ЛАД написав:Если правда, то зачем было портить впечатление от действительно прекрасной операции ложным сообщением
Вчера Арестович предупредил, что доказов пока нет.Будет стыдно.Но у нас принцип такой - всё для флеристеричек.Им пофиг, что на самом деле, главное приятно ушам.(по ушам)
flyman написав:......... всьо нормально, нічого не порушив, все класно, фартовий, класний, суперовий, прикольний, "нове лице", саме такого як хотів народ (який на 73% це умовні "долярчики" і "лади").
Я бы хотел лучшего. Но... "маємо те, що маємо". Предложите лучшего. Я не вижу.
чергові вибори у ВР заборонені, думаю, аналогічно буде весною: "я вас не покину"
ЛАД написав:............ Я бы хотел лучшего. Но... "маємо те, що маємо". Предложите лучшего. Я не вижу.
чергові вибори у ВР заборонені, думаю, аналогічно буде весною: "я вас не покину" ......
Считаете возможным/реальным провести выборы в сегодняшней ситуации? Когда неизвестно сколько людей в оккупации, миллионы за границей и миллионы ВПЛ? Или: "А поговорить?"
ЛАД написав:Если правда, то зачем было портить впечатление от действительно прекрасной операции ложным сообщением
Вчера Арестович предупредил, что доказов пока нет.Будет стыдно.Но у нас принцип такой - всё для флеристеричек.Им пофиг, что на самом деле, главное приятно ушам.(по ушам)
В ответ на российское видео украинский спецназ сообщил в Telegram: "Поскольку россияне были срочно вынуждены опубликовать ответ с якобы живым Соколовым, наши подразделения уточняют информацию".
ЛАД написав: Считаете возможным/реальным провести выборы в сегодняшней ситуации? Когда неизвестно сколько людей в оккупации,
Скоріш за все тут мало що зміниться в найближчі роки, не монархію ж впроваджувати
миллионы за границей
На цих не звертати уваги, більшість з них вже для країни втрачена. Взагалі право голосу - без ризику військової повинності штука контраверсійна. Є взагалі аа нісенітниця як люди з відмиткою про ПМЖ і консульським обліком. Вони ніяким чином не військовозобовязані, а голосувати можуть
миллионы ВПЛ?
А які проблеми проголосувати за мсцем нової реєтрації?
ЛАД написав:............ Я бы хотел лучшего. Но... "маємо те, що маємо". Предложите лучшего. Я не вижу.
чергові вибори у ВР заборонені, думаю, аналогічно буде весною: "я вас не покину" ......
Считаете возможным/реальным провести выборы в сегодняшней ситуации? Когда неизвестно сколько людей в оккупации, миллионы за границей и миллионы ВПЛ? Или: "А поговорить?"
щитаю. ))) те що крим,донецьк, й луганськ були в окупації не мішало йому виграти президентські вибори. На скільки відсотків збільшились населення в окупації після окупації мелітополя й маріуполя? А із за кордону хто хоче голосувати хай повертаються))) мож і на фронт хтось надумається добровольцем з щирих патріотів політично свідомих громадян?)
ЛАД написав:Считаете возможным/реальным провести выборы в сегодняшней ситуации?
1 Я рахую що вибори приводити не варто 2 З іншого боку
Стаття 3. Вибори Президента України 1. Президент України обирається громадянами України відповідно до Закону України "Про вибори Президента України" на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п'ять років.
Отже 2 червня 2024 року в 23-59- повноваження Президента Зеленського закінчуються Я не знайшов жодної правової підстави де б було сказано щось інше 3 А далі все просто Для того щоб бути послідовним пан Зеленський повинен передати свої повноваження по галузевій ознаці з приставкою В(иконуючий) О(обовязки).. Звання Верховного - Залужному Єрмака - помножити на нуль Законодавча ініціатива - Стефанчуку Економічна діяльність-Шмигалю Зовнішньоекономічна-Міністру Закордонних Справ Судова влада - Голові Верховного Суду... і так далі За собою залишити тільки право через 90 днів після нормалізації обстановки(нормалізація це менше 10 смертей за добу на лінії зіткнення) - оголосити нові Вибори Президента і Верховної Ради
ЛАД написав:......... Что он должен делать сегодня? Или не он, а любой другой?
після програшу на президентських виборах іти на фронт. Раз він психологічно готовий до довгого протистояння.
1. після програшу. А я спрашивал "сейчас".
В первую очередь, перестать быковать в международной политике и заняться своими прямыми обязанностями - дипломатией
Прекратить воровать в три горла
Восстановить свободу слова. Убрать этот телемарафон и вернуть в эфир - Еспрессо, 5-й канал
Восстановить мэров Чернигова и Ровно на свои должности. В Чернигове убрать Брижинского и всю городскую военную администрацию. И больше не доколупыватся до законно избранным мэрам городов, которые чем-то стали неугодны
Это для начала ...
ЛАД написав:2. Много наших известных политиков уже на фронте? В т.ч. и проигравших выборы?
ЛАД, не делай из себя незнающего Навскидку
Юрий Луценко. Сейчас уже не на фронте, но пошел на фронт с диагнозом рак
Рух ЧЕСНО зібрав ці дані у партій, які мають представництво у Верховній Раді або входять до першої десятки за кількістю депутатів на місцевому рівні та мають депутатів у багатьох регіонах України. ... Що стосується “Європейської солідарності”, то тут служать 13,7% місцевих депутатів рівня міських, обласних і районних рад (328 депутатів). У цієї партії найбільша кількість загиблих. ... “Слуга народу” не надала дані Руху ЧЕСНО за 2023 рік. Партія влади, яку очолює народна депутатка Олена Шуляк, порадила змінити підхід у розрахунках і “належно використовувати кошти донорів”.
ЛАД написав:Считаете возможным/реальным провести выборы в сегодняшней ситуации?
1 Я рахую що вибори приводити не варто 2 З іншого боку
Стаття 3. Вибори Президента України 1. Президент України обирається громадянами України відповідно до Закону України "Про вибори Президента України" на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п'ять років.
Отже 2 червня 2024 року в 23-59- повноваження Президента Зеленського закінчуються Я не знайшов жодної правової підстави де б було сказано щось інше 3 А далі все просто Для того щоб бути послідовним пан Зеленський повинен передати свої повноваження по галузевій ознаці з приставкою В(иконуючий) О(обовязки).. Звання Верховного - Залужному Єрмака - помножити на нуль Законодавча ініціатива - Стефанчуку Економічна діяльність-Шмигалю Зовнішньоекономічна-Міністру Закордонних Справ Судова влада - Голові Верховного Суду... і так далі За собою залишити тільки право через 90 днів після нормалізації обстановки(нормалізація це менше 10 смертей за добу на лінії зіткнення) - оголосити нові Вибори Президента і Верховної Ради
Тут є проблєма, що на той час це може бути не Стефанчук
ЛАД написав: Считаете возможным/реальным провести выборы в сегодняшней ситуации? Когда неизвестно сколько людей в оккупации,
Скоріш за все тут мало що зміниться в найближчі роки, не монархію ж впроваджувати
миллионы за границей
На цих не звертати уваги, більшість з них вже для країни втрачена. Взагалі право голосу - без ризику військової повинності штука контраверсійна. Є взагалі аа нісенітниця як люди з відмиткою про ПМЖ і консульським обліком. Вони ніяким чином не військовозобовязані, а голосувати можуть
Думаю, что большинство всё же вернётся. Также, думаю, что большинство из них не военнообязанные и разговоры о сотнях тысяч сбежавших от мобилизации... несколько преувеличены. Недавно попадалась цифра о количестве мужчин 18-60 в каком-то месте в Германии (в какой-то земле? городе? не помню, к сожалению не сохранил, а сразу выложить не мог - был в бане). Цифра была очень незначительная по сравнению с общим числом там же. По ПМЖ согласен, но их точно не очень много.
миллионы ВПЛ?
А які проблеми проголосувати за мсцем нової реєтрації?
Проголосовать проблем нет, составить списки для голосования и избежать возможности многократного голосования одного человека значительно сложнее.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 26 вер, 2023 19:02, всього редагувалось 1 раз.