Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
V2 написав:Шановний Sense Bank! А де ви такі старі долари берете? Потримали б ще кілька років у сховищі - продали б дорожче колекціонерам як антикваріат!
я так смотрю, их отделенения везде втянулись в карусель ежедневного обмена(обмАна) с валютчиками: очевидно, всьо завезенное новенькими долларовыми купюрами систематично заменяется начальниками отделений и кассирами на непопулярное у клиентов валютчиков старьйо
V2 написав:Шановний Sense Bank! А де ви такі старі долари берете? Потримали б ще кілька років у сховищі - продали б дорожче колекціонерам як антикваріат!
я так смотрю, их отделенения везде втянулись в карусель ежедневного обмена(обмАна) с валютчиками: очевидно, всьо завезенное новенькими долларовыми купюрами систематично заменяется начальниками отделений и кассирами на непопулярное у клиентов валютчиков старьйо
Хто ще думає інакше? У відділенні вам запропонують роздріб,той що банк бере і здає
anikola13 написав:Час від часу щось комусь може підійти.
Bolt при оплаті Хамоном буде з подвійною конвертацією?
Если сумма до 15 долларов, то списывается сумма выставленная продавцам в гривне, поэтому наверное не должна [/quote] 1.Откуда вообще идея о двойной конвертации? Я что-то прозевал? Карта в гривне, прайс в гривне.
2. Болт (приложение) в Будапеште ничего не сказал о скидке 50% в аэропорт. На жд вокзал Киева все получилось. Акция только в Украине? Спасибо, если знаете ответы.