|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 20 вер, 2023 18:53
pesikot написав:PS. Я лично не понимаю тех, кто говорит, что можно остановить войну. Это либо от глупости либо от хитрожопости. Путин, да и большиство в РФ, не собираются останавливать войну, пока Украина не капитулирует
Ну, якщо все розбито, а населення все одно зростає, як це було у В'єтнамі чи Афганістані, то можна воювати і двадцять років. Тільки в Євроаі таких воєн вже сто років не було, і не буде. Фюрер теж хоче вийти на кордони 1991, на кордони Совка, та хто ж йому дасть? І а раші більшість за перемир'я, а не за продовження війни, навіть по офіційним опитуванням.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 18:54
Bobua , Ухилянт, що тікає від ТЦК - це не обовʼязково (на 99% ні!) ДРГ. Його нема стріляти за що. Далі , чесно , не читав, дуже багато, вʼязко і чесно кажучи не цікаво. Наче блюдо «Илья Логутенко в собственных мыслях» .
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 19:05
lapay написав: pesikot написав:PS. Я лично не понимаю тех, кто говорит, что можно остановить войну. Это либо от глупости либо от хитрожопости. Путин, да и большиство в РФ, не собираются останавливать войну, пока Украина не капитулирует
Ну, якщо все розбито, а населення все одно зростає, як це було у В'єтнамі чи Афганістані, то можна воювати і двадцять років. Тільки в Євроаі таких воєн вже сто років не було, і не буде. Фюрер теж хоче вийти на кордони 1991, на кордони Совка, та хто ж йому дасть? І а раші більшість за перемир'я, а не за продовження війни, навіть по офіційним опитуванням.
Ви вірите рашистам ? Дивно Вони за перемир"я на своїх умовах - що наше, то наше. В Конституції записано А потім, як підготуються, то знову полізуть далі
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 19:09
fler написав: beee написав:Сам Эйнштейн не понимал эксперимент Шрёдингера, где кот находится в суперпозиции - жив или мёртв. А тут одним махом кадыров на нобелевку тянет. кадыров Шрёдингера находится в суперпозиции
Згдайте Жиріка (коли помер і коли про це нарешті офіційно повідомили). Так і тут - приховують, бо так треба, щоб вирішити свої питання (напр., підписати заднім числом важливі документи).
Прийдеться, Флер, одягнути труси. Все чесно, в суперпозиції 50/50. Виявляється це падло не здохло
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 19:10
Атака на Севастополь, которая произошла днем в среду, 20 сентября - летели, по предварительным данным, четыре ракеты (скорее всего, Storm Shadow) и семь ударных беспилотников. Сбиты одна ракета и четыре дрона, остальные вражеские объекты, к сожалению, не удалось нейтрализовать. Самый серьезный удар пришелся на воинскую часть в Верхнесадовом. Там погибли шестеро военных, потеряно более 10 единиц техники. Недалеко от аэродрома «Бельбек» дрон попал в установку ПВО «Панцирь-С1», погибли двое военных. По словам одного из источников, «чудом удалось не допустить поражения авиации». Еще 11 военных ранены в разных районах в результате атаки, один из них находится в тяжелом состоянии. «ПВО отработала неплохо, но атака была очень массированной. Опять запросили дополнительные системы для защиты нашего неба», - сказал нам по этому поводу источник в окружении Развожаева.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 19:13
Bobua написав:А от решту солдатів плющить не по дитячому. Інколи навіть по обличчю видно, як хронічна озлобленість у них проступає. Якщо комусь спаде на думку казкова ідея послати таких в тили, перевіряти документи, то, мабуть, біганина ухилянтів швидко вщухне...
Посилайте, але(!) ... по таким повинен комендант видати приказ, що вони мають право перевіряти документи. Це закон Якщо такого наказу не буде, а вони почнуть щось там перевіряти, то не дивуйтесь, що їх будуть бити, бо вони вже бєспрєдєльщикі І будуть "працювати", ненавмисно, на россійську пропаганду. Бо там швидко покажуть, як такий озлоблений перевіряє документи зі всією своєю озлобленостью Вам Самбора мало ?
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 20 вер, 2023 19:14, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 19:14
budivelnik написав: beee написав:В моєму жк: сусіди навпроти - американці, вище - китайці. Ще сім'я індусів. Водять дітей в школу. Тенденція на морду
А в мене в радіусі 3 км від житла - жодного іноземця....і що ? яка тенденція? А в радіусі 1 км від роботи ( проживає десь 5000 осіб) - 4 іноземці..з яких два футболісти Карпат... - знову яка тенденція?
Та нє. Ну які тенденції в горах. Там час завмирає. Тенденції видно у місті. Хоча, це не тенденції а так, випадковість. Але всі вони приїхали в цьому році
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 19:18
Кадыров заявил, что он жив и здоров, а в ЦКБ Москвы навещал больного дядю.
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 19:28
beee написав:Виявляється це падло не здохло
Штошш.. А как дышал, как дышал!))
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 20:36
"Не нужно жалеть Донбасс, все равно его не будет" Депутат Госдумы призвал стирать города
PS. Кто-то там писал, что я не понимаю, как было на Донбассе Поэтому, цитирую эти видео Но я, как раз знаю, как было на Донбасе и цитирую эти видео, как доказательство
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2