Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 47744775477647774778 ... 14779>
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:29

sashaqbl написав:
  pesikot написав:Проблема в тому, що ти не проти песимізму, для якого немає ніяких підстав
А оптимізм завжди має бути
І в ЗСУ треба вірити, там такі ж люди

Вибачай, але коли в новинах читаєш, як маляр розказує, унікальну систему надання медичної допомоги, яка сама ахуєнна, а потім бачиш, що по факту відбувається - то тут не до оптимізму. Систему треба міняти, а не розказувати, яка вони ахуєнна.
Коли пишуть, що 80% військових після поранень повертаються на фронт, а потім бачиш цих військових і розумієш, що це не тому, що система настільки ахуєнна, а тому, що система настільки хуйова.
Коли міністр оборони пише, що мавіки - це весільні дрони, а комбат їбе, бо проїбали останній мавік - то що з цього привід для оптимізму?
Коли міністр оборони розказує, що прийняли на озброєння 30 типів дронів, а сержант видзвонює волонтерів, бо срочно треба дрона, що з цього привід для оптимізму?
UPD.: я не хочу, як долярчик, плакатися, що мене не міняють, чи що платять недостатньо, я розумію, що я тут на пару років(якщо проживу стільки, звісно), але все таки система працює трошки неправильно, і якщо на це закривати очі і казати, що все заїбісь, то хтось може в один прекрасний момент прокинутись не в тому місці, де б хотілося.

читайте виключно офіційні новини на сайті ЗСУ.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Не вірно
Потрібні мотивовані люди
А просто набраних ми бачили в 2014 в Криму...
Було в ЗСУ в Криму 20 000 - а вийшло з Криму 8000 і це при всього одному загиблому.

Не зовсім згоден. Потрібна нормальна працююча система і мотивоване ядро. Я бачив як головний сержант(мобілізований, до війни в армії не служив), навіть при аватарі взводному, за пару тижнів зі взводу нахапаних на вулицях мобіків зробив більш-менше нормальний підрозділ.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 02 сер, 2023 21:38, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:37

flyman написав:от, ти, хотаб наговорили багато паганих слів в сторону цивільних (і мобілізованих долярчиків), а тепер волаєте, що вам треба ЛЮДИ! Це наплювали, нагидили в криницю, а потім дивуються, чому вода недобра.
Вважаєте людей за бидло, а потребуєте ЛЮДЕй.

Я такий самий мобілізований, як і долярчик, тільки на рік пізніше. Людей за бидло не вважаю, але бидло за людей теж...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:37

sashaqbl написав:
  budivelnik написав:Не вірно
Потрібні мотивовані люди
А просто набраних ми бачили в 2014 в Криму...
Було в ЗСУ в Криму 20 000 - а вийшло з Криму 8000 і це при всього одному загиблому.

Не зовсім згоден. Потрібна нормальна працююча система і мотивоване ядро. Я бачив як головний сержант(мобілізований, до війни в армії не служив) за пару тижнів зі взводу нахапаних на вулицях мобіків зробив нормальний підрозділ.

а чому ти не зробив теж саме ?

Бо якщо тільки песиміздіти, то нічого створити неможливо
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:38

sashaqbl написав:Не зовсім згоден. Потрібна нормальна працююча система і мотивоване ядро. Я бачив як головний сержант(мобілізований, до війни в армії не служив) за пару тижнів зі взводу нахапаних на вулицях мобіків зробив нормальний підрозділ.

Якщо це правда, то випадковість. Іноді буває.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:39

sashaqbl написав:я не хочу, як долярчик, плакатися, що мене не міняють, чи що платять недостатньо, я розумію, що я тут на пару років(якщо проживу стільки, звісно), але все таки система працює трошки неправильно, і якщо на це закривати очі і казати, що все заїбісь, то хтось може в один прекрасний момент прокинутись не в тому місці, де б хотілося.

Це в перший раз здається, що "текст по дебільному написаний", а ті, хто колись вже служив, нехай і тридцять п'ять років назад, особливо нічому не дивуються, бо система так працює, і змінюється повільніше, ніж людина старіє.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 22:20

vt313 написав:
  sashaqbl написав:Не зовсім згоден. Потрібна нормальна працююча система і мотивоване ядро. Я бачив як головний сержант(мобілізований, до війни в армії не служив) за пару тижнів зі взводу нахапаних на вулицях мобіків зробив нормальний підрозділ.

Військовий, з яким я провела понад 8 годин в одному купе потяга №101, казав, що їх командир не всіх підряд бере до себе. Йому надсилають новачків, а він каже: "ось цих беру, а тих -ні, бо я маю бути впевненим у всіх, хто поруч зі мною."
Ще багато розповідав про те, що відбувається на нулі, як прилітало, як евакуювали поранених, яка зброя є та чого не вистачає і т.д. Що цікаво - жодного разу не скиглив про гроші, а в нього, на хвилиночку, троє дітей (5,9 і 10 років) та велике (як на мене) господарство - 4 корови, свині, гуси, вулики з бджолами тощо. Живуть з жінкою окремо від батьків. Зараз вона одна з цим всим порається.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 22:23

sashaqbl написав:
  Banderlog написав:нда. Короч всі хто тут, самі цього хотіли і всі на позитиві? якщо щось не так то видаляєм допис? А я представте собі тож в "палаті" , льогко контуженим дають 3 дня щоб прокапатись й одлежатись. Так от, нема тут особого позітіву. Замахались хлопці перти на міни під артою.

Вам ще заканало, що хоч якась можливість відійти. Не впевнений, чи "прокапатись" хоч якось допомагає, але пару днів відпочинку - це гуд!
та норм я. Стан як з бодуна. Багато хто так всю жизнь жиє) . Я не про то. Війна зайшла в тупік. Постійні встрєчні бої без всякого просування. Вважаю що треба договорюватись про припинення вогню й готуватись до нової війни. Тут й так депресивні регіони були. А зара ми даж посадки розмісили. І за ці одбиті й спустошені км ми щедро платимо кровю. А тут розказують що ми всі як один ,готові ще 5р так. Нас не вистачить на стільки. Через 5р всі ви будете тут. Хоч признаю є й такі. Сам бачив комроти з протезом замість руки.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 22:38

fler написав:
  vt313 написав:

Військовий, з яким я провела понад 8 годин в одному купе потяга №101, казав, що їх командир не всіх підряд бере до себе. Йому надсилають новачків, а він каже: "ось цих беру, а тих -ні, бо я маю бути впевненим у всіх, хто поруч зі мною."
Ще багато розповідав про те, що відбувається на нулі, як прилітало, як евакуювали поранених, яка зброя є та чого не вистачає і т.д. Що цікаво - жодного разу не скиглив про гроші, а в нього, на хвилиночку, троє дітей (5,9 і 10 років) та велике (як на мене) господарство - 4 корови, свині, гуси, вулики з бджолами тощо. Живуть з жінкою окремо від батьків. Зараз вона одна з цим всим порається.

і? я так розумію, мінні поля в контрнаступі підрозділ не брав.

є підрозділи, де з відповідальними офіцерами, і там втрати мінімальні, а якщо є не збрираються брати новачків,

а є підрозділи, де втрати колосальні,

ще є такі як в У Долярчика, ні то ні сьо,

куди шанс попасти новомобілізованому і які його шанси вижити? (питання риторичне)
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 22:57

...
Востаннє редагувалось freeze в Чет 03 сер, 2023 05:57, всього редагувалось 3 разів.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
  #<1 ... 47744775477647774778 ... 14779>
Форум: