Як відкриєте, напишіть будь ласка, чи дали кредитний ліміт.
|
|
![]()
![]() maniachello в неділю дзвонив чувак , дзвонив не по номеру в заявці , а по номеру який стоїть в ТАСі. Я відказав, що у мене 2 номера Київстару, маю два різних тел, кнопочний (тягати з собою) і смарт для роботи з застосунками, нічого дивного.
Він погодився і сказав, що позвонить на тел в заявці. Подзвонив , почав розпитувати про доходи - я йому все переповів , все те, що писав в заявці - тобто підтвердив. Запитав про картки інших банків, теж відповів , він двічі перепитав за картку МОНО. Наголосив , що буду приймати участь в депозитній програмі. Він спитав, чи буду користуватися кредитними коштами, кажу так. В моні ліміт 5 000, є ще картка Привата , але там все добре, бо я бувший приватовець. Добре , дякую Вам. Очікуйте пуш з погодженням суми. Напевно вони полізли в анали ТАСі , подивилися , що там все добре. Потім полізли в БКрИст. До речі, кожен депозит в ТАСІ , на відділенні відкривав більш як годину (йшли перевірки) . ЩЕ ОДНА ЦІКАВА ДЕТАЛЬ Щойно глянув МІЙ КАПІТАЛ в ТАСбанку , то кредитний ліміт відповідає 10 частині ![]() Хочеш щось отримати, тре туди положити . ![]() ![]() Игорь Алексеевич не по полной, а только 10 часть.
еще не вечер , конечно наливают, у людей ейфория всевозможности и вседозволенности, потом банк имеет их по полной. меня уже начинает доставть одна кура из мирних, небанковских - найди ей подтверждение, что только нужно возвращать тело кредита , а %% спишем на войну. м что ОТП банк враждебний нам и ему можно не отдавать. // хотя ОТП прислал ей СМС , у вас задолженность 14К , заплатите 10,8К и ми расстанемся друзьми //. Алексеевич, Ви всегда прави, Ви как медаль и украшение даного форума.
|
|