Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
AlexTk написав:У продовження історії з відмовою ICU в купівлі ОВДП. На лінії клієнтської підтримки ICU сказали, що ніякої відмови не було, ОВДП протягом дня мають бути на рахунку (наразі статус "в обробці"), а те що Дія пише про скасування купівлі - це помилка самої Дії.
Цікаво, в мене минулого місяця по купівлі у неділю чз дію у ІКУ теж типу купив, гроші списались, потім дія повідомила про відмову. При цьому, в понеділок ці обліги в дії вже не висіли "в обробці", а просто зникли... а на другий роб день повернулись кошти. Виходить, якщо по "відмовленим" статус наступного дня "в обробці", то купівля таки здійснилась.
Тепер по купівлі чз дію у Кінто приколи - подав заявку на купівлю вчора в обід. Але схвалення заявки від Кінто прийшло аж в 22.59, зашибись ... ну а чз годину прийшло повідомлення про відхилення заявки. Тут на форумі писали, що при купівлі чз дію якщо чз годину після схвалення заявки не здійснити купівлю, то буде відмова. Ну, то таке. А от схвалення обідньої заявки під ніч, то вже перебор, явно ж не руцями це робилось. Підозрюю, що якщо б я не спав та купив по такій схемі, то був би квест з наступною відмовою та поверненням коштів, оскільки в обід, коли подавав заявку, була одна ціна, а ввечері вже ставиться ціна наступного дня.
mustbe написав:Купил вчера без проблем через Дия-Ису в обед по 1043.13.
З купівлею у вихідні вийшло краще ніж не у вихідні - сьогодні ці папери вже по 1044.66 і це все одно краще як у інших продавців.
Так сегодня вторник уже. В понедельник цена должна была быть такая же, как в выходные. Во всяком случае по нужной мне бумаге я как раз в эти выхи смотрел на цену в субботу, но из за того, что банк тормозит с СЭП на карточку до понедельника, покупал уже в понедельник. Цена не изменилась.
НБУ обещал понизить ставку особенно сильным будет эффект на дальних сроках погашения например если условная дисконтная облигация на год при доходности 20% раньше стоила 1000/1,2=833,33 грн, то после снижения ставки до 10% станет стоить 1000/1,1=909,09грн т.е. одномоментно подорожает на 909/833=9% а двухлетние облигации подорожают на 18%, не за месяц, а за один день когда повысят ставку но это не точно