прямо таки рятівники батьківщини

|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуяка все таки велика корона в людей без освіти
прямо таки рятівники батьківщини ![]() ![]()
продавець бере з тумбочки гроші щоб перерахувати ПДВ до бюджету. десь так і відбувається. ЗІ корона ще не надавила нічого? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуОсвіта куплена тобі твоєю мамою за гроші від продажу корови - не зробила тебе розумнішим. Такий цвяшок в труну покупців які сплачують ПДВ Я купив товарів на 10 млн - продав на 12 млн В мене виникло зобовязання по сплаті ПДВ Якщо це просто покупці мені передали гроші потримати то я або сплачу або потраплю в буцегарню... Але я освіту отримував не за куплені гроші і економіку вчив не по книжках...я беру і купую собі машину вартістю в 2 млн ( станок для набивання тату на дупах освічених, чи ще щось) вартістю в 2 млн. І все , вуа-ля Податкова не має до мене претензій за те що я гроші які мені дали потримати витратив зовсім не на сплату ПДВ... Чого б це? Податкова також зі мною в спілці і дурить бідних покупців?
![]() Душу й тіло ми положим за нашу свободу!© А ви? ;)А що залишається, якщо не сміятись?))) А я, плять, працюю в норму, так?))) По 8годин/день, година обіду, післяобідній сон...))) Так ти собі це уявляєш??? А нє, що буває - вхопив якусь печеньку/батончик в кишеню і застрибнув галопом в машину... і через 6-7год. тебе привезли або назад, або десь закинули на якусь позицію і ти швиденько відкриваєш якусь тушонку... Чи тільки заснув, а тебе будять 1-2га ночі і погнали... Ні, синку, це фантастика?© Але я НЕ жаліюсь!!!(вже привик) Просто розказую факти/реалії життя, бо бачу тут не всім це зрозуміло! ![]() Ласкаво просимо! ;)Інтернет в кожному смартфоні - ні, не чув такого? І можеш собі(для кращого розуміння) уявити роботу "надзвичайника"/чи пожежника... - щось трохи така робота нагадує і роботу в ЗСУ! ![]() Але ще раз - якщо в тебе і в інших закрадаються сумніви і все більше виникає думок, що тут курорт/лафа - то я в 100500й раз напишу: ЛАСКАВО ПРОСИМО НА ФРОНТ! ![]() Успіх
гноблять, ага? а шо ж їм ще робити, коли правда очі коле... ![]() 18міс у війську. півтора роки. 2 втрачені літа... млн+ дали, щоправда. але у мене ще й тоді був млн+ краще би пожив і потратив... і тривожно... непокоїть і власне майбутнє, і людства в цілому. бо таке враження, ніби наразі століття прискореної деградації. життя просте й безбідне, але, схоже, у людства зникає здатність його захищати.
що прикро -- у людей пропадає навіть відчуття власної гідності, значимості, важливості... це і військо (яка ж гідність у рабстві?), це і тили (зрозуміло), це і десятки останніх сторінок, де підприємці намагаються прикритись хоч би сплатою податків -- і це дуже сумно читати, бо просто уявив, що скоро готівку скасують, всі платежі будуть через картки-смартфони, і всі податки братимуть зі споживачів уже без податк.агентів: заплатив 100 за товар, і тут таки зняло і 20 ПДВ і ще якісь там виробничі податки та штрафи, отримав 1000 зарплати -- зняло 220ЄСВ+180ПДФО+15ВЗ. але як житимуть ці підприємці, на що спиратимуться, коли вже не буде можливості хизуватись мільйонами-мільярдами “сплачених” податків? то як потім виправдати своє тилове існування? створенням товарів -- але світ ними перенасичений..., створенням роб.місць -- але родичі не рахуються..., власними податками від власного надспоживання -- але воно є злом, бо нищить екологію, і хвалитись тут і нічим... десь у світі ситуація може краща, як-от у серіалах США, де люди мріють потрапити у військо, і лютують, якщо не проходять. та навіть і у нас хоч би голосували люди за військових з 2014, і може й тепер голосуватимуть, але що далі, то більше це втрачає сенс -- яка ж розумна людина нині піде у військо, якщо воно поставлене у такі умови. десь у світі ще існує позитивна селекція, сподіваюсь, але от у нас -- не бачу..., як і зовн.управління від Заходу, коли воно вже капець як треба. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦей абзац чудово показує викривленне розуміння підприємництва... В першу чергу підприємець це той хто створює майбутнє Він активний, споживає менше ніж створює Він ризикує тільки тим що має, але його досягненнями будуть користуватись усі, в той час коли його програш-це тільки його програш і тільки його погіршення власного життя що соціалістична система, що капіталістична - не змогли відмовитись від впливу особистого фактора на суспільство і економіку. Соціалізм який применшував вплив цього фактора - розвалився Капіталізм розвивається.. І останнє Ніщо з нізвідки не береться і нікуди не зникає... Для того , щоб діти вчилась - хтось повинен був створити запаси матеріальних цінностей які підуть на зарплату вчителям і підтримання освітнього процесу А люди хочуть витрачати ВСЕ що створили ВЖЕ і ЗАРАЗ... А звідки візьметься тоді розвиток?Хто цей розвиток забезпечить наявними ресурсами? Простий приклад ( реальний) В бізнес вклали 6 млн грн ( нехай банківських грошей) Бізнес отримує 265 000 грн в місяць прихід грошей ( тобто створює 265 000 грн доданої вартості) Третя група 5%_____________________________________13500+1 400ЄСВ При створенні виникають затрати на функціонування -_50 000 грн Ще відсотки по кредиту середні за період__________35 000 грн Погашення тіла кредиту 5 років_____________________100 000 грн Особисті витрати(зарплата)__________________________30 000 грн Вкладення в розвиток0,6% в місяць __________________35 000 грн Так от Людина взяла на себе відповідальність по керуванню ЧУЖИМИ 6 000 000 грн За час керування(5 років) ці кошти створять 17,4 млн грн товарів/послуг З яких на своє власне споживання людина(підприємець ) витратить 1,8 млн грн Виплатить Державі -_______________________________________0,98млн грн Поверне чужих грошей______________________________________6 млн грн Заплатить за користування чужими грошима__________________2,1млн грн Пропрацювавши на таких умовах 15 років - у людини(підприємця) зявляться свої 6 млн грн Ви згодні пропускати через себе 4 млн грн в рік, витрачаючи на своє споживання 0,3млн в рік - щоб через 15 років мати всього 6 млн і то ці гроші будуть вкладені в станки/приміщення/технології ? А підприємці це роблять.
![]() Так, не там ТЦКшники збирають свою жатву 6-8 година ранку ганяють по місту і промзонах на бусиках, вантажать роботяг, потім так само десь з 16-18. Може результативніше було б влаштувати одочасний рейд по спортзалах у відповідний час - загнати качків на медкомісію - готові штурмовики. Але ні, там же усі діабетики. ПС. Якщо у Долярчика була б хвора спина, то після кількох кабачків він би зліг на місяць. Та навіть бронежилета така людина не одягне, точніше одягне, може і щось пробіжить, а на наступний день просто не встане з ліжка. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯкщо хтось чогось не розуміє -то це нещирість того хто пояснює чи тупість того хто не розуміє? Прочитай повідомлення вище і зрозумієш , що витрати підприємця це не тільки власний шлунок, це і розум твоїх дітей і робочі місця для твоєї жінки.. От ти , просрав своє робоче місце і фактично збанкрутував... але перед банкрутством взяв з біснесу 90% з того що цей бізнес чтворив.. А тепер ти щось вякаєш про тих , хто на відміну від тебе в свій шлунок кладе 10% від створеного Державі віддає 30% від створеного створює можливість таким банкрутам як ти мати місце праці -60%від створеного Виходить ти думаєш на 90% про себе і тільки 10% про когось Нормальний підприємець думає 10% про себе (зарплата) _____________________________30% про навколишніх(податки) _____________________________60% про майбутнє( розвиток бізнесу) Може зрозумієш, хоча навряд чи це можливо. Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 09 вер, 2023 21:44, всього редагувалось 1 раз.
|
|