Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Нумізматика УКРАЇНА написав:а де коректно можна промоніторити ціну у Львові? Вінниці?
Я оієнтуюсь на ціни ЛОХа. Ніби такі, хати, як моя є і по 10 кг, але...
Я також орієнтуюсь на ЛОХ. В Вінниці є вилика диспропорція між вбитими квартирами і житлом новобудовами з автономним опаленням в вдалих місцях. Вбитий хрущ можна і за 5 тис. зняти, новобудову в вдалому місці за 12 - 15 тис.
Також доволі великий фактор в різниці між опаленням утепленої цегляної автономки та панельного хруща з ЦО що теж впливає некисло.
Нумізматика УКРАЇНА написав:а де коректно можна промоніторити ціну у Львові? Вінниці?
Я оієнтуюсь на ціни ЛОХа. Ніби такі, хати, як моя є і по 10 кг, але...
Я також орієнтуюсь на ЛОХ. В Вінниці є вилика диспропорція між вбитими квартирами і житлом новобудовами з автономним опаленням в вдалих місцях. Вбитий хрущ можна і за 5 тис. зняти, новобудову в вдалому місці за 12 - 15 тис.
Також доволі великий фактор в різниці між опаленням утепленої цегляної автономки та панельного хруща з ЦО що теж впливає некисло.
7 тис? що цікаво, в Польщі міське опалення дешевше від індивідуального
Bolt написав:Я оієнтуюсь на ціни ЛОХа. Ніби такі, хати, як моя є і по 10 кг, але...
7 тис? що цікаво, в Польщі міське опалення дешевше від індивідуального
BIGor написав:[quote="5604217:beee"]Я скорее всего скоро снова сдам Славутич. Прежним арендаторам айтишникам. Они на 1200 согласны. Это 8% годовых. В Польше 4.5% - нах нужно
Інфляція 26%, дохідність 8%, класний бізнес-план
8% в долларах сэр, неужели тяжело догадаться что 1200 не гривневый ценник.
Так инфляция доллара сейчас 6.5%, выхлоп всего 1.5%[/quote]Вам не угодить А закопать доллар в огороде - лучше всего)