Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:А что изменится? И сейчас-бы она работала сутки через двое. На сейчас не знаю зарплату в Амосова, а она уже на пенсии, скорей всего. Но моя знакомая в 2015 (это ведь не 90-е?) в райполиклиннике города Киева (есть такой) была кардиологом и зарабатывала большие и жирные 60 долларов в месяц. Теперь можем поговорить о Великой депрессии.
які 1500 грн в 2015 році? давайте обмежувати фантазію. вона там на чверть ставки була оформлена для книжки?
а тим чином на 2 куо на місяць знайти хірурга в приватну клініку складно в тому ж Києві...
Тим часом вартість прийому в певних лікарів перевалив за 100 баксів і запис за кілька місяців. Це в Києві
ну давайте и я напишу. по идее, я мог бы втирать, что нужны только Тренировки с отягощениями + кардио. но имеет значение только инсулин. открываем табличку глик.индекса и смотрим. угли и инсулинорезистентность + контроль калорий. всё. тренировки - для тонуса мышц. можно есть только жирное мясо и рыбу и не иметь плохого холестерина вообще.
akurt написав:Панове! Є ідея! Колективним розумом створити «Довідник майбутнього емігранта» (за результатами обговорень). Внести перелік небезпек та перешкод.
«Довідник майбутнього емігранта»
1. Еміграція в США є неможливою не тому, що вас там не чекають і є суворий візовий режим, а тому, що та країна за невідомою нікому статистикою населена товстунами гігантських розмірів.
2. Еміграція у Німеччину є неможливою, тому що там бюрократія така, що нормальна людина не витримує потік щоденних інструкцій та вказівок, які надходять на пошту. Крім того, незручно їздити по Німеччині на самих дорогих авто української реєстрації німецького виробництва, яких не бачили самі німці. Взагалі невідомо, чому там ще живуть люди.
3. Еміграція в Польщу є неможливою, тому що хитрі поляки вимагають відповідь на питання «Звідки мішки грошей? Не віримо, що всі з лісу!»
4. Еміграція в Канаду є неможливою, тому що трас треба працювати, а ми не для того народжені.
5. Еміграція в Туреччину є неможливою, тому що там є мечеті, а ми звикли жити серед тисяч московських попів та купувати московські свічки.
6. Еміграція в Іспанію є неможливою, тому що там добре жити тільки ІТ-гику».
7. Еміграція в …. є неможливою, тому що…
(Пропоную продовжити).
тому гілка ледве дихає, що стьобатися це прикольно - а от написати щось реальне - це ж треба знати. читаємо лише побрехеньки...
akurt написав:Панове! Є ідея! Колективним розумом створити «Довідник майбутнього емігранта» (за результатами обговорень). Внести перелік небезпек та перешкод.
1. Еміграція в США є неможливою не тому, що вас там не чекають і є суворий візовий режим, а тому, що та країна за невідомою нікому статистикою населена товстунами гігантських розмірів.
2. Еміграція у Німеччину є неможливою, тому що там бюрократія така, що нормальна людина не витримує потік щоденних інструкцій та вказівок, які надходять на пошту. Крім того, незручно їздити по Німеччині на самих дорогих авто української реєстрації німецького виробництва, яких не бачили самі німці. Взагалі невідомо, чому там ще живуть люди.
3. Еміграція в Польщу є неможливою, тому що хитрі поляки вимагають відповідь на питання «Звідки мішки грошей? Не віримо, що всі з лісу!»
4. Еміграція в Канаду є неможливою, тому що трас треба працювати, а ми не для того народжені.
5. Еміграція в Туреччину є неможливою, тому що там є мечеті, а ми звикли жити серед тисяч московських попів та купувати московські свічки.
7. Еміграція в …. є неможливою, тому що…
(Пропоную продовжити).
Забыли главный аргумент - нет ФОПа с 5% налогов Я читаю ИТ каналы нескольких стран и 80-90% ИТ ноют исключительно за это, все остальное пофиг. А вот жизнь без шары не мила им.
Shaman написав:тому гілка ледве дихає, що стьобатися це прикольно - а от написати щось реальне - це ж треба знати. читаємо лише побрехеньки...
Це правда. Маєте рацію. Дивна річ: напишу в гілці «Еміграція, заробітчанство», що найкраще вкладення коштів, отриманих від продажу бабушатника - в освіту дітей - не слухають. Скажу те саме - слово в слово - приятелям - діють та сьогодні отримують такі повідомлення з Варшави: https://ibb.co/d5nYv84
Shaman написав:тому гілка ледве дихає, що стьобатися це прикольно - а от написати щось реальне - це ж треба знати. читаємо лише побрехеньки...
Це правда. Маєте рацію. Дивна річ: напишу в гілці «Еміграція, заробітчанство», що найкраще вкладення коштів, отриманих від продажу бабушатника - в освіту дітей - не слухають.
якщо бабушатник 5й чи 10й - то можливо й так витратити гроші. й неважливо, скільки дитині років - 5 чи 50
а якщо він один, то в переліку можливих витрат - у більшості в графі інше в кінці списку.
Я б не сказав, що в UK скиглять. Спілкувався сьогодні з трьома родинами з UK. Дві з них дуже ввічливі та приємні пенсіонери, дуже підтримують Україну. А поруч була досить молода пара 30-35 років. Я запитав, чи вони теж з UK. Відповіли позитивно. Трохи поговорили - я набрався сміливості та запитав, ким працює легінь з важкою для мене чисто англійською вимовою, Відповідь була і несподіваною, і очікуваною: ІТ. Навіть змоделював, як він пальцями двох рук відразу грає на клавіатурі. Не було враження, що він скиглить.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 06 лип, 2023 15:37, всього редагувалось 1 раз.
rjkz написав: Рекомендую упражнение "планка" и корейский халахуп (с "кулачками"). Ролик для пресса со временем - без подготовки можно навредить. Одного хождения мало. Мне нравится отжиматься. Это почти на все тело.
Або адаптивну йогу. Насправді підходить в будь якому віці, протипоказання звісно треба обговорювати
Ребята, когда вам исполнится 76, тогда и поговорим. И о планке, и о йоге, и о кардио.