|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 03 вер, 2023 15:32
J написав: Amethyst написав:, Я покупав авто в салоні весною 21го, переводив тільки безготівку з 3х банків: Алка, Борсук, Валя ще і 2х екків (+дружина!) ,
з 2х аків можно платить тільки з тих банків, які не показують хто відправник
А шо ВасЬя не може за Договір Петі заплатити?  Завжди є на кого рахунок і хто платник і хто отримувач. Це працює. А чому один за одного платить, то інші органи можуть розбиратися і тоді можна показати, наприклад, свідоцтво про одруження ПС. Більше того. В Призначені платежу можна вказати Платник Петья... а та же Алка потім допишить в кінці "Васья ІПН ххх"... Але для Отримувача важливо саме Призначення, а все інше це тупизм підступних бухів, які прикривають свою дупу не знаючи від чого  Тому треба завжди розмовляти з бухом отримувача і зрозуміти його бачення процесу. ППС. До речі. Оплата безгот проти готівка -- це привід злупити 2..3% скидки за оплату готівкою з салону  В мене не вишло, скидку я злупив при прийомці тачки
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
11
Додано: Нед 03 вер, 2023 16:11
Amethyst написав:, А шо ВасЬя не може за Договір Петі заплатити?  ,
можливо і може але це треба якось докуметально оформити а то рахунок на Петю заплатив Вася товар віддали Петі потім приходить Вася і каже : Я вам гроші заплатив - віддайте мені товар або поверніть гроші
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 вер, 2023 16:19
J написав: Amethyst написав:, А шо ВасЬя не може за Договір Петі заплатити?  ,
можливо і може але це треба якось докуметально оформити а то рахунок на Петю заплатив Вася товар віддали Петі потім приходить Вася і каже : Я вам гроші заплатив - віддайте мені товар або поверніть гроші
У видатковій накладній все вказано, і кому рахунок і хто оплатив і хто отримав, і чому (довіреність або паспорт?). Всіх знайдемо і воздамо по заслугаХ 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
11
Додано: Нед 03 вер, 2023 18:19
Andey написав:Чи можна без проблем поповнити картку Привата і перевести одразу всю суму з комісією 100 грн?
При поповненні рахунку на зазначену суму готівкою будь-який банк запитає документи походження коштів. Тому або одразу робити поповнення і потім оплату, або розбивати поповнення між декількоми банками.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 04 вер, 2023 09:44
Howl написав: Andey написав:Чи можна без проблем поповнити картку Привата і перевести одразу всю суму з комісією 100 грн?
При поповненні рахунку на зазначену суму готівкою будь-який банк запитає документи походження коштів. Тому або одразу робити поповнення і потім оплату, або розбивати поповнення між декількоми банками.
До 400000 грн не запитає. чи я не правий?
-
Andey
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 вер, 2023 09:48
Andey написав: Howl написав: Andey написав:Чи можна без проблем поповнити картку Привата і перевести одразу всю суму з комісією 100 грн?
До 400000 грн не запитає. чи я не правий?
не запитає , якщо Ви є клієнтом . Якщо одразу , після оформлення картки , запросить надати інформацію , хоча б з Дії . У кого ЗП приходить на картку в Приват , і оборот за весь час складає 1хххххх , то ви зможете купити або перевести сумму 1хххххх-1 грн
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 04 вер, 2023 14:04
Andey написав:До 400000 грн не запитає. чи я не правий?
Банк може запитати навіть від 1 грн. Усе залежить від того, как правильно Ви заповнили анкету в банку (там є строчка щодо очікуваного обороти за певний період). Тому тут краще пройти актуалізацію в банку. А то виявиться, що Ви за анкетою бомж, а тут півмільйона тягаєте )
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 04 вер, 2023 19:23
Howl написав: Andey написав:До 400000 грн не запитає. чи я не правий?
Банк може запитати навіть від 1 грн. Усе залежить від того, как правильно Ви заповнили анкету в банку (там є строчка щодо очікуваного обороти за певний період). Тому тут краще пройти актуалізацію в банку. А то виявиться, що Ви за анкетою бомж, а тут півмільйона тягаєте )
Є дві не сумісні речі,тому додам, що анкетування до блокування рахунків немає нічого спільного
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 05 вер, 2023 20:29
Шановне товариство! По акції "Оформлюйте «Оплату частинами» – отримуйте кешбек на 3 місяці", кешбек підключається відразу після Оплати частинами чи після проведення даної оплати по рахунку?
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 05 вер, 2023 20:46
V2 Спочатку оформлюєш оплату частинами, потім реєструєшся на сторінці акцій, отримуєш 3% на всі платежі, в тому числі за поповнення мобілки на сторінці опсоса, за оплату додатком П24- кешбеку не буде.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
|