|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 24 сер, 2023 15:04
ЛАД написав:Спасибо, интересная карта. При этом Англия с Польшей - ліпші друзі, а Германия - "сосиски".
Німеччина виправилась. Їхня позиція сильно змінилась з початку війни. Мене дивує такий низький процент Франції. Вроді і гаубиці давали і танки. Також дивує 0% у Румунії. І досить високий процент у Болгарії - яка по-моєму була другом Москви.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 сер, 2023 15:15
beee написав:Куда его ехать? Может в Италию? Смотрел на днях Балашова, которого закошмарили здесь, говорит, вся семья уже говорит по-английски, а он вообще никак)
Балашов виглядає як дуже розумна людина, але зробив дуже вилику тупість - майже всі яйця поклав в українську нерухомість (яку вже успішно віджали). Це через те що обізвав пару олігархів (Черняка і Конотопського).
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 24 сер, 2023 15:20
Про школу в США. Зараз обідаємо в ресторації, в компанії дочка батьків, які мешкають в США вже більше 5 років. Дівчина відвідує восьмий клас. 1. Школа починається о 07-15. Закінчується о 13-30. 2. Додому ніяких завдань не задають. 3. Школьники або мають бутерброди, або купують щось в буфеті. 4. Після школи додому хто на ровері, хто на шкільному автобусі, хто на авто… 5. Після занять спортивні секції, в які треба заслужити попасти: досить жорсткий відбір. 6. Вчителі самостійно ділять всіх школьників на три категорії: слабаки, середні, сильні. 7. Англійську опанувала - за її словами - за місяць або два.
Еміграція - то для молоді казка. Дорослому - проблема.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 24 сер, 2023 15:48, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Чет 24 сер, 2023 15:21
andrijk777 написав: ЛАД написав:Спасибо, интересная карта. При этом Англия с Польшей - ліпші друзі, а Германия - "сосиски".
Німеччина виправилась. Їхня позиція сильно змінилась з початку війни. Мене дивує такий низький процент Франції. Вроді і гаубиці давали і танки. Також дивує 0% у Румунії. І досить високий процент у Болгарії - яка по-моєму була другом Москви.
Це ж відсотки від їх військового бюджету, а самі військові бюджети можуть відрязнятися на порядки
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 24 сер, 2023 16:23
akurt написав:- "еда" - щось дуже скромно, мабуть на курсах Флаймана були - зазвичай витрачають 2000...3000 доларів на місяць. Не харчуватися ж запареною окропом дертю. Хочеться чогось екологічного. Органік. Але може бути і так. — еда $1000-1500 — кафе и рестораны раза 3-5 в месяц — $200-500От 2к до 3к в месяц только на еду на семью из условных 4 человек (2 взрослых и 2 детей), включая несколько походов в кафе и дайнеры (рестораны в нашем понимании мимо, там один чек на $500 легко может быть, не тот уровень) -- это действительно многовато даже по меркам SoCal, разве что норм для убеждённых сторонников фермерских маркетов и иное не признающих. Но тогда стоит сопоставить свои желания и возможности.
Востаннє редагувалось phantom_systems в Чет 24 сер, 2023 16:27, всього редагувалось 1 раз.
-
phantom_systems
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 554 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 сер, 2023 16:27
Faceless написав: andrijk777 написав: ЛАД написав:Спасибо, интересная карта. При этом Англия с Польшей - ліпші друзі, а Германия - "сосиски".
Це ж відсотки від їх військового бюджету, а самі військові бюджети можуть відрязнятися на порядки
Проценты военных бюджетов к ВВП отличаются максимум в 2 раза (очень вряд ли настолько). У крупных государств вряд ли очень уж заметно. Интересна была бы такая же карта в % к ВВП. А Болгария поставляла нам немало, правда, не напрямую, шифровалась. Возможно, учли эти поставки.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 24 сер, 2023 16:32
akurt написав:... А загальний висновок простий до безтями: працюй краще - підвищуй свою кваліфікацію - отримуй більше....
й головне, це працює лише за кордоном. в Україні аж ніяк 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Чет 24 сер, 2023 16:34
Faceless Не подскажете, была ветка, где можно было задать вопросы по ведению форума. Не могу найти.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 24 сер, 2023 16:44
Shaman Кстати, Филип Морис заявили, что в Харьков возвращаться не будут. Вкладывают, кажется. 30 млн. у.е. во Львов. Ссылку не сохранял, искать не буду. Хотите верьте, хотите нет.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 24 сер, 2023 16:52
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:Напоминает американский миф: "Каждый чистильщик обуви может стать миллионером".  так спитайте у rjkz - міф чи ні?
Мне не надо спрашивать, и так знаю. Формально может, никаких запретов нет. Практически, возможно, один-два примера найти можно и то не уверен. прикладів набагато більше, які я знаю й особисто  ShamanЛАД писал(а): ......... Если Вы не понимаете, что любая война это террор, то это Ваши проблемы. И это никак не связано с "прирівнюванням агресора та його жертви".
але хтось воює за Женевськими конвенціями, а хтось - з геноцидом й концтаборами. а дехто не бачить різниці.
В реальной жизни во всех войнах нарушались по возможности любые конвенции. Особенно, в серьёзных. США во Вьетнаме очень хорошо соблюдали. Не буду уж напоминать о бомбёжках Дрездена.
ви головне забуваєте сказати, що в когось це система, а в когось окремі випадки. скажемо по-іншому - за Вашою логікою й СРСР, й Німеччина воювали однаково - хоча за наявністю концтаборів точно однаково. хоча я думаю, що солдати вермахту вели себе в СРСР трохи пристойніше, ніш доблесні радянські воїни, коли дісталися до Європи. це ще за часів СРСР співали: " У тети Зины кофточка с драконами, да змеями - То у Попова Вовчика отец пришел с трофеями. Трофейная Япония, трофейная Германия: Пришла страна Лимония - сплошная чемодания." доки будете порівнювати непорівнюване - все однакове - розмову будемо вести, бо оцю пропаганду, що всі однакові, як раз просувають авторитарні режими та їх прихильники 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1