Bobua написав:Ні. То ми з Будівельником копаємо вглиб десятиліть...
Жду когда же Вы с Будивельником таки посмотрите на западную модель дифференцированного налогообложения и контроля доходы/расходы. На каком столетии остановились? )
Нє читала- но осуждаю ??? 1 Ми не обговорюємо зміну систем оподаткування 2 Ми обговорюємо варіанти врахування всього що зробила Людина для Держави( це і оподаткуванні і служба в ЗСУ) - для того, щоб тим хто більше зробив - надати більше прав в прийнятті рішень по законодавству і так далі.
Будивельник вы ж мой любимец. ПДВ Вы нечаянно озвучили, я плачу в 2 раза больше и знаю обороты компании. Это микро-микро бизнес. Не выпендривайтесь, на выборах бомж сохранивший паспорт равен и мне и Вам. Всё честно. Как только введут систему расход и есть ли на него основания - доход, всё станет на свои места, будет учтён каждый вклад, который опять же никак не будет влиять на коэффициент веса голоса на выборах, всё будет 1:1.
budivelnik написав:Я за останні 5 років заплатив більше 1 млн... То виходить що людина яка за 5 років сплатила 1 млн і при цьому навіть не будучи на фронті для оточуючих( Держава/Громадяни) ціниться в 2 рази більше ніж воюючий 1,5 року долярчик?
Зараз для Держави цінність людини згідно ВОС. PS: Тупо прикинув на куркуляторі, без кабінету Мінздоху, за 5 років теж сплатив податків більше лимона. І шо, я повинен кожному ткнуть свою податкову декларацію? Не розумію ваших простирадл на цю тему кожен тиждень, гадаю у ТЦК вас не зрозуміють.
stm написав:Не выпендривайтесь, на выборах бомж сохранивший паспорт равен и мне и Вам.
1 Саме тому Ви й живете в країні яка заточена під продукування Бомжів.. 2 А я хочу жити в країні яка буде заточена під продукування успішних. 3 Якщо я мікро-мікро, але при цьому плачу в 6 разів більше середньооплачуваного в 12000 грн/місяць То чому Ви , які платите ПДВ в 2 рази більше від мене - так слабо впливаєте на середню зарплату по країні?
Тупо прикинув на куркуляторі, без кабінету Мінздоху, за 5 років теж сплатив податків більше лимона.
Тобто заробили офіційно 2,5 млн на руки? І при цьому не були підприємцем на Єдиному 2-3 групи? Якщо так - то як думаєте скільки осіб офіційно отримували на протязі останніх 5 років по 40 000 грн/місяць?
ЛАД написав:Але, не розумію, що Ви хочете доказати - що для Європи 1 млн. 155-мм снарядів за рік не є проблемою? Клацнули пальцями - і зроблено?
Кому довести, вам? Це не має ніякого сенсу. Ви знову скажете шо поки в Харкові не відновлять виробництво танків, де туєвахуча свіжепійманих на вулиці Вась будуть працювать біля станка 1932 року випуску... справи не буде.
Росія є важливим постачальником металів. Автомобільна та електронна промисловість, а також авіабудування та машинобудування можуть зменшити свою залежність лише в середньостроковій перспективі.
Нема заборони на імпорт кольорових та дорогоцінних металів. Шож виходить, москальський рАбочій і калхозніца виробляють метал, вєлікая і магучая поставляє до ЄС цей метал, потім загнівающій капіталізм з цього металу робить ракєти,а НАТА кидає їм на голову?? Нєхарашо получаєтся, нужно срочно запрєтіть!