|
Клуб 200К - Теребеньки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Пон 10 лип, 2023 16:56
sens , суть питання - це мій коментар поведінки клієнтки ПриватБанку , описаний в наведеній вами статті. Які питання ви намагаєтесь порішати? Переписати статтю, знайти ту клієнтку? До чого оце ваше «З чим ви незгодні?»
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 10 лип, 2023 18:50
Hotab написав:sens , суть питання - це мій коментар поведінки клієнтки ПриватБанку , описаний в наведеній вами статті. Які питання ви намагаєтесь порішати? Переписати статтю, знайти ту клієнтку? До чого оце ваше «З чим ви незгодні?»
Ок, тепер зрозуміло
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 10 лип, 2023 19:24
Hotab написав:sens , у клієнтів подвійні стандарти. Як принести «лахміття» на обмін в касу - так забирайте, зобовʼязані! А як видають клієнту - не буду брати. Не рвані? Дійсні? Вперед!
Ну так це одна з функцій банку, виводити з обігу зношені банкноти. Чи клієнти мають самі до НБУ бігати?
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 10 лип, 2023 19:33
sergey_sryvkin написав: Hotab написав:sens , у клієнтів подвійні стандарти. Як принести «лахміття» на обмін в касу - так забирайте, зобовʼязані! А як видають клієнту - не буду брати. Не рвані? Дійсні? Вперед!
Ну так це одна з функцій банку, виводити з обігу зношені банкноти. Чи клієнти мають самі до НБУ бігати?
Чекайте - мова ж про іноземну валюту. Клієнти навіть якщо і прибіжать до НБУ - той їх пошле куди подалі. А функцію виведення з обігу зношеної готівкової іноземної валюти банку України виконувати як би не зобов'язані. Приймати на інкасо зношеної валюти - як окрему послугу банки виконувати можуть (як правило на платній основі), але ніяк не зобов'язані.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 10 лип, 2023 19:33
Investor_K написав:Коли запуститься карусель знову?
вже ніколи
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 лип, 2023 19:49
lamal написав: Investor_K написав:Коли запуститься карусель знову?
вже ніколи
Може, треба трохи почекати?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 лип, 2023 20:11
Investor_K шо чекать? Занести зараз і невідомо яким мотлохом забрати через три місяці ? Раніше забирав і знав що доляри будуть чоткі, нові з пачки, можно їх не дивитися. Оце забирав конверт, менеджер пішла до касирки сказала ,,Віддай старими, але хорошими,,. А якби перед цим не заніс гривню на депо, і не сказала, то що б віддавали б витерті з печатками ? Скоро буде рік каруселі, помянемо...
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 лип, 2023 21:36
Alien написав: sergey_sryvkin написав: Hotab написав:sens , у клієнтів подвійні стандарти. Як принести «лахміття» на обмін в касу - так забирайте, зобовʼязані! А як видають клієнту - не буду брати. Не рвані? Дійсні? Вперед!
Чекайте - мова ж про іноземну валюту. Клієнти навіть якщо і прибіжать до НБУ - той їх пошле куди подалі. А функцію виведення з обігу зношеної готівкової іноземної валюти банку України виконувати як би не зобов'язані. Приймати на інкасо зношеної валюти - як окрему послугу банки виконувати можуть (як правило на платній основі), але ніяк не зобов'язані.
Ну так клієнти в касах банків теж можуть знімати готівку зношеною валютою, але ніяк не зобов'язані. Це банк надає послуги клієнтам, а не навпаки.
-
sergey_sryvkin
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 10 лип, 2023 22:03
sergey_sryvkin написав:Ну так клієнти в касах банків теж можуть знімати готівку зношеною валютою, але ніяк не зобов'язані. Це банк надає послуги клієнтам, а не навпаки.
Чекайте адже писалось Не рвані? Дійсні? Вперед!
тобто я так розумію мова була зовсім не про "зношені" а максимально як пише НБУ "зі слідами незначного зношення внаслідок перебування у обігу". За великим рахунком такі банкноти якраз мають приймати без проблем і банки, і клієнти. І проблем би особливо не було. Але думаю, що імпортований з оркостану та радісно сприйнятий не самими розумними верствами населення "культ синіх" наразі побороти вже буде достатньо складно
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 10 лип, 2023 22:14
Alien написав: sergey_sryvkin написав:Ну так клієнти в касах банків теж можуть знімати готівку зношеною валютою, але ніяк не зобов'язані. Це банк надає послуги клієнтам, а не навпаки.
Чекайте адже писалось Не рвані? Дійсні? Вперед!
тобто я так розумію мова була зовсім не про "зношені" а максимально як пише НБУ "зі слідами незначного зношення внаслідок перебування у обігу". За великим рахунком такі банкноти якраз мають приймати без проблем і банки, і клієнти. І проблем би особливо не було. Але думаю, що імпортований з оркостану та радісно сприйнятий не самими розумними верствами населення "культ синіх" наразі побороти вже буде достатньо складно
Ви розумієте щось своє, а хотаб був невдоволений "подвійними стандартами", мовляв клієнти не хочуть брати те, що хочуть здавати. Ну так це нормально, клієнт же не може запропонувати банку взяти банкноти, які особисто клієнту не подобаються, з дисконтом 20%. І банк, якщо він надає послуги щодо валютних рахунків, має мати можливість виводу з обігу зношених купюр, а клієнти такої можливості не мають. Тому банк має приймати банкноти за формальними ознаками в рамках регламенту, а клієнт за власним бажанням. Інша справа, що банк теж не зобов'язаний шукати йому сині банкноти, якщо йому на клієнта начхати. Але це репутаційні втрати.
-
sergey_sryvkin
-
-
-
-
Профіль
-
-
1