Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
єдиний варіант це відкрити депо від 500 доларів, під нього роблять іменну депозитну карту. І от з неї буде зняття долара без комісії. Але касир каже долара в касі нема. може привезуть на тижні, але таких бажаючих зняти на 50К вже ціла черга...
Andey написав:єдиний варіант це відкрити депо від 500 доларів, під нього роблять іменну депозитну карту. І от з неї буде зняття долара без комісії. Але касир каже долара в касі нема. може привезуть на тижні, але таких бажаючих зняти на 50К вже ціла черга...
МТБ відкрили карту для виплат при поповнені та конверті на 50к грн. з Очікував 5 днів. Потім, як прийшов заберати, сказали що якщо не відкрию Депо то її заблокують. Чому так? прогавили що відразу депо не відкрив тепер лякають чи реально можуть заблокувати карту?
vladus17 написав:МТБ відкрили карту для виплат при поповнені та конверті на 50к грн. з Очікував 5 днів. Потім, як прийшов заберати, сказали що якщо не відкрию Депо то її заблокують. Чому так? прогавили що відразу депо не відкрив тепер лякають чи реально можуть заблокувати карту?
vladus17 написав:МТБ відкрили карту для виплат при поповнені та конверті на 50к грн. з Очікував 5 днів. Потім, як прийшов заберати, сказали що якщо не відкрию Депо то її заблокують. Чому так? прогавили що відразу депо не відкрив тепер лякають чи реально можуть заблокувати карту?
А мені менеджер порадив, щоб не платити комісію за зняття 1330 доларів, в моб.застосунку відкрити депозит на цю суму на 10 днів, який по закінченню впаде на доларову карту для виплат. І зняття буде без комісії.
А мені менеджер порадив, щоб не платити комісію за зняття 1330 доларів, в моб.застосунку відкрити депозит на цю суму на 10 днів, який по закінченню впаде на доларову карту для виплат. І зняття буде без комісії.
але ж треба мати цю картку для виплат в доларі. А її відкривають тільки під депо від 500$ на 3 міс. зі слів менеджера. І якщо в тебе є доларова карта для виплат, то навіщо відкривати депо на 10 днів? зняття з КДВ і так без комісії
Востаннє редагувалось Andey в Нед 01 жов, 2023 12:28, всього редагувалось 1 раз.
Если есть карта и вы уже давно клиент банка, то можно и так. Просто в тарифах на 10 дней - нет тарифного пакету Visa Classic «Картка для виплат». А депозит Строковый Межбанк - там такой тариф предусмотрен. Мне эту карту дали по заказу через 5 дней. Спросили - буду ли я открывать дело, но без наездов...
Я вже зняв ці кошти без коміса за допомогою цієї карти. вона в мене вже є (теж чекав 5 днів). питання що вона зрозуміла що десь мене прогавила і після того як я зняв 1330 сказала щоб наступного разу депо відкрив а то заблочить мені карту! я собі думаю - у нас такої умови при відкретті не було! нащо мені то депо? але якщо заблочать то буду за порадою колиги вище, на 100 юсд відкриватись
Я вже зняв ці кошти без коміса за допомогою цієї карти. вона в мене вже є (теж чекав 5 днів). питання що вона зрозуміла що десь мене прогавила і після того як я зняв 1330 сказала щоб наступного разу депо відкрив а то заблочить мені карту! я собі думаю - у нас такої умови при відкретті не було! нащо мені то депо? але якщо заблочать то буду за порадою колиги вище, на 100 юсд відкриватись
Надо было, чтоб они показали, где такое написано конкретно в правилах, условиях или тарифах! Это просто рэкет. Даже не знаю, но у меня две карты полгода прожили без депо, и без вопросов.