Assistant_Portal написав:У метро зі знижкою 50% — унікальні умови для нових клієнтів sportbank до кінця літа. Термін дії кешбеку — з 24 липня по 31 серпня 2023 року. Деталі за посиланням https://news.finance.ua/ua/50-keshbek-n ... -kliyentiv
щось в мене цей кешбек пропрацював тільки 31липня , в серпні не дають знижку ((
Маркетологи в спорте я смотрю в своем репертуаре, опять кинули )) У них я так понял поставлена задача любой ценой натащить новых клиентов.
А у спорті по факту до якого граничного віку дають кред ліміт? А то підтримка каже, що обмежень типу немає, але про такі обжеження навряд чи можна офіційно озвучувати, дискримінація і все таке.
А в чому дискримінація? Державний приват без щонайменших сумнівів обнуляє ліміт у перший день місяця, у якому клієнтові виповнюється 70 років і не боїться жодних звинувачень у дискримінації...
Alien Та в якомусь банку мені казали, що офіційно світити (в умовах) про обмеження не бажано, оскільки явна, зафіксована, дискримінація за віком. Тому не світять, а просто роблять це фактично. Тобто в умовах кредитного продукту не прописують, що кредит може видавались до 70 років, а фактично не дають і все закривають. Знайомі пенсіонери пожалілись, що в райфі їх послали. Питаю ось про спорт, чи має їм сенс гемороїтись зі спортом з дистанційним відкриттям (а це для них реальний гемор).
Oberon написав:Alien Та в якомусь банку мені казали, що офіційно світити (в умовах) про обмеження не бажано, оскільки явна, зафіксована, дискримінація за віком. Тому не світять, а просто роблять це фактично. Тобто в умовах кредитного продукту не прописують, що кредит може видавались до 70 років, а фактично не дають і все закривають. Знайомі пенсіонери пожалілись, що в райфі їх послали. Питаю ось про спорт, чи має їм сенс гемороїтись зі спортом з дистанційним відкриттям (а це для них реальний гемор).
Oberon написав:Alien Та в якомусь банку мені казали, що офіційно світити (в умовах) про обмеження не бажано, оскільки явна, зафіксована, дискримінація за віком. Тому не світять, а просто роблять це фактично. Тобто в умовах кредитного продукту не прописують, що кредит може видавались до 70 років, а фактично не дають і все закривають. Знайомі пенсіонери пожалілись, що в райфі їх послали. Питаю ось про спорт, чи має їм сенс гемороїтись зі спортом з дистанційним відкриттям (а це для них реальний гемор).