|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:01
[quote="br-harl"]
ну дык... разве что-то еще так перло в цене?
[quote]
Перло. В 2006-2007 году перли в цене автомобили. Через годик эксплуатации можно было продать Ланос дороже, чем он стоил. Еще хорошо помню, как перли в цене компьютеры в 92-м. Считалось, что самая дешевая компьютерная мышь никогда не будет стоить дешевле месячной зарплаты инженера.
-
denebola
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:03
budivelnik написав:це дефіцит того що Вам потрібно чи всетаки надлишок бо є 
Наконец-то прозвучало важное слово...
САМО!:)
и слово это " Вам потрібно"...
но оно должно быть в паре с МОГУ.
движение будет только если оно мне НУЖНО и я МОГУ приобрести. только такая комбинация обеспечит сделку. все другие - это треп на завалинке.
Вы же все время пытаетесь доказать что то, что нужно продать застройщику, владельцу, это же нужно и, скажем, мне... тем уже более, не интересуясь, а смогу ли я это купить:)
нонсенс;)
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:04
denebola
пардон... ланос поднялся в цене в разы?
рост был, конечно... я не возражаю. но не в разы...
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:05
Год назад апологеты дорожания недвижимости кричали об огромных депозитах, которые хлынут на рынок недвижимости, о страхах публики перед крахом валют- не прокатило, и мораторий отменен и валюты мировые на месте. Держатся теперь за последний островок суши- дефицит жилья, который накроет бедных покупателей. Переживем и этот тезис, тем более, что кризис завтра не окончится ( заявление девушки с косой в расчет не берем).
-
СТУДЕНТ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:06
budivelnik
вы не внимательно читаете
я выше говорил шо к примеру в европе, дубаях, прибалтиках недвига упала в своей валюте
а у нас в своей еще не падала, тока в баксах
а насколько я помню, денежная единица у нас грн
значит все веселье еще впереди
или считаете шо укрэкономика покрепче европейской любой?))
или прибалты хуже нас?
и кстати, если вы пишите шо идет скупка ликвида(интересно хде?))), почему бы вам не заняться своими прямыми обязанностями - стройкой и продажей, пока спрос есть, а не сидеть на форуме?
взяли бы убитый объект в центре отремонтировали бы побыстрому и скинули, раз нарасхват идет( а еще лучше придержать до конца года, ведь дорожает)))
Востаннє редагувалось Андрей_В в Чет 28 січ, 2010 17:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:10
br-harl написав:denebola пардон... ланос поднялся в цене в разы? рост был, конечно... я не возражаю. но не в разы...
Ланос, в 2002 стоил 32000 грн
сейчас стоит 75000 грн,
в 2,3 раза с 2002 г
недвижимость за это время в 6,5 раз, с 2500 грн до 16700 грн
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:13
Андрей_В написав:Ланос, в 2002 стоил 32000 грн сейчас стоит 75000 грн, в 2,3 раза с 2002 г
вот черт...
надо было ланосы покупать:)
ггы
я и не знал, сколько он стоит 
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:19
тем уже более, не интересуясь, а смогу ли я это купить:)
Доходи людей росли нерівномірно завжди .
Будівельники будували постійно з року в рік 100 000 - 150 000 квартир .
Поки кількість людей чиї доходи позволяли купити квартиру не перевищували кількість збудованих квартир , до того часу ціна на кварттири росла адекватно росту доходів , але як тільки в державі зявилось нехай навіть на 10 000 бажаючих купити житло більше ніж було реально житла , автоматично створився стійкий дефіцит . На сьогодні кількість тих хто може купити дорівнює кількості збудованного ( бо ціни стоять ) , якщо почнеться ріст цін , значить кількість тих хто може і хоче купити вища ніж кількість того що я можу збудувати , якщо падіння цін то значить будується більше ніж можуть купити . Все просто і прогнозовано .
І хоча мене тут вважає дехто Карабасом-Барабасом , насправді я вище ніж Ви самі оцінюю Ваші можливості в збільшенні доходів , ніж свої можливості в збільшенні будівництва квадратних метрів .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:24
budivelnik написав:тем уже более, не интересуясь, а смогу ли я это купить:)
Доходи людей росли нерівномірно завжди . Будівельники будували постійно з року в рік 100 000 - 150 000 квартир . Поки кількість людей чиї доходи позволяли купити квартиру не перевищували кількість збудованих квартир , до того часу ціна на кварттири росла адекватно росту доходів , але як тільки в державі зявилось нехай навіть на 10 000 бажаючих купити житло більше ніж було реально житла , автоматично створився стійкий дефіцит . На сьогодні кількість тих хто може купити дорівнює кількості збудованного ( бо ціни стоять ) , якщо почнеться ріст цін , значить кількість тих хто може і хоче купити вища ніж кількість того що я можу збудувати , якщо падіння цін то значить будується більше ніж можуть купити . Все просто і прогнозовано . І хоча мене тут вважає дехто Карабасом-Барабасом , насправді я вище ніж Ви самі оцінюю Ваші можливості в збільшенні доходів , ніж свої можливості в збільшенні будівництва квадратних метрів .
Рекомендую съездить в Дубай и прочитать лекции о мировой нехватке жилья.Благо там и иллюстрации рядом.
-
СТУДЕНТ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 січ, 2010 17:24
взяли бы убитый объект в центре отремонтировали бы побыстрому и скинули, раз нарасхват идет( а еще лучше придержать до конца года, ведь дорожает)))
Я би взяв , але власник цього обєкту хоче в три рази дорожче ніж я нове будую . и кстати, если вы пишите шо идет скупка ликвида(интересно хде?))),
Однокімнатні квартири , Львів , я Вам вже приводив , Ви знайшли 3 з 100 представлених у всіх районах міста на авізо , після цього я знайшов ще 5 , ціни дешевше 1300 за метр не було , за виключенням прохідниш з входом з балкону і гостинок неповноцінних .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1