В принципе не антиподы.
Но достаточно часто не сочетаются.
Пример akurt"а с установкой "диагноза, глядя на одежду" это "жилка" или отсутствие совести?
|
|
![]() Скорее, "в першу чергу" программистов. ![]() У Вас всё же сильно упрощённое представление о медицине и врачах. Правда, вполне понятное, если Вы никогда не общались с врачами по другим поводам кроме простуды. Особенно, во время эпидемий гриппа. Там, действительно, можно повесить объявление с рецептом на входе в поликлинику. Приём у врача нужен только для выписки больничного. ![]() это попытка создать сегментацию там где её нет (недоработка Минздрава), есть базары а есть бутики. бедные идут на базары, богатые идут в бутики Видимо тот доктор хотел лечить только богатых. Это нормальное желание. Однажды в Киеве у меня сломалась машина, поломка пустяк на 2-3 часа работы мастеру с инструментами и подъемником. Смотрю рядом сто, думаю повезло, спрашиваю есть свободный мастер? да пожалуйста а какое у вас авто? назвал им марку и модель. они говорят нет мы только премиум ремонтируем, мерсы, бмв, лексусы, поршаки. тю говорю у вас люди без дела шарятся, а работы там фигня. Короче нет и всё. Это "жилка" или отсутствие совести? а если бы на трассе есть рядом сто но ремонтировать не хотят, вызывай эвакуатор и едь за 100 км. В бизнесе немного другие понятия о совести и морали. Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 07 лип, 2023 15:36, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЦе не" жилка" і не є підприємництвом. Нажаль, радянська ідеологія довгі роки спотворювала поняття підприємництва, тому й такі стереотипи ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЯкби постановка діагнозів була чимось тупим і механічним - не було б стільки ситуацій, коли різні лікарі ставлять різні діагнози з одних і тих самих результатів аналізів, причому кожен має свої аргументи, не було б потреби в консиліумах лікарів і т п. Ото хіба мова про банальні застуди, так тільки в нас лікарі витрачають на то час, в США, Канаді, західній Європі по телефону отримаєте лікарняний і випишуть рецепт на якісь пігулки (що дивує, часто превентивно вгатять курс антибіотиків, кажу за Італію) і все, нема чого відволікати лікаря дурницями. Якщо буде щось критичне - швидка приїде. ![]() Якраз AI такі ситуації буде прекрасно рішати. Він видасть вам листочок з ймовірностями кожного діагнозу. І люди будуть ходити до лікарів щоб ті "сказали" точний діагноз. Але з часом всі зрозуміють що ці походи до лікарів позбавлені змісту. Програмістів AI замінить тільки частково(тому що це не тупа професія). Але з'являться багато програмістів які будуть програмувати "AI для медиків", "AI для юристів" і т.д. ![]() ![]()
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоПерепрошую, але вагомою тут може бути думка тільки людини з медичною освітою і досвідом, інакше це просто маячня дилетанта. Про те, щоб назвати "тупою" професію, до якої тільки для початку практики треба докласти більше 8 років на навчання, на протилежність "не тупої", яка в принципі взагалі не вимагає ВО, навіть нема що коментувати Поки що це не зовсім автономний процес, моделей і підходів до тренувань є багато, і воно сильно залежить від прикладної сфери ![]()
якщо в них була мінімільна зп, то можливо була й 1 500 грн - ок. 3 200 зробили пізніше, здається при Яценюку. але питання з зірочкою - а навіщо люди працювали за ці гроші, кайданами нікого не тримали. чи може тому, що всі розуміли, що тут не лише зп? з тих кого знаю якісних лікарів чи вчителів - основне місце роботи - в першу чергу для трудової. я ніколи не працював на бюджет, бо мені потрібно було заробляти гроші. й не треба приписувати мені думки якихось начальників ОДА. але я розумію, що з невеличким бюджетом й такою кількістю лікарів/вчителів - високої зп не буде - це аксіома. тому й почали лікарняну реформу - але гадаю, що багато з тих, хто зараз так бідкається за низькі зп лікарів, були проти реформи. ![]() що за дурню пишете? спалюють місто не тому, що борються за права, а тому що гопота. й всі розуміють, що насправді це проблема Європи - але вони впораються, адоптують дітей цієї гопоти - чи припинять їх приймати. а для того, щоб розвивати виробництво - в першу чергу треба вміти думати. ось скільки ти щось зробив для виробництва? жодного дня не попрацював? а пафосу скільки...
|
|