|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 05 сер, 2023 10:24
Alien написав: mustbe написав:Если на текущий счёт - то только в своём отделении
Не зовсім так. Дружина отримувала восени депо відкритий у Запоріжжі у Франеку, а донька у Києві. Обидва падали на поточний. У відділенні треба написати заяву на перебранчування поточного рахунку і стає можливим отримання коштів з поточного рахунку у "нерідному" відділенні.
Да, можно перебранчеваться. Но после этого - чужое отделение становится своим, а своё - чужим. Так что формально - я прав )
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Суб 05 сер, 2023 10:43
Если открываете депозит через приложение, то по окончанию сразу переводите на карту, тогда можно без комиссии получать в любых отделениях. А вот если перевести на текущий, то тогда подвязаны только к своему отделению и геморрой, если хотите получать в разных отделениях. Аккорд вообще любитель муток, что даже на горячей линии многие плавают в ответах.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 05 сер, 2023 12:59
mustbe написав: Alien написав: mustbe написав:Если на текущий счёт - то только в своём отделении
Не зовсім так. Дружина отримувала восени депо відкритий у Запоріжжі у Франеку, а донька у Києві. Обидва падали на поточний. У відділенні треба написати заяву на перебранчування поточного рахунку і стає можливим отримання коштів з поточного рахунку у "нерідному" відділенні.
Да, можно перебранчеваться. Но после этого - чужое отделение становится своим, а своё - чужим. Так что формально - я прав )
І знову не зовсім так. В аккорді я так зрозумів є два типи перебранчування - типу на зовсім і на один раз. Донці зробили "назовсім" а тому коли повернулась до наступних депо прийшлось робити зворотнє перебранчування. А ось дружині зробили "на раз". І коли вона повернулась нічого робити не довелося. Рідне відділення чудово бачило її поточні рахунки. Як це робиться не знаю. Навіть не знав що таке можливо якби сам не стикнувся
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 05 сер, 2023 16:22
Как здесь кешбек начисляется? Не сразу виден при осуществлении транзакции как у шарика?
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 сер, 2023 17:25
emeta написав:Как здесь кешбек начисляется? Не сразу виден при осуществлении транзакции как у шарика?
Через несколько дней увидите, как проведут покупку по счёту
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 сер, 2023 19:21
mustbe написав: Alien написав: mustbe написав:Если на текущий счёт - то только в своём отделении
а что, для снятия баксов в "не родном отделении" нельзя просто онлайн открыть виртуалку и в аппке же перекинуть на нее валюту со своего текущего?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1892 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 сер, 2023 20:04
flysoulfly написав:а что, для снятия баксов в "не родном отделении" нельзя просто онлайн открыть виртуалку и в аппке же перекинуть на нее валюту со своего текущего?
Людина, не шкодуючи пальців, уже 15 разів поділилася своєю емпіричною мудрістю, а Ви навіть не читаєте. Соромно! Піде як Квестор і будете стрждати.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1251 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 06 сер, 2023 20:08
klug написав: flysoulfly написав:а что, для снятия баксов в "не родном отделении" нельзя просто онлайн открыть виртуалку и в аппке же перекинуть на нее валюту со своего текущего?
Людина, не шкодуючи пальців, уже 15 разів поділилася своєю емпіричною мудрістю, а Ви навіть не читаєте. Соромно! Піде як Квестор і будете стрждати.
це Ви уважно не читаєте - я , де треба, "плюсую" давно поставив. Але ж мій варіант без комісії. Чи ні? З моєї минулої багаторічної практики тут в них подібні комісії реально то є, то нема. А як наразі, з власної практики (липень-серпень 2023) ?
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 06 сер, 2023 23:19
flysoulfly написав:е Ви уважно не читаєте - я , де треба, "плюсую" давно поставив. Але ж мій варіант без комісії. Чи ні? З моєї минулої багаторічної практики тут в них подібні комісії реально то є, то нема. А як наразі, з власної практики (липень-серпень 2023) ?
Я скину два посилання, котрі обидва дають відповідь на поставлене питання. І форумчанин у них так гірко та докладно викладає історію зовсім не від того, що зміг прочитати тарифи.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1251 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 06 сер, 2023 23:31
klug написав: flysoulfly написав:е Ви уважно не читаєте - я , де треба, "плюсую" давно поставив. Але ж мій варіант без комісії. Чи ні? З моєї минулої багаторічної практики тут в них подібні комісії реально то є, то нема. А як наразі, з власної практики (липень-серпень 2023) ?
Я скину два посилання, котрі обидва дають відповідь на поставлене питання. І форумчанин у них так гірко та докладно викладає історію зовсім не від того, що зміг прочитати тарифи.
Я в июне открыл 'Нові Гроші", прямо перед этим забрав пару синих конвертов. И тут на форуме, и в отделении - не один, а несколько работников - утверждали, что система не даст открыть.  Но практика показала обратное. Не смотря на довольно давно в тарифах прописанную комиссию при снятии с карты денег с Вільних - до весны 2023 она реально никогда не снималась, в течение нескольких лет. И вообще с другого банка забрасывались и р2р, и сэпом, на Найкращу приличные суммы и в тот же день снимались в кассе Рояля без любой комиссии  Снимал никогла не через POS, а проводкой через менеджеров. Видимо, той тропинкой тот тариф раньше не срабатывал. Тарифы Рояля такие тарифы.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1