ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 424425426427428 ... 664>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Чет 24 сер, 2023 20:54

valya написав:PUMB
Вітаю! Ваші Виклики дуже вдала акція! Клієнти, які "як вогню" боялися переказів, тим більше за номером телефону, а міжнародних - то взагалі, навчилися цьому і навіть це сподобалось. Дякую за роботу особисто і думаю доєднаються колегі форумчани.

Угу.
А теперь боятся ещё больше, столкнувшись с пумбовским рукожопием.
"Коллеги-форумчане" не дифирамбы поют, а указывают на ужасающую кривость реализации, почитайте последние страницы.
Не вижу тут повода для радости и благодарностей
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1566 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Чет 24 сер, 2023 20:54

Howl написав:Alien, адреса фактичного проживання не зазначена в банку з Донецької/Луганської областей?

Ні прописка, ні фактичне місце проживання з окупованими територіями ніяк не повʼязані. Причому в зворотньому напрямі учора все пройшло нормально. Я переказ отримав у застосунку, маючи ту саму прописку і те саме місце проживання (дружина за кордоном не є переміщеною особою а лише поґхала трохи відпочити від безглуздих повітряних тривог і повернеться наступного місяця).
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 00:43

orange2021md написав:andriy_z Вестер юнион також не зараховує

Вони схоже дописали в виклику, що переказ повинен бути відправлений з-за кордону. Так поспішали, що з помилкою написали "відправалені з-за кордону".
ПУМБа це провал.
lara_08

Подякував: 14 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 00:48

Re: ПУМБ

Alien написав:Ні прописка, ні фактичне місце проживання з окупованими територіями ніяк не повʼязані.
Я не писав про окуповані території. Я писав про всі населенні пункти цих областей.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1137 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 07:01

Howl написав:
  Alien написав:Ні прописка, ні фактичне місце проживання з окупованими територіями ніяк не повʼязані.
Я не писав про окуповані території. Я писав про всі населенні пункти цих областей.

Та не була моя дружина ніколи прописана ні в Донецькій ні в Луганській області. І ніколи не проживала у жодній з цих областей за усе своє життя Я був прописаний і проживав - в Донецьку. В останнє в червні 1991 року. Певен що пумба точно про це нічого не знає. Та мені й виплатили переказ без проблем. Тому прописка точно ні.

До речі чому ви зациклились лише на цих двох областях? Я певен що прописка у Генічеську, Бердянську чи Мелітополі а також у ряді населених пунктів Харківської області мала б викликати у банка не менше питань ;). Але теж ні.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 15:29

Все карта?

Бесплатно вывести грн онлайн можно только по номеру карту и до 30К в сутки?
По ибан я так понимаю берет 0.5% :|
Raymond

Подякував: 220 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 17:41

Raymond написав:Бесплатно вывести грн онлайн можно только по номеру карту и до 30К в сутки?
По ибан я так понимаю берет 0.5% :|

лимит можно поднять до 100 через горячку
vanok

Подякував: 23 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 сер, 2023 23:01

виклики

Виклик - 3 перекази за номером по двох акках наступне:
На одному (перший виклик) показує телефон/карту на який хотіли скинути, але лічильник не працює
На другому (вже другий виклик) показує тільки телефон (мій), але при відкритті немає жодних карт, до цього показувало інші карти.
Найсмішніше, що на цьому акку до обіду бажану цільову карту можна було вибрати, але після поповнення всекарти стало ось як написав вище, карти пропали.
Дозвіл на "світити не світити" номер ставив в обох варіантах що вище і по різному.
Повний бардак та втрата часу... :evil:
головне не ясно чи буде працювати ... ???
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 10:49

Прораб написав:Виклик - 3 перекази за номером по двох акках наступне:
На одному (перший виклик) показує телефон/карту на який хотіли скинути, але лічильник не працює
На другому (вже другий виклик) показує тільки телефон (мій), але при відкритті немає жодних карт, до цього показувало інші карти.
Найсмішніше, що на цьому акку до обіду бажану цільову карту можна було вибрати, але після поповнення всекарти стало ось як написав вище, карти пропали.
Дозвіл на "світити не світити" номер ставив в обох варіантах що вище і по різному.
Повний бардак та втрата часу... :evil:
головне не ясно чи буде працювати ... ???

На одному аккаунті було два виклика перекази по номеру телефону. Ці виклики виконав, труднощів не було, бонуси отримав. Чекаю ще)
mogicanin1986

Подякував: 12 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 сер, 2023 21:59

greenozon

Подякував: 567 раз.
Подякували: 1747 раз.

Профіль

1
3
1