эт верно, сигареты поштучно никогда не были признаком норм экономики, но маемо что маемо, в конце концов все будет норм, ну разве что девальвация
|
|
![]() эт верно, сигареты поштучно никогда не были признаком норм экономики, но маемо что маемо, в конце концов все будет норм, ну разве что девальвация ![]() Re: Ринок ОВДПА доступні там цигарки поштучно? ![]() Хтось в курсі що траплилось із пропозицією в ICU
повний голяк ![]() Re: Ринок ОВДПХто купляв облігації через кінто? У них є кабінет? Як там з комісіями? Буду вдячний за зворотній зв'язок.
![]() Відповідаю по КІНТО: 1. Рахунок відкривав через покупку 1 облігації через дію, все було оперативно і без лишніх дзвінків і переписок що є великим плюсом. 2. Після покупки стає доступний кабінет інвестора, там крім ОВДП є ще облігації нової пошти, доларові овдп. 3. Написав у підтримку чи планують додавати акції в кабінет, сказали що розвиток кабінету є в планах але без деталей. 4. По комісіям відповіли так: "Операції в кабінеті без комісій по всіх видах облігацій. В кабінеті Ви можете створити заявку та оплатити її по створених реквізитах." 5. З цього виплаває що при створенні заявки мають сформуватись реквізити для переказу коштів щоб закрити заявку. "Так, процедуру Ви описали вірно. Біржа працює до 17.00 , якщо бачимо гроші до цього часу- встигаємо придбати." 6. Якщо кабінет створений через дію і будуть наступні покупки (інших) облігацій/продуктів то гроші будуть зараховуватись на Єпідтримку але можна змінити рахунок для виплати (для цього треба звертатись до них якщо я правильно розумію) "Виплати йдуть на карту єПідтримки, яку ви вказали в Дії ( за замовчуванням). Для кабінетних заявок можна змінити реквізити рахунку" ![]() Re: Ринок ОВДПНа фоні крайніх рішень НБУ я трохи психанув і купив на 1/3 заначки ОВДП під 4,2% в $ з погашенням в червні 2024.
|
|