Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 47784779478047814782 ... 14788>
Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 12:26

Перемовини

ЛАД написав:"В Саудовской Аравии состоятся мирные переговоры по Украине, но Россию на них не позовут. Что известно" - https://www.bbc.com/russian/articles/cyd554ed0j8o.
Цитировать не буду, рекомендую прочитать.
Работа идёт большая, тяжёлая, перспективы туманные.

Заместитель министра иностранных дел Польши Павел Яблонский обратил внимание на чрезмерную эмоциональность заявлений украинских политиков и добавил следующее: «Мы руководствуемся политикой польских национальных интересов. Мы поддерживаем Украину настолько, насколько это отвечает польским национальным интересам. Так было и так будет всегда».

https://www.bbc.com/russian/articles/c14z8jjxj88o

Які мирні перемовини можуть бути з агресором.Можливе тільки примушення в тій чи інший спосіб,але на данний момент це неможливо.
kvewsik

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 13:10

flyman написав:в нас тут ілюзії "захищаєм Європу", а не треба "захищати Європу", потрбіно захищати інтереси України, в України нема друзів/ворогів, є інтереси

Тому що теза "захищаєм Європу" це дійсно наша ілюзія.
Що зміниться якщо ми перестанемо "захищати Європу"? По-моєму нічого.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 13:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Тому що теза "захищаєм Європу" це дійсно наша ілюзія.

утвориться УНР, яка раптом захоче напасти на Польшу щоб захистити права україномовних та відновити памятники дідам ))
Letusrock

Заблокований
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 13:44

Дуже цікаво.
Здивувало тільки що держава взагалі не підтримує(по-моєму) цих виробників дронів.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 13:52

Letusrock написав:
  andrijk777 написав:Тому що теза "захищаєм Європу" це дійсно наша ілюзія.

утвориться УНР, яка раптом захоче напасти на Польшу щоб захистити права україномовних та відновити памятники дідам ))

Ні, це буде у випадку нашого програшу.
перестанемо "захищати Європу" - я маю на увазі не перестанемо воювати, а перестанемо декларувати що ми "захищаємо Європу", бо схоже в цю тезу ніхто крім нас не вірить.

Але Зе продовжує активно просувати цю тезу по світу. По-моєму зі сторони це виглядає лицемірно.

Умовно говорячи сидить німець на кухні і чує Зеленського, який говорить що ми захищаємо Європу, тобто захищаємо того самого німця(який ніяких "загроз" не відчуває і ніякого "захисту" не потребує). І той німець вже тупо не вірить цьому, відповідно усвідомлює що Зе несе пургу, відповідно підтримка України у цього конкретного німця зменшується(падає) .
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 03 сер, 2023 14:51, всього редагувалось 2 разів.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 14:08

п'ятьом посадовцям ДСНС повідомили про підозру

В ОГП нагадали, що у січні 2023 року був запланований візит керівництва МВС України до Харківської та Дніпропетровської областей. Попри застереження внутрішніх інструкцій та вимог законодавства, посадовці ДСНС залучили до перевезення делегації гелікоптер, який перебував на чергуванні для реагування на потенційні надзвичайні ситуації у Києві та області. Повітряне судно не мало дозвільних документів на виконання інших видів польотів.

"Під час підготовки до польоту командиру екіпажу не повідомили про метеорологічні дані по всьому маршруту запланованого руху, зокрема про вкрай несприятливі погодні умови над містом Бровари. Сам екіпаж не мав відповідних допусків до польотів у складних метеоумовах та необхідних сертифікатів. Проте жоден з посадовців відповідальних за безпеку польотів його не скасував та не переніс виліт до моменту настання сприятливих погодних умов", - наголошується у повідомленні.

При цьому, через складні погодні умови екіпаж гелікоптера змушений був виконувати політ на гранично низькій висоті – навіть меншій, ніж висота будівель на маршруті руху. Командир екіпажу побачив перешкоду та почав здійснювати маневр обльоту, однак різко піднявся вгору. Він втратив орієнтування в просторі і під час завершення маневру допустив зіткнення із землею, внаслідок відсутності необхідних навичок.

В повідомленні уточнюється, що серед підозрюваних - начальник Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування ДСНС України, в.о. командира частини, заступник командира з льотної підготовки, командир авіаційної ескадрильї, начальник служби безпеки польотів Спеціального авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України з міста Ніжин Чернігівської області.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 14:13

flyman написав:
  vt313 написав:
  flyman написав:в нас тут ілюзії "захищаєм Європу", а не треба "захищати Європу", потрбіно захищати інтереси України, в України нема друзів/ворогів, є інтереси

Інтереси України в тому, щоб Європа давала нам 10000 снарядів на добу.
Як цього добитися? Є ідеї? :(

зупинити контрнаступ, зробити 5 ліній оборони і сидіти чекати, коли пропливе труп ворога

В такому випадку автоматично напрошується варіант "заморозка". Заморозка на поточній лінії фронту. Я думаю путіну цей варіант вже підходить. Але я так розумію нам цей варіант не підходить, тому що після довготривалої заморозки просто так відновити бойові дії без підтримки Заходу не вийде. Відповідно така "заморозка" по факту означитиме втрату територій(приблизно по аналогії з Мінськом, який підтвердив втрату Донецька/Луганська).
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 14:33

andrijk777 написав:В такому випадку автоматично напрошується варіант "заморозка". Заморозка на поточній лінії фронту. Я думаю путіну цей варіант вже підходить. Але я так розумію нам цей варіант не підходить, тому що після довготривалої заморозки просто так відновити бойові дії без підтримки Заходу не вийде. Відповідно така "заморозка" по факту означитиме втрату територій(приблизно по аналогії з Мінськом, який підтвердив втрату Донецька/Луганська).

"чекати коли пропливе труп ворога",

тобі території треба вже і сьогодні?
нема де намет поставити?

Японія чекає 70 років, і дочекається

як то кажуть в таких випадках: "чому не в контранступі"?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 14:47

flyman написав:
  andrijk777 написав:В такому випадку автоматично напрошується варіант "заморозка". Заморозка на поточній лінії фронту. Я думаю путіну цей варіант вже підходить. Але я так розумію нам цей варіант не підходить, тому що після довготривалої заморозки просто так відновити бойові дії без підтримки Заходу не вийде. Відповідно така "заморозка" по факту означитиме втрату територій(приблизно по аналогії з Мінськом, який підтвердив втрату Донецька/Луганська).

нема де намет поставити?

а таким як ти на життя та здоров"я людей наплювати, головне "вялічіє" і "ісконні зємлі"

Перемишль/Холм теж будеш визволяти?

Проблема не в територіях, проблема в прецеденті(-ах)!
Якщо "заморозка" на теперішній лінії вогню то створюється дуже нехороший прецедент - в 2014 напали, відтяпали кусок території, в 2022 напали, відтяпали кусок території, в 202х-203х знову нападемо, підготуємось і знову відхопимо кусок території. - ось ключова проблема!
Очевидно що успішні патерни поведінки усі стараються повторювати і не потрібен путін. Наступник путіна також прагнетиме повторити успішний патерн.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 сер, 2023 15:32

andrijk777 написав:
  flyman написав:

нема де намет поставити?

а таким як ти на життя та здоров"я людей наплювати, головне "вялічіє" і "ісконні зємлі"

Перемишль/Холм теж будеш визволяти?

Проблема не в територіях, проблема в прецеденті(-ах)!
Якщо "заморозка" на теперішній лінії вогню то створюється дуже нехороший прецедент - в 2014 напали, відтяпали кусок території, в 2022 напали, відтяпали кусок території, в 202х-203х знову нападемо, підготуємось і знову відхопимо кусок території. - ось ключова проблема!
Очевидно що успішні патерни поведінки усі стараються повторювати і не потрібен путін. Наступник путіна також прагнетиме повторити успішний патерн.

якщо робити сітку Рабіца на кордоні, загляди в очі, сходитися десь посередині ... а не готуватися до війни в 5 ліній оборони, то так, уставші від війни отримають ще одну війну... нападають на слабких

а можна просто перейти в два три контрнаступи з черенками від лопат до останнього українця
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 47784779478047814782 ... 14788>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему