|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 10:38
Hotab писал(а):Як виявилося, вона виїхала за кордон із усіма грошима (які за нього отримувала, поки його не було) та подала на розлучення. Летусрок казав , що так не буває і хто думає, що так буває, то у нього в попередньому житті був травматичний досвід.
Letusrock просто вміє робити правильний вибір. Співчуваю тим хто помилився у виборі і його шлюб розсипався під час першого ж випробування. P.S. моя дружина біля мене, відмовилась виїхати, недивлячись на багато пропозицій весни 2022 від знайомих, родичів, кумів які вже були облаштовані в різних країнах ЄС
-
Letusrock
-
-
- С нами с: 03.05.22
-
-
-
-
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 10:45
Letusrock , Letusrock просто вміє робити правильний вибір.
Навряд чи хоч один з тих, хто постраждав, казав в день весілля «я роблю неправильний вибір». Бажаю вам і надалі щасливого сімейного життя , померти разом в один день в 120 років. 2 Denik: потрібна порція оптимізму. Є у вас трохи? Що там на фронтах? А то Верещук щось зовсім зіпсувала настрій . Я не тішив себе, що в цьому році фініш, але якось і на ще кілька років я морально не встиг налаштуватись. Обіцяю з зарплати задонатити суттєву суму, хоч і дістаються мені вони дуже важко.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 11:03
Hotab писал(а):Навряд чи хоч один з тих, хто постраждав, казав в день весілля «я роблю неправильний вибір». Бажаю вам і надалі щасливого сімейного життя , померти разом в один день в 120 років.
можливо, але бачив зі сторони багато молодят де відразу зрозуміло що діла не буде. в більшості сімей вже на протязі перших півроку-рік видно чи варто їхати у відрядження лишивши дружині ключ від сейфу чи ні)). дякую за побажання. моя впевненість в нашому шлюбі можливо з боку дратує, але тільки я знаю характер, виховання, моральні/духовні принципи дружини. повірте таких людей мало, і я це ціную. Хоч ці якості стають недоліками коли справа стосується взаємодії з соціумом (десь шось вигризти для себе, та інше), але це вже таке
-
Letusrock
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 11:07
Hotab писал(а):Я не тішив себе, що в цьому році фініш, але якось і на ще кілька років я морально не встиг налаштуватись.
Долярчиком прикинулись))) Я не Денік, але оптимізм в мене є. Пуйло виглядає так собі. Може скоро здохне
-
sashaqbl
-
-
- С нами с: 31.10.19
-
-
-
-
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 11:13
sashaqbl , Долярчиком прикинулись)))
Я морально міцніший)) Але Долярчику і поважче у всіх сенсах. По куйлуші я вірю, що його смерть може змінити багато. Проте я поки що її не очікую. Для близької смерті існують деякі маркери, яких зараз не спостерігається: тривала відсутність на публіці, самі появи короткотривалі, бо сил на довгі нема, нечітка мова та важкість формулювання думок. На жаль поки що нема цього всього.
Последний раз редактировалось Hotab Ср 16 авг, 2023 11:17, всего редактировалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 11:14
sashaqbl писал(а):Долярчиком прикинулись))) Я не Денік, але оптимізм в мене є. х... виглядає так собі. Може скоро здохне
там запасні є, молодші
-
Letusrock
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 11:15
Знов підіймають тему  ️ЗАЕС буде підірвана: путін прийняв рішення, рашисти планують провести теракт наприкінці серпня-початку вересня, – ТСН. Про це почали писати русняві канали посилаючись на джерела у Кремлі. Окрім того, очільник Кремля планує майже одночасно техногенну катастрофу на Курській АЕС, аби звинуватити у цьому Україну.
-
GALeon
-
-
- С нами с: 13.02.18
-
-
-
-
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 11:16
Letusrock з запасними можна буде домовитися. Запасні можуть розвернутися на 180 градусів...
-
sashaqbl
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 11:20
GALeon писал(а):ЗАЕС буде підірвана: путін прийняв рішення, рашисти планують провести теракт наприкінці серпня-початку вересня, – ТСН.
готують жест доброї волі?
-
Letusrock
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Ср 16 авг, 2023 11:21
GALeon писал(а):Про це почали писати русняві канали посилаючись на джерела у Кремлі. Окрім того, очільник Кремля планує майже одночасно техногенну катастрофу на Курській АЕС, аби звинуватити у цьому Україну.
Виглядає як маячня. По-перше, Курська АЕС діюча, а ЗАЕС заглушена. Навіть якщо підірвати реактори - то це руйнування АЕС, купа проблем, але на техногенну катастрофу рівня аварії на ЧАЕС не потягне і на ситуацію на фронті не вплине. Натомість Курска АЕС працює. І це брат двійник ЧАЕС. Тому аварія там може мати дуже серйозні наслідки. Але не для фронту.
-
sashaqbl
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Добавить тему