|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 16 вер, 2023 15:33
v57 написав:че за комунал 6 платежей за 500гр? ))
Почти за 600. А что в ней удивительного? Нормальная оплата за небольшую квартиру. СДПТ, мусор, газ два вида, электричество, воды два-три вида... Думаю, что 6 платежей легко набрать.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Суб 16 вер, 2023 17:32
moveton написав: v57 написав:че за комунал 6 платежей за 500гр? ))
Почти за 600. А что в ней удивительного? Нормальная оплата за небольшую квартиру. СДПТ, мусор, газ два вида, электричество, воды два-три вида... Думаю, что 6 платежей легко набрать.
Мова про то, шо банку підозріло, шо аж 6 платежів - і всього 500 гривень. Таке буває в 2012 році, але не в 2023. Дуже мало грошів за 6 видів послуг. Має в сумі бути від двушки. Банк то знає, тому ваші платежі на такі малі суми і здались йому підозрілими)
-
042013
-
-
- Заблокований
- Подякував: 644 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 вер, 2023 17:49
042013 написав:Мова про то, шо банку підозріло, шо аж 6 платежів - і всього 500 гривень. Таке буває в 2012 році, але не в 2023. Дуже мало грошів за 6 видів послуг. Має в сумі бути від двушки. Банк то знає, тому ваші платежі на такі малі суми і здались йому підозрілими)
Не мои  Не должны быть подозрительными. Абсолютно нормальное явление для коммуналки. Вон, за тепло у меня начислена абонплата 13.30. За мусор тоже что-то похожее. Поэтому уложиться в 500 грн в месяц реально (у меня за двухкомнатную хрущёвку 710 грн в прошлом месяц было, что далеко не двушка), а не меньше шести платежей с тех пор, как каждое предприятие стало требовать оплаты лично ему, а не всё в ЖЭК - норма. Хотя, конечно, Приват может всё.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Суб 16 вер, 2023 20:03
v57 А никто сейчас почти не живет в хате (иногда родычи наведываются и все. Я в зсу, семья впо в другом городе) - абонплата, квартплата и немного по счетчикам.
-
aleksan1
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 вер, 2023 18:46
v57 написав:че за комунал 6 платежей за 500гр? ))
сельский, или небольшого города, где иногда даже квартплаты нет Киев, конечно, 10+ грн/м только за ЖЭК/ОСББ быстро эту цифру подвинет - хоть живи хоть не живи 
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 вер, 2023 20:15
aleksan1 написав:v57 А никто сейчас почти не живет в хате (иногда родычи наведываются и все. Я в зсу, семья впо в другом городе) - абонплата, квартплата и немного по счетчикам.
Спробуйте окремо по одному платежу проводити. Колись давно була подібна проблема. 8 платежів одразу не пропускало, а окремо - все пройшло. Заодно і дізнаєтесь - чи то взагалі ніякий платіж не пропускає, чи якийсь окремий
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 вер, 2023 04:33
З мого досвіду: -Прихват не любить, коли є кілька платежів на однакові суми в одному пакеті. Його тоді часто тригерить, ніби це спроба повторно заплатити за уже заплачене; -було таке, що не пропускав, коли ім'я платника у шаблоні не співпадало з іменем власника квартири - після виправлення проходило.
Ідею заплатити поодинці підтримую - не раз допомагало знайти проблему.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1251 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 18 вер, 2023 12:02
Новий фінт від #зеленоголайна. На момент оплати мсс підпадав під акцію, це підтвердив навіть оператор в чаті, скрін збережено. Після внесення змін в перелік мсс, які беруть участь в акції, даний код вже не бере участь в акції, тому без виплат. Звернення в чат - без результатів!
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 вер, 2023 16:41
1finanсier написав: aleksan1 написав:v57 А никто сейчас почти не живет в хате (иногда родычи наведываются и все. Я в зсу, семья впо в другом городе) - абонплата, квартплата и немного по счетчикам.
Спробуйте окремо по одному платежу проводити. Колись давно була подібна проблема. 8 платежів одразу не пропускало, а окремо - все пройшло. Заодно і дізнаєтесь - чи то взагалі ніякий платіж не пропускає, чи якийсь окремий
Декілька разів мені блокували платежі бо їх кількість перевищувала обмеження не більше 10 платежів с карти на день. І тільки 3й оператор з підтримки мені про це розповів. Може Ви теж в один день забагато платежів провели?
-
Gln_Vlrn
-
-
- Подякував: 383 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 вер, 2023 18:21
Хорошая новость для одесситов https://news.finance.ua/ua/pryvatbank-z ... y-proiznyyВідсьогодні одесити можуть купувати онлайн проїзні квитки на міський транспорт. ПриватБанк та КП «Одесміськелектротранс» запустили продаж мобільних проїзних квитків через QR-код у комунальному транспорті Одеси. Про це повідомила пресслужба банку. Як придбати Як повідомив Олексій Цимбалюк, керівник Південного макрорегіонального управління ПриватБанку, придбати мобільний проїзний квиток на проїзд у міському транспорті Одеси через QR-код — швидко, просто і вигідно. При скануванні QR-коду у смартфоні з’являється можливість оплати як за разовий квиток, так і обрати та сплатити за проїзний. В меню «Міський транспорт» в Приват24 у вкладці «Проїзні» відкрита можливість вибору та оплати необхідного проїзного: можна обрати за видом транспорту та періодом користування. Такі квитки можна придбати на трамвай та/або тролейбус терміном на 7, 10, 15 або 90 діб. Довідка Finance.ua: нагадаємо, що у вересні 2021 року в Одесі стартував проект оплати за проїзд у комунальному транспорті через QR-код, а перший в Україні мобільний проїзний квиток на міський транспорт ПриватБанк запустив у Львові у 2017 році.
-
Sanyok77
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
|