"В Саудовской Аравии состоятся мирные переговоры по Украине, но Россию на них не позовут. Что известно" - https://www.bbc.com/russian/articles/cyd554ed0j8o. Цитировать не буду, рекомендую прочитать. Работа идёт большая, тяжёлая, перспективы туманные.
Заместитель министра иностранных дел Польши Павел Яблонский обратил внимание на чрезмерную эмоциональность заявлений украинских политиков и добавил следующее: «Мы руководствуемся политикой польских национальных интересов. Мы поддерживаем Украину настолько, насколько это отвечает польским национальным интересам. Так было и так будет всегда».
Там есть такая "украинская формула мира" из 10 пунктов. Большинство пунктов Ок, но 2-3 испугают даже посредниуов = репарации, вывод войск со ВСЕХ окупированых територий выдача военных преступников (ну допустим выдадут рассерженных патриотов гиркина и вагнеров полоховатей). Надеюсь на переговорах чуть протрезвлят украинских керманачей
yama написав:здається пересчному цивільному що Шахедів збивати мало б бути найлегше, банально крупнокаліберними кулеметами із землі . Можливо б повернулись до більш менш стаціонарних зеніток на дахах будинків по окраїнах міста ? У Львові ще задовго до війни на даху в центрі був ресторан де було встановлено макет чи стара не робоча Зенітка \ кулемет всі бажаючі фотографувалися , що заважає зараз створити по 10-20 таких точок оп периметру кожного обласного центру ? Я бачив мобільні на авто біля критично важливих обєктів , які визжають на місце потенційного удару підчас тривоги . Питання їх не вистачає ? їх мало ? і чому із землі з авто ? Так стаціонарні можна розвідати , але якщо їх по 10 в кожному місці то в них тупо не вистачить калібрів , і дуже дорого і не вигідно кожне зенітний кулемет лупити крилатою ракетою . Я не бачу проблеми навіть використовувавти прожектори шукачі для підсвітки цілі , досвід другої світової війни використовувати . Невже важко знайти 10-ок кулеметів на місто ? чи все пішло на фронт ? Якщо що то я сам готовий сидіти за прожектором і підсвічувати шахедів які летять
Типовий периметр обласного центру 20-30 км. Треба хоча б 100 точок.
ЛАД написав:"В Саудовской Аравии состоятся мирные переговоры по Украине, но Россию на них не позовут. Что известно" - https://www.bbc.com/russian/articles/cyd554ed0j8o. Цитировать не буду, рекомендую прочитать. Работа идёт большая, тяжёлая, перспективы туманные.
Заместитель министра иностранных дел Польши Павел Яблонский обратил внимание на чрезмерную эмоциональность заявлений украинских политиков и добавил следующее: «Мы руководствуемся политикой польских национальных интересов. Мы поддерживаем Украину настолько, насколько это отвечает польским национальным интересам. Так было и так будет всегда».
ЛАД написав:"В Саудовской Аравии состоятся мирные переговоры по Украине, но Россию на них не позовут. Что известно" - https://www.bbc.com/russian/articles/cyd554ed0j8o. Цитировать не буду, рекомендую прочитать. Работа идёт большая, тяжёлая, перспективы туманные.
flyman написав:в нас тут ілюзії "захищаєм Європу", а не треба "захищати Європу", потрбіно захищати інтереси України, в України нема друзів/ворогів, є інтереси
Інтереси України в тому, щоб Європа давала нам 10000 снарядів на добу. Як цього добитися? Є ідеї?