Акордбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 133134135136137 ... 210>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Акордбанк 4 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
9%
3
2- Погане. Некомпетентне.
6%
2
3- Задовільне. Хотілося б краще.
12%
4
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
50%
17
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 10:24

Alien написав:
  mustbe написав:Если на текущий счёт - то только в своём отделении
Не зовсім так. Дружина отримувала восени депо відкритий у Запоріжжі у Франеку, а донька у Києві. Обидва падали на поточний. У відділенні треба написати заяву на перебранчування поточного рахунку і стає можливим отримання коштів з поточного рахунку у "нерідному" відділенні.

Да, можно перебранчеваться.
Но после этого - чужое отделение становится своим, а своё - чужим.
Так что формально - я прав )
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1567 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 10:43

Если открываете депозит через приложение, то по окончанию сразу переводите на карту, тогда можно без комиссии получать в любых отделениях. А вот если перевести на текущий, то тогда подвязаны только к своему отделению и геморрой, если хотите получать в разных отделениях.
Аккорд вообще любитель муток, что даже на горячей линии многие плавают в ответах.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 12:59

mustbe написав:
  Alien написав:
Не зовсім так. Дружина отримувала восени депо відкритий у Запоріжжі у Франеку, а донька у Києві. Обидва падали на поточний. У відділенні треба написати заяву на перебранчування поточного рахунку і стає можливим отримання коштів з поточного рахунку у "нерідному" відділенні.

І знову не зовсім так. В аккорді я так зрозумів є два типи перебранчування - типу на зовсім і на один раз. Донці зробили "назовсім" а тому коли повернулась до наступних депо прийшлось робити зворотнє перебранчування. А ось дружині зробили "на раз". І коли вона повернулась нічого робити не довелося. Рідне відділення чудово бачило її поточні рахунки. Як це робиться не знаю. Навіть не знав що таке можливо якби сам не стикнувся
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 16:22

Re: Акордбанк

Как здесь кешбек начисляется? Не сразу виден при осуществлении транзакции как у шарика?
emeta

Подякував: 170 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 сер, 2023 17:25

emeta написав:Как здесь кешбек начисляется? Не сразу виден при осуществлении транзакции как у шарика?

Через несколько дней увидите, как проведут покупку по счёту
lara_08

Подякував: 14 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 19:21

mustbe написав:
  Alien написав:

а что, для снятия баксов в "не родном отделении" нельзя просто онлайн открыть виртуалку и в аппке же перекинуть на нее валюту со своего текущего?
flysoulfly

Подякував: 1892 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 20:04

flysoulfly написав:а что, для снятия баксов в "не родном отделении" нельзя просто онлайн открыть виртуалку и в аппке же перекинуть на нее валюту со своего текущего?

Людина, не шкодуючи пальців, уже 15 разів поділилася своєю емпіричною мудрістю, а Ви навіть не читаєте. Соромно! Піде як Квестор і будете стрждати.
klug

Подякував: 375 раз.
Подякували: 1251 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 20:08

klug написав:
  flysoulfly написав:а что, для снятия баксов в "не родном отделении" нельзя просто онлайн открыть виртуалку и в аппке же перекинуть на нее валюту со своего текущего?

Людина, не шкодуючи пальців, уже 15 разів поділилася своєю емпіричною мудрістю, а Ви навіть не читаєте. Соромно! Піде як Квестор і будете стрждати.
це Ви уважно не читаєте - я , де треба, "плюсую" давно поставив.
Але ж мій варіант без комісії. Чи ні? З моєї минулої багаторічної практики тут в них подібні комісії реально то є, то нема.
А як наразі, з власної практики (липень-серпень 2023) ?
flysoulfly

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 23:19

flysoulfly написав:е Ви уважно не читаєте - я , де треба, "плюсую" давно поставив.
Але ж мій варіант без комісії. Чи ні? З моєї минулої багаторічної практики тут в них подібні комісії реально то є, то нема.

Я скину два посилання, котрі обидва дають відповідь на поставлене питання. І форумчанин у них так гірко та докладно викладає історію зовсім не від того, що зміг прочитати тарифи.
klug

Подякував: 375 раз.
Подякували: 1251 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 06 сер, 2023 23:31

klug написав:
  flysoulfly написав:е Ви уважно не читаєте - я , де треба, "плюсую" давно поставив.

Я скину два посилання, котрі обидва дають відповідь на поставлене питання. І форумчанин у них так гірко та докладно викладає історію зовсім не від того, що зміг прочитати тарифи.
Я в июне открыл 'Нові Гроші", прямо перед этим забрав пару синих конвертов. И тут на форуме, и в отделении - не один, а несколько работников - утверждали, что система не даст открыть. :mrgreen: Но практика показала обратное.
Не смотря на довольно давно в тарифах прописанную комиссию при снятии с карты денег с Вільних - до весны 2023 она реально никогда не снималась, в течение нескольких лет. И вообще с другого банка забрасывались и р2р, и сэпом, на Найкращу приличные суммы и в тот же день снимались в кассе Рояля без любой комиссии :mrgreen: Снимал никогла не через POS, а проводкой через менеджеров. Видимо, той тропинкой тот тариф раньше не срабатывал.
Тарифы Рояля такие тарифы.
flysoulfly

Профіль

1
  #<1 ... 133134135136137 ... 210>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему