|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українубільшість аналітиків сходять на тому що це все затягнеться і хвилі атак будуть відбуватися періодично з кожного боку. ![]() здається пересчному цивільному що Шахедів збивати мало б бути найлегше, банально крупнокаліберними кулеметами із землі . Можливо б повернулись до більш менш стаціонарних зеніток на дахах будинків по окраїнах міста ? У Львові ще задовго до війни на даху в центрі був ресторан де було встановлено макет чи стара не робоча Зенітка \ кулемет всі бажаючі фотографувалися , що заважає зараз створити по 10-20 таких точок оп периметру кожного обласного центру ? Я бачив мобільні на авто біля критично важливих обєктів , які визжають на місце потенційного удару підчас тривоги . Питання їх не вистачає ? їх мало ? і чому із землі з авто ? Так стаціонарні можна розвідати , але якщо їх по 10 в кожному місці то в них тупо не вистачить калібрів , і дуже дорого і не вигідно кожне зенітний кулемет лупити крилатою ракетою . Я не бачу проблеми навіть використовувавти прожектори шукачі для підсвітки цілі , досвід другої світової війни використовувати . Невже важко знайти 10-ок кулеметів на місто ? чи все пішло на фронт ? Якщо що то я сам готовий сидіти за прожектором і підсвічувати шахедів які летять ![]() Banderlog какие ваши планы на послевойны? Лично ваши, они есть?
Надеюсь Вы не прототип одноклассника моего брата: получил ранение, подлечился и влез в петлю. Жизнь может и не справедливая, но определенно интересная. Стройте планы, не изливайте злость и разочарование, это вас сожрёт. ![]() схоже на те що питання з літаками просто тягнуть до якогось моментуб коли можна буде сказати що вони вже не потрібні
![]() А загалом, прекрасна Маркіза, все чудово так чудово! ©І в нас хлопці замахались... За останній місяць ТРИ наших позиції СОЧНО/ПРИЦІЛЬНО обстріляли снарядами... Про техніку - промовчу... хоч ПРИСНИЛОСЬ, що пряме попадання і башня відлетіла на декілька метрів. Добре що хлопці були в укритті. А от після третього обстрілу - троє контузило. А так, то звичайно "всі на позитиві і дуууууже хочуть воювати ще 100500років!" ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМіж тим курс долара до рубля вже 92,5. Орки вирішили війну залити грошима, але щось іде не так.
![]() За крок до неймовірного перевороту думок!©Ну і я вже згадував це, то ще раз згадаю... Що НАРЕШТІ нам дали п'ятьох, яких не вистачало вже 3-4міс!
Але... Ехххххххх, знову мушу писати, що НАСНИЛОСЬ, що двоє з них вже "зі старту" почали дивитись серіал "Аватар"(( Та і загалом, вже навіть тих, кого кодували - половина з них протрималась місяць -два і... знову "ііііюююхххххххаааа!" Але добре, що все це сни... І тільки орки п'ють по-чорному! А наші хлопці - тільки на позитиві і п'ють лише квас! А все завдяки чому? Так, правильно! Завдяки тому, що: - "є чіткі терміни служби/всі знають, скільки місяців мають нести службу!")) - "є ротація кожних 6-12міс!")) - "є чіткий графік відпусток!")) - "премію зовсім не зменшили втричі і в кожного солдата вдома сім'я цілком забезпечена - і дрібниці, що єдиного годувальника висмикнули на 17міс. ВЖЕ і ще невідомо, на скільки ЩЕ місяців!")) Одним словом - немає ЖОДНИХ ПІДСТАВ/ПРИЧИН, щоб хлопці за 17міс. пили щось інше, крім квасу і кукуха періодично не кукала! ![]() Тож, якщо буде все так і надалі - то ясна річ, що будуть всі на позитиві і все обов'язково буде добре! ![]() "Минають дні, минають ночі, Минає літо, шелестить Пожовкле листя, гаснуть очі, Заснули думи, серце спить, І все заснуло, і не знаю, Чи я живу, чи доживаю, Чи так по світу волочусь, Бо вже не плачу й не сміюсь... Доле, де ти! Доле, де ти? Нема ніякої, Коли доброї жаль, Боже, То дай злої, злої! Не дай спати ходячому, Серцем замирати І гнилою колодою По світу валятись. А дай жити, серцем жити І людей любити, А коли ні... то проклинать І світ запалити! Страшно впасти у кайдани, Умирать в неволі, А ще гірше — спати, спати І спати на волі, І заснути навік-віки, І сліду не кинуть Ніякого, однаково, Чи жив, чи загинув! Доле, де ти, доле, де ти? Нема ніякої! Коли доброї жаль, Боже, То дай злої! злої!" Т.Г.Шевченко ![]() Успіх ,
Враховуючи , що ти цю історію вдруге розказуєш за останні 2 тижні, можна констатувати гарну новину: це дійсно дуже рідкісна ситуація. Так само як і загиблі саме в твоєму підрозділі. Продовжую думати, що хто - хто, а саме ти скиглиш про втому саме від занадто великої кількості вільного часу. А не через небезпеку. А також через те, що тебе розбалували халявними сотками премії, а потім повернули до справедливості. Доречі саме від бєзделія ви заливаєтесь. Коли мені вранці сідати в вертоліт (та навіть за кермо в машину), у мене і думки нема сьогодні залитись. Бо завтра буде дуже погано і думки до кучі не збереш. Востаннє редагувалось Hotab в Сер 02 сер, 2023 12:27, всього редагувалось 3 разів.
|
|