliian написав:
Станом на червень, за даними мобільних операторів щодо кількості телефонів у місті, у столиці України перебуває 3,2 млн людей. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповіла заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Так собі аналіз по кількості телефонів. У купи людей більше одного номера, в період блекаутів люди заводили додатково різних операторів для якогось бекапу інтернету.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 15:29

Zebra написав:Недвижимость наряду с золотом есть самым крепким инвестиционным столпом. Подтверждение тому - рынок недвижимости Донецка, цены на котором на уровне с Киевом.

Зебра,можете рассказать тем кто жил в Мариуполе,Северодонецке,Бахмуте,или даже просто в Херсоне..Если завтра вторая волна пойдет на Киев,или епнут АЭС,я посмотрю на Ваши рассуждения об инвестиционных столпах..А Ваше сравнение с автомобилями,это все равно что куй с пальцем сравнить..Вы довольно умный человек,во всяком случае я Вас запомнил по ветке криптовалют,но здесь у Вас рассуждения какие то дегенеративные,Вы уж не обижайтесь...Я Вам могу столько историй из жизни рассказать,когда люди владели "столпами" и зарабатывали по 6-8К в зеленых по аренде,в итоге проепав все из за войны...Или Вы считаете,что все уже обошлось,все позади...и все хорошо??И недвига Киевская должна дорожать просто потому что страну залили помощью,экономика не работает,ВВП упал %на 25,8млн беженцев,столько же перемещенных бомжей...А цены на недвтгу рост показывают...причем аренда самая дешевая в Киеве хруща,стоит 5-6К при стоимости самого хруща минимально 35К зелени..Отличные инвестиции за сараи..Новострои,я даже считать не хочу и голый бетон тоже...Причем за границей можно ляльку купить за 60-70К с техникой,в жилом состоянии,а здесь ободранный бетон и епстись с ним еще пол года...Столпы..Как же столпы...В моем понимании-это пздц!
osafly

Подякував: 209 раз.
Подякували: 1020 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 15:55

Хлопці, в мене одне питання: Рибальський па1000 є? А то я приїду, а купити немає чого.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 16:14

airmax78 написав:Хлопці, в мене одне питання: Рибальський па1000 є? А то я приїду, а купити немає чого.
Рибальський по 1000 звісно є, просто не всім доступно, за доступ до такого прайсу треба заплатити, десь 1000 дол за метр. Корупція, що поробиш
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 17:41

Через війну зруйновано 87 млн квадратних метрів житла на $54 мільярди. Найбільших руйнувань зазнав житловий фонд таких областей як Донецька, Луганська, Харківська, Київська, Миколаївська та Чернігівська. У столиці за час повномасштабного вторгнення було зруйновано та пошкоджено 454 житлові будинки, сума збитків від цих руйнувань складає $734 млн. https://delo.ua/realty/cerez-viinu-zrui ... se-420000/
Учора Марина Хонда зазначила наявність у Києві близько !/4 млн. ВПО + до 140 тисяч "довоєнних" переселенців зі сходу. І це тільки ті, які зареєструвалися, бо значна кількість осіб чоловічої статі з відомої причини уникає контактів з держорганами. Найбільше ВПО перебувають у Дарницькому та Оболонському районах, найменше - у Подільському та Печерському. Станом насьогодні для цієї категорії осіб місто придбало для тимчасового поселення лише 112 квартир. Тож ринок нерухомості навряд обнулиться, а хрущики у цій ситуації - за щастя як щодо оренди, так і щодо купівлі. У сегменті "квіточок" 99,9% цих людей - не гравці.
ihorkyiv

Подякував: 177 раз.
Подякували: 316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 18:02

ihorkyiv написав:Через війну зруйновано 87 млн квадратних метрів житла на $54 мільярди. Найбільших руйнувань зазнав житловий фонд таких областей як Донецька, Луганська, Харківська, Київська, Миколаївська та Чернігівська. У столиці за час повномасштабного вторгнення було зруйновано та пошкоджено 454 житлові будинки, сума збитків від цих руйнувань складає $734 млн. https://delo.ua/realty/cerez-viinu-zrui ... se-420000/
Учора Марина Хонда зазначила наявність у Києві близько !/4 млн. ВПО + до 140 тисяч "довоєнних" переселенців зі сходу. І це тільки ті, які зареєструвалися, бо значна кількість осіб чоловічої статі з відомої причини уникає контактів з держорганами. Найбільше ВПО перебувають у Дарницькому та Оболонському районах, найменше - у Подільському та Печерському. Станом насьогодні для цієї категорії осіб місто придбало для тимчасового поселення лише 112 квартир. Тож ринок нерухомості навряд обнулиться, а хрущики у цій ситуації - за щастя як щодо оренди, так і щодо купівлі. У сегменті "квіточок" 99,9% цих людей - не гравці.

Так і "квіточок" від всього ринку - 0.1%. Тому за квіточки можна не турбуватись.
airmax78

Профіль

1
  #<1 ... 1100511006110071100811009 ... 12434>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей